Aksine çok iyi bunu paylasmak doğrumu bilmiyorum ama yarım saat bile sürebiliyor o konuda bir sıkıntımiz yokCinsel problemleri olabilir mi? Sertleşme sorunu, erken boşalma, erkesiyonu koruyamama falan. Böyle şeyler yaşayınca da pek ilişki yaşamak istemiyor erkekler.
Adamda libido yok o zaman. Hormonlarına bir baktırsa fena olmaz. Siz isteyince de yorgunum deyip uyuyorsa fena yani.Aksine çok iyi bunu paylasmak doğrumu bilmiyorum ama yarım saat bile sürebiliyor o konuda bir sıkıntımiz yok
Aramızdaki herşey dört dörtlük ama neden cinsellikte böyle bilmiyorumAdamı zorla istetemezsin ya kabul edeceksin ya boşayacaksın..
Ben adım atıp istiyorum demiyorum onun gelmesini bekliyorum o oyle yorgunken uyumakli bi haldeyken ustune gitmek Istemiyorum hadi diye yanlismi dogrumu yapıyorum bilemiyorumAdamda libido yok o zaman. Hormonlarına bir baktırsa fena olmaz. Siz isteyince de yorgunum deyip uyuyorsa fena yani.
Yarım saat çok da çok iyi denebilecek bir süre değil bu arada ama en azından erken boşalması yokmuş.
Yeni nesil erkeklerde bir problem var gibi. Üretim aşamasında da hormonlu besleniyoruz ya, ondan belki de.
Biraz tahrik edici şeyler dene. Mesela tatlı dil yerine kulağına olgun bir kadın gibi hadi ama parçala beni erkeğim değil misin tarzında şeyler söyle :)) tabi daha farklı şeylerde olabilir buraya yazamadımHadi uyuyalım dediğinde uyumayalım deyip cilve vs bişeyler de yapamıyorum yapsam yaparım ama sanki zorla yaptırır gibi hissederim ya
Seviştiğiniz zaman ereksiyon durumu çok uzunsa gerçekten onun için yorucu olabilir. Bu açıdan düşündünüz mü? Yani cinsellik durumu kişiler için değişiyor.Aramızdaki herşey dört dörtlük ama neden cinsellikte böyle bilmiyorum
Onları yaparım sıkıntı yok ama yorgun oldugunu gorunce kendide bunu dile getirip uyuyunca birsey yapmiyorum yuzsuz gibi olmayim zorla yaptırıyo gibi olurum diyeBiraz tahrik edici şeyler dene. Mesela tatlı dil yerine kulağına olgun bir kadın gibi hadi ama parçala beni erkeğim değil misin tarzında şeyler söyle :)) tabi daha farklı şeylerde olabilir buraya yazamadım
Seks esnasinda kulağı tırmalamayan şeyleri burada bir başkasından duymak cringe deryalarında yüzmeme sebep oluyor.Biraz tahrik edici şeyler dene. Mesela tatlı dil yerine kulağına olgun bir kadın gibi hadi ama parçala beni erkeğim değil misin tarzında şeyler söyle :)) tabi daha farklı şeylerde olabilir buraya yazamadım
Nasil ereksiyon durumu anlamadim ki nasil oluyor o yaniSeviştiğiniz zaman ereksiyon durumu çok uzunsa gerçekten onun için yorucu olabilir. Bu açıdan düşündünüz mü? Yani cinsellik durumu kişiler için değişiyor.
Her şey dört dörtlük olup bu konuda eksik hissediyorsanız zaten uzun sürmeyecek evliliğiniz belli ki siz daha buna düşkünsünüz..
Sevişme sürenizi uzunluğu= ereksiyon durumuNasil ereksiyon durumu anlamadim ki nasil oluyor o yani
Yine anlamadim ama sevismemiz bes dakka falan suruyor uzun degil yaniSevilme sürenizi uzunluğu= ereksiyon durumu
Senin kocanın niye istemediği belli erken boşalma durumu varYine anlamadim ama sevismemiz bes dakka falan suruyor uzun degil yani
Penisin sert kalma haline ereksiyon denir.Yine anlamadim ama sevismemiz bes dakka falan suruyor uzun degil yani
Kadın durumun farkında değil. Talepkâr da değildir. Herhangi bir şikayeti yoksa yine de içine kapanır mı?Senin kocanın niye istemediği belli erken boşalma durumu var
Bundan kaynaklı bence gec bosaldiginida soyluyorsun adam yarim saat misyoner pozisyon ustunde beli kopar insaninSadece tek bi pozisyon yapabiliyorum bir aydir misyonerdi galiba adı digerlerine cesaret edemiyorum acaba ondanmı sıkıldı?
Normalde sevişme süresi uzun olsa ve başından beri böyleymiş zaten derdim ki sevmiyor sevişmeyi, çünkü bazıları için kadın erkek fark etmeksizin tensel doyum önemli..Kadın durumun farkında değil. Talepkâr da değildir. Herhangi bir şikayeti yoksa yine de içine kapanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?