• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi pintiyim karsi taraf mi dusuncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
para veya yakıt değilse derdiniz yakıt fiyatları malum diye niye yazdınız?
siz zaten o yolu onları almasanızda gidiyorsunuz yakıt fiyatını her türlü vereceksiniz zaten.
yakıt fiyatının fazla yada az olmasının konuyla ilgisi nedir? neden yazdınız?
Al bi anlama kıtlığı olan daha 😂
Yüceltilmek istiyor sanırım manevi anlamda

Ben sürekli görevimmiş gibi birilerini almak istemezdim , çok sevdiğim arkadaşımsa alırım ama normal bi bağım varsa kimseye şoförlük yapmam

Anladığım kadarıyla siz de ayıp olmasın kırmayayım diye yapıyorsunuz, karşıdan da bi incelik bekliyorsunuz

Bu yüzden ne incelik yapın ne de incelik bekleyin ,sınır çizerseniz daha iyi olur

Ne bekliyorsunuz düşünceli olmaları adına??
Arabamı orda bırakayım onların arabası teklif edilsin demişsiniz
E benim aracım benzin yakmasın onlarınki yaksın demek
Benzin=para
Ao konu yine paraya geldi 💆‍♀️
Ha bi de teklifi kabul etmem zaten de demişsiniz
Ne yapsın insanlar 3 km için kul köle olsun mesela
sizin gibi dar anlayisli olmasinlarda ne olursa olsunlar

aradaki mesajlari okuyun para ve yakit degil teklif etselerde kabul etmem
İsterseniz onu da dert edersiniz kime
50 km ile 3 km yi kıyaslamak saçma. Arkadaşlarınızın geldiğiniz yol ile bir ilgisi yok onlar kendi yollarından kar etmeye çalışıyor
50 km gidiyorsanız kendinize gidiyorsunuz. Ama başka birinin çıkıp beni de beleşe götür demesi başka bi durum
Daha yazardım da neyse

Herkes kendi araciyla gelsin daha adaletli olur bence kimsenin kalbi kirilmaz. Bahanelerle yavas yavas almamaya baslayin derim. Sonucta siz, onlarin esi degilsiniz.

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
Yani birkaç defa zaten yolunuzun üzerindeyse getirip götürmenizde hiç sakınca yok. Ama bu kadar zaman olmuş. Valla eğer 3 aydır bir kere bile “Yahu hep sen getirip götürdün ya benzinini alalım ya da bir eksiğini alalım en azından bir yemek ısmarlayalım” demedilerse siz hiç de sorun yapmıyorsunuz. Onlarınki ayıp. Yani siz olmasanız gitmeyecekler mi? Hiç böyle bir şey oldu mu, siz gidemediğinizde ne yaptılar? İçinizden gelmiyorsa Götürmeyin artık derim ben.

Herkese hayirli gunler ozet bir sekilde sorunumu anlatayim,3 aydir haftada 3 gun yasadigim yerden git gel 50km uzakliktaki bir yere yuzmeye gidiyorum.Aracimla gidiyorum geliyorum x yerine geldigimde 2 arkadasimida evlerinden alip dönüşte evlerine birakiyorum.Simdi mevzu olan yere geldik ,İsin parasinda degilim fakat hic bu zamana kadar sen aracini birak bu seferde benim aracimla gidelim tarzinda hic bir yaklasim goremedim(atkadasalrimin evi ve yuzme 1-3km civari)Acaba benmi sorun yapiyorum yoksa karsi taraf mi dusuncesiz bu konu beni biraz uzdu acikcasi?
1- Beni 3 ay boyunca haftada 3 gün arabasıyla havuza götürüp eve bırakan arkadaşımın havuz giriş ücretinin bir kısmını öderdim ya da diğer arkadaşımla anlaşıp 1 aylık falan havuz aboneliği alırdım kendisine. Kışın havuzdan eve gelmek tam rezillik. Tamam kurutma makinası vardır ama saç tam kurumuyor, üstelik ıslak eşyaları terlik, havlu falan koca çanta oluyor.

2- Bir iki kez tamam ama daha sonra kendi imkanımla giderdim havuza. Arkadaşlarımla orada buluşurum. Giderken binerim otobüse dolmuşa, dönüşte de ıslak saçla gezmemek için binerim taksiye. Hem arkadaşıma servis muamelesi yapmam hem de kafam rahat olur. Arabası olan arkadaşım ısrar etse bile, ben erken gidip biraz fazla takılmak istiyorum derim ya da doğruyu söylerim. Çok sağol ama mahçup oluyorum kapıdan alıp kapıya bırakmandan her seferinde kabul edemem derim.

İster 3 km olsun ister 300 metre. Nolucak zaten araba gidiyor geçerken beni de alsın dememek lazım bence. Arkadaşlıkta böyle şeyler karşılıklı olmalı. Ben böyle bir jest görsem mutlaka karşılığını verir arkadaşımı mutlu ederim. Ayda yılda bir kez tamam ama haftanın 3 günü gel beni al, sonra da eve bırak bence hoş değil.

Bu kadar uzaktaki havuza gitmeyin. Hem paranız cebinizde kalır, hem de arkadaşlarınızı taşımaktan kurtulursunuz. Bütün sorunlar çözülür

Başlığa cevap verecek olursam, 5 dakikalık yol için yakıt masrafını düşünüyorsanız evet pintisiniz.

Arkadaşlarınızı alsanız da almasanız da aynı yoldan geçip, aynı yakıt tüketimini yapacaksınız. Kimse size minnet edecek değil bunun için.

Ara sokaklara girmek istemiyorum deseniz anlarım ama sizin derdiniz başka.

Sorum şu çok samimi arkadaş mısınız,hayır diyememenizin sebebi n eola ki?
İçinizede sinmiyor oysaki şu durum eğer zaten çok samimi değilseniz gereksiz jestlere hiç gerek yok bence.
Bütün kötülüklerin anası bence istemeye istemeye yapılan iyilikler ,karşılık beklenen durumlar önceliğinizi kendiniz belirlerseniz kusur aramazsınız ne kendinizde ne karşınızdakinde lütfen ne istiyorsanız onu yapın…Yukarda arkadaşlar bi kaç kalp kırmadan nasıl değişikliğe gidilebileceğini yazmışlar şimdi tekrarlamayayım.

Bir ac
Bir açıdan haklısınız bırakıp almak külfet .bu yüzden ben olsam mutlaka size bir güzellik yapardım. Ücret değil de yemek vs .
Bir açıdan haksizsiniz onların araci olsa da son 3 kilometre devreye girecek zaten sizi almaları bir şey farketmez. 3 kilometre için karşılık bekleyeceğim kadar samimi olmadığım kisileri alıp bırakmak külfet olurdu ve karşılığı hiçbir şekilde beni tatmin etmezdi. Zaten arabanızla gidip geliyorsunuz. Arayollarsa mesele girmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X