benmi farklı algıladım

sevalkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
289
1
26
İstanbul
kızlar şimdi dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.eşimin halasının oğlu aynı zmnda bu kişi dayısınında oğlu oluyo. çift yönlü akraba bunlar.neyse mevzu bu deil aslında :) ben eşim hala oğulları bi akşm ortak bi arkadasa gittik. yani gttiğimz ev sahibnn eşi bnm eşim ve hala oğullrıyla arkdslar. bnde ev shbinin hanımıyla arkadasım ama öyle hergun görüşmeler aramalar falan deil mesafe var arada . işte biz bi akşm bunlara gittik.neyse oturuyoruz muhabbet falan işte yedik içtk sonra kadın dediki mısır patlatayımmı herkes yok falan dedi kadın o hala oğlunun küçük olanına , yani yaşı eşimden benden o bayan arkdsımdaan ve kndi eşinden bile büyük hala oğluna gel biz senle mutfakta makinede patlatalım dedi. o da yok falan etti. işte burda kafam kurcalandı.kusura bakmayın lütfen ama ben böle bişi diyemem o yuzden acaip geldi bana. üstelik o kişi bnm eşimin hala oğlu ve çok samimiyz. ben bile diyemem. ama onlarda bi akrbalık yok ama yınede samimilermş eşimn dediğine göre.neyse aradan zmn geçti.biz yıne bu 5 li bi pastanede oturdk pizza yedik çay muhabbet falan.ben 3 aylık kızımla gittim oraya bi akşm vakti bu arada.sonra kadın dediki burdan çıkıp şu pastaneye salep içmeye gidelim dedi. herks olur dedi haliyle. hala oğulları bekar .kadınında daha çocugu yok. ben dedimki siz aniden çağırdınız ben bugun kızı yıkamıştım oraya doğru gidemeyız şimdi . siz çağırdnz kırmayalım die geldk dedim. oraya da başka bi akşm gideriz falan dedim. ama yıne de siz geçersnz ya biz eve geçelim dedim.sonra işte ısrar etti kadın bişey olmaz falan filan ben dedim biz gidelim eve siz gidin biz size mani olmayalım. sonra işte kocasına dedi arayın o pastaneden buraya getirsinler bize salep dedi ona da yanaşmadılar. sonra dediki hala oğluna bizim. o mısırı gel senle mutfakta patlatalım diyen hala oğluna yıne. senle biz içipte gelelim dedi.sonra bzm hala oğlu onlarda gelsnler falan dedi . ben bebekten dolayı gidemm deyınce kimse ısrar etmedi tabi o kadından başka.nyse sonra kaldı öle. kalktık eve gidioz pastane kapanmış zaten bizden sonra da gidemediler yani.kafama takıldı ona eşinn yanında böle şeyler demesine. eşi hç mi kıskanmıyo diye düşündm.ne biliyım anlm veremedim. dayanamadım eşime bu yazdıklarımı baştn sona anlattım o da dediki olabilr onlar samimiler dedi bu kadar. hatta dedi onlar nereye gitse hala oğlunu da çağırıyolar dedi o yüzden samimiler dedi. ben bi sorun göremedim dedi. kızlar sizce ben mi o an fesatlığıma denk geldm. kızın hakkında kötüü düşünceye girmk istemiyorum.yarın eşimn amca oğlunun nişanı var biz oraya gidecegiz bu 5 li bakalım orda ne olacak inşş yıne buna benzer bişeyle karsılaşmam.

garip bence de.nişanda bşy olcak mı bende merak ettim burdan yaz olur mu

içine fesatlık düşmesi çok çok normal.. bende böyle bir durumla karşılaşsam benimde içime fesatlık düşer.. evli bir bayanın hala oğluyla bu kadar ilgilenmesi birde eşinin yanında hiç hoş değil... tabi günahlarını almak gibi olmasın ama... eşi rahatsız olmuyorsa, boş verin sizde hiç rahatsız olmayın... kimseye de bu konu bir şey söylemeyin.. sonra kötü siz olursunuz...

ben eşime söyledim acaba oda bnm gbi farkettimi diye. ama eşim normal dedi. eşimden bşka kimseyede söylemm bu durumu zaten. eşi rahatsız olsa ona derdi herhalde oda ona göre davranırdı. demekki eşi rahatsız olmamış . tabiki de benim böle algılamamı kimseye söyleyemem ya yanlış anlmışsam . sadece eşime söyledim bu kadarını o da zaten asla dile getrmz böle bişeyı. ama işte benim içime bi kurt düştü ya ne yapsam geçmez bu düşüncem öyle onlarla beraberken dikkatım üzerinde olur arkadasın.inş ilgisi yoktur ama bana çok yuksek bi ihtmal öle geliyo maalesef.

Biz kadınların hisleri çok kuvvetlidir.. Siz hemen o bayan arkadaşın davranışları dikkatinizi çekmiş.. hala oğluyla mutfakta yalnız mısır patlatmalar.. salep içmek istemeler.. sanırım biraz düşkün.. çok alakalı.. dikkatinizi çekmesi.. rahatsız olmanız çok normal.. ee bu durumda da dikkatinizi çekiyor.. Bir de şöyle bir durum var.. herkesin yaşam şekli, biçimi ,yaşayışı çok farklı... o bayana normal geliyor.. ama bize ters düşüyor..

ama işte hani o yollu insan olsa sorun olmicak da kapalı hanımhanımcık dinini yaşayan pardesülü bi bayandan bahsediyorum. ilginç gelen de o hani...

bence de çok ilginç... bazen insanları anlamak da çok zorluk çekiyorum.. hele de hemcinslerini anlamak da daha da zorluk çekiyorum...

bence de çok ilginç... bazen insanları anlamak da çok zorluk çekiyorum.. hele de hemcinslerini anlamak da daha da zorluk çekiyorum...

ya kafam şöyle karışık bu kadın kocam yanlış anlar kıskanır die düşünse böyle yapmaz.
ilgisi olsa kocasının yanında bu kadarda olmaz ki. resmen ben eşim halaoğlunun en büyüğü ve o kadının eşi biz pizza yemeye gittiğimz pastanede kalacakmısız onunla halaoğlu bi sokak aşağıdaki pastaneye salep içmeye gidecekmiş. bu kadarda olmaz dedim içimden. ve eşime bunu sorunca onunda bu durum normal demesine de sasırdım ayrıca. ben mi abartıyorum ya kızlar. eşim gbi bi insan bile normal dedi ((

Marhaba arkadasım;
Ben sadece konunuza odaklı yorum yapmayacagım.
Öncelikle bence haklısınız ama karısabılır mısınız hayır insanların hayatına müdahale edemeyiz.Ben su kadarını söyleyeyım benım arkadaslıgımda boyle bır durum olsa; eger cok samımıysem uyarırım yok samımı degılsem uzaklasırım.
Genel duruma gelince bn evli degılım ama bu evlı cıftlerde kı samımı olma durumu nedır Allah askına anlayamıyorum.
Ya gozumle goruyorum kadın kocasına bır gulucugu layık gormuyor ama arkadasının kocasına en şuh kahkahaları atıyor.
Bir arkadasım vardı(sımdı uzaklastırdım) normalde ortuluydu Allah kabul ederse arkadaslarımızın kocalarının yanında ınadına V yaka gogus dekoltesı gıyerdı cemberının ucunuda guya onune sıper ederdı bazen acılırdı bazen bılerek acardı.
Dırekt sıldım cunku uyarıdan da anlamıyordu.
Yanı herseyın olculusu guzel.
Çıftler otursunlar muhabbet etsınler tabıkı ama ozellıkle karsı cıftın esıyle degıl..
Basbasa salep ıcmekte nedır yahu?

Eşinin normal demesine bakma.. Erkekler her zaman her olaya düz mantıkla bakarlar... Birde kuzenini tanıyor, o bayanı tanıyor eşini tanıdığı için toz kondurmuyordur...

Eşinin normal demesine bakma.. Erkekler her zaman her olaya düz mantıkla bakarlar... Birde kuzenini tanıyor, o bayanı tanıyor eşini tanıdığı için toz kondurmuyordur...

eveeet. şimdi açıkçası ben amcaoğlundan zerre kadar bile bişey görmedim ne bna ne başkasına ne de o arkadasa. hatta bu konuda bile. çünkü iki seferdir bayanın isteklerini reddetti. halaoğlunda soru işareti yok bnm kafamda. ama ben esime halaoğlu bunu yaptı demedim. ben o bayanın söylediği sözleri vurguladım anlatabildm mi buna ragmen normal dedi. üstelik eşim o bayandan pek hazetmez.

aynen canım bu fikirdeyım. iyice emin olmadan atak yapmk istemiyorum.eger durum farklı boyutta ilerlerse uzak durmam iyi olacak tabikide.uyarma aşamasına gelmicem şimdi biraz zaman sonra.görelim bi bakalım takipte kalalım arkadası öle değilmi?
biz eşimle pastaneye onların yanına gttk kadın bnim anlattıklarımı dinlemedi bile :) sadece halaoğlu odaklıydı.
birde şu dikkatımı cekti halaoğlu dediki bu kadının facesi twteerı yok ama hersyden haberi var dedi. yani bnm heryaptgmdan haberi var demk istedi.kardeşinn face ve tweter hesabından kişisel yorumlarımızı takip ediyomuş. ve inanırmısnz kafaya takmışım ki dün gece rüyama girdi bu olay. bnim evdeyız bu grupla. kadını bozuyorum sanırım yanlışla. o da elindeki ceviz tabağını halıya döküyo. sonra defol evimden diyorum ndendir bilmiyorum ama içimden bi his bu kadın beni kıskanıyo halaoğluyla akraba oldugum için.

şüphelenmekte cok haklısın gercekten
hep yabancıları genişler diye eleştiririz ya
yazını okuyunca aklıma geldi onlarda bile pek olabilecek bir durum değil
bakalım nişanda bişiy olucak mı bende merak ettim

amcaoğlu yazmısım hatlar karısmış
eşim 2 gn önce arabamızı sattı. bu akşm aramış o arkasını szn arabayla gidelim beraber demiş kızm 3 bucuk aylıkdaha . kesin arabada halaoğullarıda olur.
bnde sabırszlıkla nişanı bekliorum
heee bi de aklıma gelmişken yazayım. o gun pastanede dedim ki bana bi yardmcı olcaktın ses çıkmadı dedim. o da dediki k bakma ya iilgilenemedim senle dedi. ama arastırma yaptım hatta halaoğlunsan yardım istedim falan dedi. iice kıllandım yani o gece :)))
( sevgililer gunu hediyesi almk için eşime o bu işleri ii bilio die danıstım ilk defa ama . o da gtmş halaoğluna bnim eşim için ağzını yokla falan demiş. araya hep onu katıyo anlayacagınız.

eşinin sezmemesi normal canım erkekler daha düz mantık bakıyor niye ikisi mısır patlaytacak ya da salep içeceklermiş ki çok garip.

benim anlamadığım bir şey var
neyse ne, samimiler, değiller, kocası bir şey demiyor, insanların aklına soru işareti düşürmek niye?
belki ortada hiç fenalık yok, temiz bir kadın hakkında böyle düşünülmesine sebep olmak çok daha büyük bir hata değil mi
zanlardan uzak duralım

eşinin sezmemesi normal canım erkekler daha düz mantık bakıyor niye ikisi mısır patlaytacak ya da salep içeceklermiş ki çok garip.

aynen canım. bi de şöyle düşünüyorum. ya oranın salebi süper die öven sensin masada. milletin canını çektiren. sonra ne diye biz ikimz gidelim diyebiliyo. çok ayıp bişey bu. yani orddakiler sırf bzm bebegmiz hasta olmasın die ısrar etmediler bu kişiler erkek bide ısrarcı olmayıp bnm fikrime saygı duyanlar. ama o bişey olmaz nolcak iki adımlık yer falan etti. bi de eşinle git madem çok istyosan nie bzm halanınoluyla ya çok garip. sonra pastane sahibi de tanıdık hepimzn ortak tanıdıgı . kadın dioki o pastaneden bnm pastaneme getirmezler dedi yoo getiriyolar ben kebapçıya gttğimde orda aradım kebapçıya getirdler falan dedi. kadın dio yapalım şurdan alında bi salep dio yok oranın ki daha guzel die çocukluk ettı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…