Valla ne denir bilemedim bir kere daha konuş annenle anlamazsa mesafenin köy yapicak bişey bırakmamış baska
Anne ile ilgili konularda anlayışlı olalım derim ama size mesafe koyun diyeceğim. İtibarınız açısından
Annen çok yanlış yolda
Bence mesafe koy inşallah çok geç olmadan hatasini anlar kendini toplar.Ne yazikki laftanda anlamiyor dediklerimi umursammiyor ne yapiyim ben artik
Bekar bir kadin;sevgilisi iliskisi illa ki olur, olmali da ama boylesi.. vallahi cok sikintili, cok uzuldum anliyorum halini. Esin biliyor mu bu durumlari?
Ayy tövbeler olsun bu ne ya? Evli biriyle yatip kalkmak ve üstüne baska adamlara, gelene geçene, selam verene bacak aranı acmak. Şimdi kocaman kadın ne isterse yapar diyenler olacak da, annesi ya. Basına bi milyon bela alır boylesi.
Bence gitme gelme aklı başına gelsin, sana gelip apartmanda ona buna kaş göz yapar. Tamam annen bu kadın ama yolu yol değil, tepki koy, yüz cevir, ya ben ya o adamlar de. Çok seks yapası varsa evlensin.
Size gelmesi iyi iste
Dogumdan sonrada kalsin
1 2 ay kaldiginda kopmus olur sizde samimi sohbetler ederek annenizin ilgi ve sevgi ihtiyacını belki evlenip bir yuva kurarak giderebilecegini tatli tatli anlatabilirsiniz.
Eşinib bu durumdan haberi yok sanirim ..cok kotu bi durum ..annen sonucta atsan atilmaz benimde babam yillardir annemi aldatmis bisey gelmiyo elden vazgecemiyosun aileden. Sadece mesafe koyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?