Benmi pintiyim karsi taraf mi dusuncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee yapacak bir şey yok. 50km yol geliyorsunuz son 3km baskasinin aracinda gitseniz bu cok sacma oluyor? Arkadasiniz sizi evden alsa mantikli olmuyor cunku yuzmeye gittiginiz yere yakin olan o.

Derdiniz yakitsa direkt para olarak isteyin daha mantikli. Hem belki binmekten vazgecerler.
1-3 km’lik yol için arkadaşım dediğim insan benden para istese ki maksimum 5 lira falan tutar, arabasına binmekten de arkadaşlığından da vazgeçerim muhtemelen.

Düşünülmesini istediğiniz şey çok gereksiz ama ya. İnce düşünce değil ipince düşünce istiyorsunuz.

Bir yere gideceğim mesafe evime maksimum 3 km, kendi imkanlarımla gidebiliyorum ama bir arkadaşım ben zaten gidiyorum geçerken seni de alayım diyor, kabul ediyorum. Sonra para teklif etmediğim ya da aracını buraya bırak da benimkiyle gidelim demediğim için ince düşünceden yoksun olacağım öyle mi? Valla böyle düşündüğünü bilsem eksik kalsın öyle arkadaş derim açıkçası.
ben dusunuyorum,yuzme sonrasi bir yerde otururuz genelde arac sahibi arkadasin hesabini oderim veya ikramda bulunurum

Düşünülmesini istediğiniz şey çok gereksiz ama ya. İnce düşünce değil ipince düşünce istiyorsunuz.

Bir yere gideceğim mesafe evime maksimum 3 km, kendi imkanlarımla gidebiliyorum ama bir arkadaşım ben zaten gidiyorum geçerken seni de alayım diyor, kabul ediyorum. Sonra para teklif etmediğim ya da aracını buraya bırak da benimkiyle gidelim demediğim için ince düşünceden yoksun olacağım öyle mi? Valla böyle düşündüğünü bilsem eksik kalsın öyle arkadaş derim açıkçası.
ayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi

Onlarda kendi araçlarıyla gelsin.3 km yola gidecek benzin hesabını yapmasinlar

ben dusunuyorum,yuzme sonrasi bir yerde otururuz genelde arac sahibi arkadasin hesabini oderim veya ikramda bulunurum
Araç sahibi siz değil misiniz? Onlar da sizi mi alıp bırakıyor arada?
ayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi
Alamam deseymişsiniz keşke, daha dürüst bir yaklaşım olurmuş. Arabam boş gidince de aynı benzini yakacak ama seni bedava taşımaktansa boş gitmeyi tercih ederim deseydiniz.

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
Maalesef ben sizin abarttığınızı düşündüm, hepiniz aynı mesafede otursaydınız da ve hep sizin üzerinize kalsaydı haklı olurdunuz. 47km kendi aracınızla gidip 3km için araç değiştirmek de mantıklı değil zaten

Bence abartılı bir düşünce sizin ki. Ben beklemezdim. Bekleyeceksem almazdım.
Ama onların yerinde de olsam karşılıksız bırakmazdım. Siz incelik yapmışsınız. Tatlı bir karsilkk yapılabilir.

herkese degerli fikirleri icin tesekkur ediyorum.Aklimdaki soru isaretleri bir nebze gitti tesekkurler 🙏😊

tam yol uzerinde de sayilmaz ara sokaklara giriyorum her seferinde

Ara sokaklara girip alıyormuşsunuz hem de, eskiden beri arkadaşlarınızsa ve arabaları yoksa belki yapılabilir, yüzmeden tanıştığınız insanlarsa yapılmaz. En baştan siz teklif ettiyseniz onlar da sizin bunları düşünmenize çok şaşırır. Kim teklif etti acaba, arabaları var madem buna rağmen onlar teklif ettiyse uyanıklarmış gayet. Sorunuza cevabım da, arabasıyla git gel 50 km yapan biri pinti olamaz bence. Yaşadığınız durum sizi düşündürtmüş sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X