• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi pintiyim karsi taraf mi dusuncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karamurver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
24
14
3
Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Bulundugum yerde de var fakat o zamanlar tadilatta oldugu ve arkadaslarimdan ayri kalmamak icin uzak mesafeyi sectim.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
Siz zaten giderken yol üstünden arkadaşınızı alıyorsunuz anladığım kadarıyla.

22 km gidip oraya aracı bırakıp son 3 km’yi onun aracıyla gitmek mi isteğiniz? Eğer buysa, ben yanlış anlamadıysam evet pintisiniz.

İyi de onlar orada oturuyor. Siz zaten aracınızla gidiyorsunuz, yol üzerinden alıyorsunuz. Ya hiç almayın ya da lafını sözünü etmeyin. Yakıtı bu kadar dert ediyorsanız neden git gel 50 km uzak bir yerde yüzmeye gidiyorsunuz?

Ara sira denk gelip goturseniz sorun degil de haftanin 3 gunu, 3 aydir evlerinden al evlerine birak özel soforluk yapiyorsunuz resmen.
Ben parasini da istemem, arabasini istemem kimseyle ugraşamam boyle madem araclari var gelsin herkes kendi. Yerinizde olsam almaya gelmeyecegimi soylerdim hic boyle hesaplara girmezdim.

Ara sira denk gelip goturseniz sorun degil de haftanin 3 gunu, 3 aydir evlerinden al evlerine birak özel soforluk yapiyorsunuz resmen.
Ben parasini da istemem, arabasini istemem kimseyle ugraşamam boyle madem araclari var gelsin herkes kendi. Yerinizde olsam almaya gelmeyecegimi soylerdim hic boyle hesaplara girmezdim.
ilk basta demeyince sonradan malesef demesi cok zor oluyor

İyi de onlar orada oturuyor. Siz zaten aracınızla gidiyorsunuz, yol üzerinden alıyorsunuz. Ya hiç almayın ya da lafını sözünü etmeyin. Yakıtı bu kadar dert ediyorsanız neden git gel 50 km uzak bir yerde yüzmeye gidiyorsunuz?
tam yol uzerinde de sayilmaz ara sokaklara giriyorum her seferinde

Onların sizi alıp bırakması mantıklı değil ama siz de 3 aydır düzenli olarak onları alıp bırakmak zorunda değilsiniz. Niye böyle bir görev edindiniz kendinize? Ben kimsenin beni böyle alıp bırakmasının istemezdim. Rahatsız oluyorsanız, farklı bahanelerle kesin bunun önünü.

yakit yuzunden para alicak degilim zaten dusuncesizlik beni uzen
Düşünülmesini istediğiniz şey çok gereksiz ama ya. İnce düşünce değil ipince düşünce istiyorsunuz.

Bir yere gideceğim mesafe evime maksimum 3 km, kendi imkanlarımla gidebiliyorum ama bir arkadaşım ben zaten gidiyorum geçerken seni de alayım diyor, kabul ediyorum. Sonra para teklif etmediğim ya da aracını buraya bırak da benimkiyle gidelim demediğim için ince düşünceden yoksun olacağım öyle mi? Valla böyle düşündüğünü bilsem eksik kalsın öyle arkadaş derim açıkçası.

Beklentiniz aşırı saçma. Zaten gidiyorsunuz giderken yol üstünden alıveriyormuşsunuz işte. Neden maksimum 3 kilometre için araç değiştirilsin? Hayır bir de kabul etmem zaten demişsiniz bu bakış açısını da hiç anlamıyorum kabul etmeyecekseniz mesele ne? Bunun lafını yaptığınıza göre pintisiniz evet. Ortada bir düşüncesizlik yok bence

ilk basta demeyince sonradan malesef demesi cok zor oluyor

Ee yapacak bir şey yok. 50km yol geliyorsunuz son 3km baskasinin aracinda gitseniz bu cok sacma oluyor? Arkadasiniz sizi evden alsa mantikli olmuyor cunku yuzmeye gittiginiz yere yakin olan o.

Derdiniz yakitsa direkt para olarak isteyin daha mantikli. Hem belki binmekten vazgecerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X