Benmi pintiyim karsi taraf mi dusuncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-3 km’lik yol için arkadaşım dediğim insan benden para istese ki maksimum 5 lira falan tutar, arabasına binmekten de arkadaşlığından da vazgeçerim muhtemelen.

Yani para istemek yerine haber vermeden kendisi gitse ya da gittigi saati degistirebiliyorsa degistirse daha iyi olur eger arkadaslikta cok bozulmasin istiyorsa.

Boyle seyler ara sira yapilir. Para mevzunu gectim zorundaymiş gibi her seferinde al birak yapmak bile uyuz bir şey. Boyle bir şey yapmam icin çooook sevdiğim bir arkadasim olmali, yoksa goze batiyor.

Siz en uzak gidiyorsanız sizin götürmeniz mantıklı.
Ben böyle durumlarda gidip döndüğüm arkadaşlarıma para teklif edemem ama hediye alırım, yemek ısmarlarım vs...

ayrica alirim teklifini ben sunmadim.Arkadasim gecerken benide alirsin dedi
Bunu şimdi gördüm, böyle söyleyen akıllı arkadaşıma, yüzmeden önceki saate bi işimin çıktığını, yüzmeye geç yetişeceğimi söylerdim belki kendi araçlarıyla giderler

Onlar olsa da olmasa da zaten gidiyorsunuz. İyi niyetinizden geçerken almışsınız, bir daha almayın, olsun bitsin .
Ama şu da saçma, sırf siz birkac sefer onu biraktiniz diye kim 2-6 km yolu olmasına rağmen sırf siz için 50 km'lik yola gitsin?
Hem alt tarafı havuz için onca yol gidilir mi, yorgun,argın,ıslak..hiç mi usenmiyorsunuz😂benim havuzum haftada iki gün, iki buçuk km, minibüsle evden çıkıp oraya gitmek yarım saat. Ona rağmen usenip gitmiyorum çoğu zaman

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
Sizin yol üzerinden binmeniz olmsz ama ben olsam benzine destek verirdim ayıp olmasın diye

Yani para istemek yerine haber vermeden kendisi gitse ya da gittigi saati degistirebiliyorsa degistirse daha iyi olur eger arkadaslikta cok bozulmasin istiyorsa.

Boyle seyler ara sira yapilir. Para mevzunu gectim zorundaymiş gibi her seferinde al birak yapmak bile uyuz bir şey. Boyle bir şey yapmam icin çooook sevdiğim bir arkadasim olmali, yoksa goze batiyor.
Aman ne bileyim, ben servis şoförü gibiyim. Umursanacak şeyler değil bence bunlar. Pandemi öncesi geçerken durağa bakardım alabileceğim biri varsa alayım diye. Eşim işe giderken dönerken mutlaka birilerini alır, o yüzden 2 kez kovid temaslısı olduk 😂 yani araba gidiyor nasıl olsa niye boş gitsin ki diye düşünüyoruz biz.

Ha ben konu sahibinin yerinde olsaydım ne yapardım? Arkadaşıma ana yola çıkmasını, ara sokaklara girmek istemediğimi geçerken onu alacağımı söylerdim.

Onlar olsa da olmasa da zaten gidiyorsunuz. İyi niyetinizden geçerken almışsınız, bir daha almayın, olsun bitsin .
Ama şu da saçma, sırf siz birkac sefer onu biraktiniz diye kim 2-6 km yolu olmasına rağmen sırf siz için 50 km'lik yola gitsin?
Hem alt tarafı havuz için onca yol gidilir mi, yorgun,argın,ıslak..hiç mi usenmiyorsunuz😂benim havuzum haftada iki gün, iki buçuk km, minibüsle evden çıkıp oraya gitmek yarım saat. Ona rağmen usenip gitmiyorum çoğu zaman
bulundugum yerde havuz kapali suan malesef :/

Şöyle pinti insanlar kimseyle arkadaşlık kurmasın bence ya
Samimi misini değil misiniz belli değil
Maksimum 3 km yol ne kasar yakıt kaybediyor olabilirsiniz de teklif bekliyorsunuz?
Ayrıca hadi teklif etsinler
Onların evinin önüne arabanızı bırakmak için yine ara sokaklara gireceksiniz
Yolunuz kısalmış olmuyor ki
Neyin tantanası bu?

Aman ne bileyim, ben servis şoförü gibiyim. Umursanacak şeyler değil bence bunlar. Pandemi öncesi geçerken durağa bakardım alabileceğim biri varsa alayım diye. Eşim işe giderken dönerken mutlaka birilerini alır, o yüzden 2 kez kovid temaslısı olduk 😂 yani araba gidiyor nasıl olsa niye boş gitsin ki diye düşünüyoruz biz.

Ha ben konu sahibinin yerinde olsaydım ne yapardım? Arkadaşıma ana yola çıkmasını, ara sokaklara girmek istemediğimi geçerken onu alacağımı söylerdim.

Ama bi defa arabaniza aldiniz diye ayni kişileri tekrar tekrar toplamak zorundaligi duymuyorsunuzdur hani denk gelince aliyorsunuzdur. Ama arabaniza bi kere aldiginiz kişiler sizi orada beklemeye başlarlarsa o zmaan sikinti başlamaz mi? 😬 Ben kendi adima mecbur muşum gibi olan durumlari sevmiyorum.

Anayola cikmalari daha mantikli. Tek tek ikisini de ara sokaklara girip kapilarinin onlerinden al onlerine birak filan ben yapamazdim.

Şöyle pinti insanlar kimseyle arkadaşlık kurmasın bence ya
Samimi misini değil misiniz belli değil
Maksimum 3 km yol ne kasar yakıt kaybediyor olabilirsiniz de teklif bekliyorsunuz?
Ayrıca hadi teklif etsinler
Onların evinin önüne arabanızı bırakmak için yine ara sokaklara gireceksiniz
Yolunuz kısalmış olmuyor ki
Neyin tantanası bu?
Kaybedilen fazladan yakılan bir yakıt da yok ki. Zaten gidiyor konu sahibi. Onları alsa da almasa da gidecek. Olsa olsa ara sokağa girmenin bi 300-500 metresi vardır onun hesabı yapılıyor şu an.

Ama bi defa arabaniza aldiniz diye ayni kişileri tekrar tekrar toplamak zorundaligi duymuyorsunuzdur hani denk gelince aliyorsunuzdur. Ama arabaniza bi kere aldiginiz kişiler sizi orada beklemeye başlarlarsa o zmaan sikinti başlamaz mi? 😬 Ben kendi adima mecbur muşum gibi olan durumlari sevmiyorum.

Anayola cikmalari daha mantikli. Tek tek ikisini de ara sokaklara girip kapilarinin onlerinden al onlerine birak filan ben yapamazdim.
Benim düzenli olarak aldığım kimse yok. Bu şekilde düzenli aktivite yaptığım kimse yok. Ama olsaydı sorun etmezdim geçerken yol üstünden almayı.

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?

Arkadaşlarınızla havuz da mı tanıştınız , yoksa daha önceden mi tanıyorsunuz birbirinizi ?

Havuza gider veya dönerken birlikte gitme durumu ilk kez nasıl ortaya çıktı ?

Kaybedilen fazladan yakılan bir yakıt da yok ki. Zaten gidiyor konu sahibi. Onları alsa da almasa da gidecek. Olsa olsa ara sokağa girmenin bi 300-500 metresi vardır onun hesabı yapılıyor şu an.
Valla arkadaşlarım bana 10-20 lira ara sokağa girme parası vermeye kalksa ben asıl o zaman alınırım
Bence asıl o şoförleri muamelesi görmek 🙄🙄🙄
Arkadaşlık bu olmamalı
Bence konu sahibi gerçekten arkadaş olarak görüyor mu bu kişileri onu düşünsün 🙄

Bana tuhaf gelen yakıt fiyatları böyle ucmuşken ki hala uçmaya devam ediyor,50 km yolu yüzmek için gitmeniz haftada 3 gün.
Uygun fiyatlı bir yerdir diyeceğim ama yaktığınız yakıt,yol yorgunluğu ile zaten astarı yüzünden pahalıya gelir.
Öte yandan arkadaşlarınız epey yakın oturuyor,bence kendi imkanlarıyla gelmeliler.
Yerinizde olsam siz gecin ben gelirim,orda buluşalım derdim yol üzerinde değilse şayet alacağım yer. Cidden götür getir yapmanızı gerektirecek bir durum yok ki. Ha sizin olduğunuz yerden binip gelseler sizinle en başından ne de olsa gidiyorum,sırtımda mi taşıyorum denir ki onda da arkadaşlarınız ufak tefek çay,kahve yemek vs konusunda ısmarlayabilirler,benzin almayi teklif edebilirler (ben olsam ederdim hatta ısrar eder alırdım da benzin)ama şu durumda bence yolunuzu değiştirip almayın kimseyi artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X