- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Sevişme kötü bir kelime ama seviyesizzzSeviyesiz cevap yok konunuzda. Sevişmişler gibi panik olmayın. Bi sakinleşin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevişme kötü bir kelime ama seviyesizzzSeviyesiz cevap yok konunuzda. Sevişmişler gibi panik olmayın. Bi sakinleşin.
Bence bu duruma ya alışın yada hep böyle kıskanç muamelesi görürsünüz. En sonunda da sizi bile anlatır takmayın biraz var eşimde diye söylenir kadın esnaflarla. Yada duzguncene kavga etmeden net tavrinizi koyun. Diyin bu samimiyet canımı sıkıyor. Ama sanki esinizde halinden memnun hani öyle bakismalar gulmeler . İstemeyen mesafeli olmak isteyen bunu yapmaz ya. Allah yardımcın olsun kardeşim.Ya ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum
Yoo bence sevişmek güzel bi şey.Sevişme kötü bir kelime ama seviyesizzz
Hadi diyelim ki adam gerçekten aldatmanın eşiğinde, kadınların ikisi birden de dünya yakışıklısı abimizin peşinde. Konu sahibinin kavga çıkarması ne işe yarayacak? Karımdan korktum sizinle sevişemem mi diyecek adam? Ne olacak yani kavga edince?Ben de konu sahibine hak verdim.
Dükkanı devir alalı iki ay olmuş adamın, niye eşinin dükkana gelmesini istemiyor?
Madem esnaflar birbirleriyle bu kadar samimi olur neden adamın karısıyla da muhabbet kurulmuyor? Hiç değilse bir iki diyalog kurup havadan sudan sohbet edebilirler.
Esnafsın ama parayı yapıştırma yetin yok, komik!
Son olarak bir kadın hisseder.
Demek ki o ortamda tatsız bir hava var.
Ben konu sahibinin paranoyak biri olduğunu düşünmüyorum.
Azize Bakire Meryem...Yoo bence sevişmek güzel bi şey.
Ay ben seviştim de oldu ondan herhal baa güzel geliiiiAzize Bakire Meryem...
Cocuklari sevismeden olmuş
Bacım dışarısı evli erkek avcısı dolu. Sen kocanı eve sok kimselere gösterme. Mazallah kadınlar dışarda görürse parçalarlar kocanıMerhaba arkadaşlar eşiniz esnaf olsa sağ ve sol esnaf komşuları bayan olsa ve o bayanlar sizle sadece selamlaşsa başka bir muhabbetiniz olmasa ve geçen bayanın biri kapıya kadar bir telaşla gelse ve sizi görüp geri dönse bugünde öbür bayan gelse br elinde sigara diğer elimde minnacık yırtılmış bir 200 lira ile gelse ve deseki yaa abi bunu yapıştır ben beceremiyorum dese ne dersiniz? Tabiki sinir olup çıktım eve geldim şuan bomba gibiyim biraz sonra eşim gelecek çok büyük kavga çıkacak ona göre ben esnafım bunlar normal diyor sen kıskançsın diyor ama bana sen yapıştır parayı diyebilirdi haksız mıyım sinirden ölmek üzereyim
Siz sevişmiyor musunuz?Sevişme kötü bir kelime ama seviyesizzz
Yok canim o Azize Bakire MeryemSiz sevişmiyor musunuz?
Hadi diyelim ki adam gerçekten aldatmanın eşiğinde, kadınların ikisi birden de dünya yakışıklısı abimizin peşinde. Konu sahibinin kavga çıkarması ne işe yarayacak? Karımdan korktum sizinle sevişemem mi diyecek adam? Ne olacak yani kavga edince?
Bir de dişi sineğe halleneceğini düşündüğü bir adamla neden evlenmiş? Sürekli aldatılma korkusuyla ömür mü geçer?
Valla ortada bi durum olsa haksız saymayalım da ortada bir durum yok. Kadın kocamı alacaklaaar diye dişi sineğe saldıracak nerdeyse. Komik yani.Kadın bu durumda ne yapar onu bilemem. Bana kalırsa ortalığı yıkıp dökecek bir kavga gereksiz. Dediğiniz gibi yapacak olan adam her türlü yapar. Benim demek istediğim durum böyleyken konu sahibi haksız sayılmaz.
Yaprak dökümü Leyla kocamı aldın kulağımda çınladı şu anValla ortada bi durum olsa haksız saymayalım da ortada bir durum yok. Kadın kocamı alacaklaaar diye dişi sineğe saldıracak nerdeyse. Komik yani.
Valla ortada bi durum olsa haksız saymayalım da ortada bir durum yok. Kadın kocamı alacaklaaar diye dişi sineğe saldıracak nerdeyse. Komik yani.
Kadınlar her şeyi hissediyor da bi evlendikleri adamın huyunu suyunu hissedemiyorlar nedense. Orda hep “evlenmeden önce böyle değildi” oluyorTek tek alıntılamak istemedim birden fazla kişide gördüğüm için ortaya yazıyorum. Şu forumu okudukça ‘kadınlar hisseder’ cümlesinden soğudum gerçekten. Zaten kıskanç olan ve buluttan nem kapan insanların bahanesi olmuş bu ‘kadınlar hisseder’. Her kadına karşı çalışıyor herhalde bu his mevzusu.
Bi size bi konu sahibine göre yeterli zaten. Biz çıkalım madem aradanİlk mesajımda söylediklerim konu sahibinin huzursuz olması için yeterli bana göre...