Benmi yanlış düşünüyorum annem mi hatalı??

Yani ne denir bilemiyorum.. Öncelikle bundan dolayı utanma, kimse ailesini seçmiyor, senin suçun yok..

Annen hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu onu sormak istedim, travma yaşamış olabilir mi? Belki yardıma ihtiyacı vardır. Gerçi senin de yaşın küçük, ama insan annesini atamıyor işte. İnşallah çıkar bu saplandığı kötülüklerden..

Mesafe koy hatta gorusme esinle senin arandada sknti olabilir bu durum ilerde esin bilmiyorsa asla anlatma uzak dur annede olsa yanlis yapiyorsa kescen muhabbeti

Anneni bırakma. Annen mükemmel (!) bir insan olup sürekli seni eleştirse daha mı iyidi. Böyle daha iyi bence. Tecrübe

Normalde ınsan annesiyle babasının özel hayatı olduğunu düşününce bile yerin dibine geçiyor. Nefes nefese telefona cikmak ve daha fazlası. Allahım yarabbim sen koru.Uyar birakmiyosa da ve uzak dur annenden.

Babamla bpsandigindan beri boyle

Normalde ınsan annesiyle babasının özel hayatı olduğunu düşününce bile yerin dibine geçiyor. Nefes nefese telefona cikmak ve daha fazlası. Allahım yarabbim sen koru.Uyar birakmiyosa da ve uzak dur annenden.

Bayramda gittigimde konusucam bakalm bu sefer sert bir dille

Annenizin hayati sizi ilgilendirmez gibi dusunsek de siz de bu yoldaki bir kadini cekmek zorunda degilsiniz..bence cok haklisiniz.

Kisa yoldan mesafe koyun.

Dogumdan once sizde kalmasin mesela.

Simdilik ihtiyac yok deyin..bunu demek zorundasiniz anneniz de olsa.

Bana kalsa dogumdan sonra da biraraya gelmeyin dicem.ama zor gibi.

Mumkun oldugunca uzak durun.

Evli bir adamla birlikte, bu yetmiyormus gibi baska erkekler de var hayatinda.

Gercekten sizin acinizdan cok kotu bir durum

Eşiniz öğrenirse annenizle görüşmenizi istemeyebilir. Haklı da. Bekar ne isterse yapar düşüncesi de çok saçma benim açımdan. Neyin özentisi bu anlamıyorum. Magazin programı gibi aynı evde yaşıyorlar, evleri ayırdılar

Ne garip bir şey. Trajikomik bir durum Annenizi tamamen hayatınızdan çıkarabileceğinizi sanmam. bence tek yapman gereken kendini ve aileni korumak gerisini boşvermek.
Sen gitme sizi görmek isterse kendisi gelsin. Asla da yanında bir erkek getirmesin. Ya da kalmasına izin verme. Senin sözünle hayatını değiştireceğini sanmıyorum. Belli ki kadının ihtiyacı var. Bırak hayatını yaşasın. Sen dediğim gibi kurallar koy ve kendini koru. Hazmetmesi zor ama yapacak birley yok gibi.

Bir kere daha çok ciddi bir konuşma yapıp 'böyle devam edersen uzak duracağım senden' demeyi deneyin. Tabi hamile olduğunuz için böyle bir konuşmayı gerçekleştirmeye gücünüz var mı, önce bunu tartın. Eğer gücünüz yoksa hiç konuşmadan uzak durun. Eşinize de bu konudaki öfkenizi dillendirmemeye çalışın, yarın öbür gün yüzünüze vurursa bir de o yandan canınız sıkılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…