Kızlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne olur yardım edin. Altı yıllık evliyim beş yaşında ve sekiz aylık iki kızım var. Bense 35 yaşındayım. Eşim öğretmen. Önceleri çalışıyordum şuan çalışmıyorum. Evlendigimizden beri babamın evinde oturduk kira vermeden. Eşimin faturaları ödemesi ve yarı mutfak masrafı dışında hiçbir katkısı olmadı ev masraflarına. Çocuğumun bakıcı parası yaz kış kıyafet alışverişi oyuncağı vs. Hermasrafi ben karşıladım. esimde her ay maaşından Bin lira artırarak her yıl yurt dışına eğitim diye gidip iki ay tatil yapmasıyla yillarimizi geçirdik. Hatta ilk kizimda daha kirkimiz çıkmamıştı gitti. artık ben çok yoruldum. Babamla eşim tartıştı babam evi bosaltin dedi. Evi boşalttık şuan çok kötü bir evde oturuyoruz. Kışın rutubetten bir odayı kullanamıyorum. Geçtiğimiz kış hepimiz hastaydik. Şuan ben çalışmıyorum diye bu evden çıkmıyor iki yıl daha buradayız diyor. Kirası uygun diye. Aramızda muhabbet yok.annesiyle günde beş kez görüşür enaz. Annesine kardeşine para gönderir sürekli ama bana iki aydır verdiği para sadece yüz lira. Dün ayakkabıya ihtiyacım var dedim mağazaya girdim seçtim almak üzereyken yine mi masraf dedi bende bıraktım almadan çıktım. Bebeğimin giysilerini kardesimden temin ettim. Hala daha çoğu kiyafetimiz onun kızlarından. Tek tük aldığı şeyler olmuştur fakat kırk tane laf söyler. Ve daha okadar çok şey var ki. Ne yapacağım bilmiyorum bu evliliği surduremiyorum