- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var şuanda nişanlı eylül de düğünü olan biriyim. Nikahimizda yeni kıyıldı. Nikah kiyildiktan sonra arkadaslarimizla bir yere gittik oturduk filan evlerimize döndük. Eşim in kendi işi bu yuzden de herkese göre daha yoğun daha tempolu çalışıyor. Bizim Nikahımız cuma günü oldu ve bugun pazar buluşmak istedim onunla ama işe gideceğini söyledi hatta kahvaltiya gidelim sonra iş yerimd geçerim dedi. Bayram üstü yoğunlar. Bende kabul etmedim nikahimiz hafta ici kıyıldı ve bu ilk pazarimiz gibi evlendik artik bi yerde bana da ilgi göstersin benimle olsun istedim. Çok keredir sordum pazar pazar pazar diye her seferinde iş yerinde olacağını söyledi. Ve önceki pazarlarda da son 2 aydir işleri vardi hep az az buluştuk dugun oldu işi oldu vs tüm gün vakit geciremedik. En azindan bu hafts benim olmaliydi diye düşünüyorum. Bu arada aldatma veya baska seyler yapma gibi bi durum yok işini burda soylemiyorum ama gercekten yogun ve is yeri evime cok yakin hatts yanimz ugra da biseyler bakalim bile dedi. Yalan söyleyecek biri degil onu biliyorum aklimda öyle seyler yok zaten ama hep iş düşünmesi de beni kizdiriyor. Tamam ekmek paramiz anliyorum ama sen benim yanimda degilsen ben be yapayim ekmegi diyesim geliyor. Bu sefer cok kizdim cunku kac haftadır az görüşüyoruz bu pazar evliyiz ama yine gorusemiyoruz. Bu arada dedigim gibi kendi isi ve eleman eksikligi oldugu icin bu kadar yoğun yoksa boyle değildik ve hafta ici bulusssak bile cok vaktimiz olmuyor o yuzden pazar gunu musait oluyor. Artik kac haftadir o da yok. Bulustuk yine ama az az görüştük. Ben abartiyomuyum bilmiyorum ama bu zamanki tartismalarimizin cogu is yogunlugu yüzünden. Bi yandan kendime sakin ol diyorum diger yandanda yeter artik diyorum. Dugun olana kadar ayri evlerde olsakta sonucta evlendik ve bi özel olduğumu hissettirmesini istiyorum ilgi bekliyorum. Akşam iyi geceler yazmadim şimdi günaydın yazmayi da düşünmüyorum. Eşim kavgaları uzatmaz gece küsse sabah hic birsey yokmus gibi msj atar yada yanindaysam 5 dk sonra unutur ama ben öyle degilim. Suanki düşüncem de nasil olsa nikah kiyildi artik olayina dondurmesin yazmiyim madem isi var bayramda boş olacak o zamanda ben gorusmiyim diyorum. Diger yandan da bu kadarına gerek varmi diye düşünüyorum. Bilmiyorum arkadaslar belki düğün stresi bunalmislikta var isin icinde onerilerinizi ve benim düşüncemi nasil buluyorsunuz yorumlarinizi bekliyorumm
Oraya gittiğim de de yalnız kaliyorum hep meşgul hep biri geliyor hep yoğun. Yani evet personel eksikliği çok etkiliyor ama yeri geldiğinde taviz verebilmeli diye düşünüyorumyani ne iş yapıyor bilmiyorumda olabiliyor böyle şeyler, sen de git iş yerine, kitap okursun, cep telefonunla oynarsın en azından fiziksel olarak beraber aynı ortamda olursunuz. sanırım geçici bir durum personel alınana kadar idare et bence
Evet farkindayim düğün geliyor. Ama hafta içi vskit olmuyor diye zaten çıkamıyoruz ve 1 pazarvar. Kaç haftadır da dedigimgibi az gorusuyoruz. Bu pazari istemem yinede cokmu?Yapmayın lütfen. Düğün yapacaksnız, para lazım. Hiç kolay değil o işler. Bırakın çalışsın. Zaten yakında düğün olacak her gün her akşam birlikte olacaksınız. Bunaltıcı davranıyorsunuz.
Oraya gittiğim de de yalnız kaliyorum hep meşgul hep biri geliyor hep yoğun. Yani evet personel eksikliği çok etkiliyor ama yeri geldiğinde taviz verebilmeli diye düşünüyorum
Tamam haklısınız ama cidden şu an çalışıp birikim içine girmesi çok güzel ayrıca kış geliyor, kışın işler düşer. Esnaflık yaptım bilirim zorluğunu. Siz gidin yanına o zaman. Yoğun diyorsunuz, demekki iş oluyor.Evet farkindayim düğün geliyor. Ama hafta içi vskit olmuyor diye zaten çıkamıyoruz ve 1 pazarvar. Kaç haftadır da dedigimgibi az gorusuyoruz. Bu pazari istemem yinede cokmu?
Bende çok darlandım ne yapayımAy beni darladın burada adamı düşünemiyorum.
Yanina bi işim oldugunda gidiyorum sadece o zamanda yoğun oluyor onu geçtim kendi is yeri oldugu için bende iyi hissetmiyorum yaninda çalışan arkadaslar da geriliyor gidip orda vakit gecirme sansi da olmuyor yaniTamam haklısınız ama cidden şu an çalışıp birikim içine girmesi çok güzel ayrıca kış geliyor, kışın işler düşer. Esnaflık yaptım bilirim zorluğunu. Siz gidin yanına o zaman. Yoğun diyorsunuz, demekki iş oluyor.
Madem sorun oluyordu neden İşkolik bir insanla evlendiniz ? Evlendikten sonra da böyle olacaksa işiniz zor.Yanina bi işim oldugunda gidiyorum sadece o zamanda yoğun oluyor onu geçtim kendi is yeri oldugu için bende iyi hissetmiyorum yaninda çalışan arkadaslar da geriliyor gidip orda vakit gecirme sansi da olmuyor yani
Oraya gittiğim de de yalnız kaliyorum hep meşgul hep biri geliyor hep yoğun. Yani evet personel eksikliği çok etkiliyor ama yeri geldiğinde taviz verebilmeli diye düşünüyorum
Evlendikten sonra da böyle olur. Bazen sevmek yetmiyormu tahammülsüzlüğüm nedeb diye soruyorum. Herkes çalışıyor herkes ayni dertte ama o birsz daha şanslı ki kendi işi beni ihmali beni cok yoruyor. Personeli benim hafta sonu ailemle planim var diyo ona izin veriyor. Madem bu kadar yoğun ve önemli bi hafta kimseye izin vermesin. Onlar aile onalr önemli de bi benmi gereksizim diyorumMadem sorun oluyordu neden İşkolik bir insanla evlendiniz ? Evlendikten sonra da böyle olacaksa işiniz zor.
Evet çalıştım onunla ayni yerde işi biliyorum. Taviz verebilecek yerde veriyor bana gelince veremiyor ona kiziyorum. Ne yapayim o görüşelim dediginde goruseyimmi yaniSen hiç çalıştın mı? Hele bir de kendi işi adamın.
Oldu müşteriye dur sen bekle ben biraz karımla ilgileneyim diyecek. Şımarık davranıyorsun. Adam da meraklı değil herhalde karısı orada otururken kendisi müşteri kahrı çekmeye.
İlk evli haftasonumuz kısmını düğünden sonraya sakla.
Bir de bayramda da ben görüşmeyim diyorsun. Üzüldüm cocuga.
Neden siz görüşmeden de ilişki yurutebiliyomusunuzBence şımarık davranıyorsunuz.
Evet çalıştım onunla ayni yerde işi biliyorum. Taviz verebilecek yerde veriyor bana gelince veremiyor ona kiziyorum. Ne yapayim o görüşelim dediginde goruseyimmi yani
Şöyle söyliyim geçen pazarlarda olan işleri arkadaşları yakinlari oldu. Düğün çoktu genellikle saat 1 2 de evden çıkıp beni geri 5 te eve bırakıp dugune yetisti nikaha yetisti hic is yerine ugramadi tabi o zaman hu hafta gibi yogun degillerdi. Ama beni birakip arkadaslarina düğünlerine gidiyor yeri gelince is yerinden de taviz verip çıkıyor ama bu hafta cikamiyor. Kizginligim bu aslinda. Bayramda mi görüşmeme niyetim de zaten mecbur görüşecez ama anlamiyo beni bu konunun üstünü kapatıcaz ama yine aynisini yasiyscaz yine ben uzulucem. Birde dugun geliyor eksikler alinacaklar gidilecek yerler o kadar cokki ve bayram geldi biz birsey halledemiyoruz. Bu zamanlarda ki bu davranisi beni cok uzuyorHa bak orada iş değişir.
Baskasına gelince işini bırakabiliyor da sana gelince mi yoğun diyor? O zaman sinirlenmekte haklısın ama yine de bayramda görüş tabi. Bayram bu. Evli ilk bayramımız diye düşün madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?