- 5 Mart 2022
- 24
- 14
- 3
- Konu Sahibi karamurver
hala yakit muhabbeti yaptigimi dusunen arkadaslar mesajlari iyi okusun lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevzu yakit ve para degilValla arkadaşlarım bana 10-20 lira ara sokağa girme parası vermeye kalksa ben asıl o zaman alınırım
Bence asıl o şoförleri muamelesi görmek
Arkadaşlık bu olmamalı
Bence konu sahibi gerçekten arkadaş olarak görüyor mu bu kişileri onu düşünsün![]()
Ne tam olarak?mevzu yakit ve para degil
istedigim para ve yakit degil anlayin artik sunu50 km de son 3 km nin de parası istenmez bee...
kullaniliyorum dusuncesi ve karsi taraftan iyi niyet beklentisi,baslik o an oyle aklima geldi yazdim konuyu ve fikrimi yansitmiyor olabilirNe tam olarak?
Beklentiniz ne yani?
Para değilse pintilikle neden ilişkilendirdiniz başlığınızda?
47 km benzin pahalı değil son 3te yazıyor50 km yüzme spor vs için gitmezdim ben
1 saat yol gidip son 5dk nın lafını etmek çok ayıp.
istedigim para ve yakit degil anlayin artik sunu
aradaki mesajlari okuyun para ve yakit degil teklif etselerde kabul etmem50 km yüzme spor vs için gitmezdim ben
1 saat yol gidip son 5dk nın lafını etmek çok ayıp.
anlama kitliginiz mi var hala ayni seyleri soyluyorsunuz?47 km benzin pahalı değil son 3te yazıyor![]()
3 km nin hesabını yapacaksanız hiç almayın o arkadaşlarınızıayrica yakit fiyatlari malum :/
aradaki mesajlari okuyun para ve yakit degil teklif etselerde kabul etmem
Tamam da altı üstü 3 kmkullaniliyorum dusuncesi ve karsi taraftan iyi niyet beklentisi,baslik o an oyle aklima geldi yazdim konuyu ve fikrimi yansitmiyor olabilir
offf vallaha imtihan gibisiniz3 km nin hesabını yapacaksanız hiç almayın o arkadaşlarınızı
Onlar düşüncesiz sizmi düşüncelisiniz yani ?yakit yuzunden para alicak degilim zaten dusuncesizlik beni uzen
hala para diyorsunuz saka gibisinizTamam da altı üstü 3 km
İnsan yürüse gidebilir
Bunun gözünüze gelmesi çok tuhaf
Siz de arabada sohbet filan ediyorsunuz, iyi vakit geçiriyorsunuz
Her şey para değil sonuçta
Ben arkadaşlıklarından haz etmiyorum, keyif almıyorum diyorsanız artık gelemem deyin madem
Bu akşam 1.5 tl daha geliyorayrica yakit fiyatlari malum :/
ayrica yakit fiyatlari malum :/
hala yakit muhabbeti yaptigimi dusunen arkadaslar mesajlari iyi okusun lutfen
mevzu yakit ve para degil
istedigim para ve yakit degil anlayin artik sunu
anlama kitliginiz mi var hala ayni seyleri soyluyorsunuz?
Ne bekliyorsunuz düşünceli olmaları adına??hala para diyorsunuz saka gibisiniz
Edin canımaradaki mesajlari okuyun para ve yakit degil teklif etselerde kabul etmem