Benmi yanlış düşünüyorum annem mi hatalı??

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Çok utanarak bu konuyu aciyorum gizli kullanicida olunmuyor malesef.
Diger konumdan bilen bilir arkadaslar annemle babam ayrı. Annem çalışıyor.
Hamile halimle kac gündür moralim çok bozuk.
Stresten mi bilmiyorum karnim kasilp duruyor. Uzatmadan konuya geciyorum.

Annem babamdan ayrildi ayrilali bir cok adamla gorusuyor. Surekli etrafinda pis pis adamlar annem bu durumdan cok hosnut. Benim hic sevmedigim durumlar. Sevgilisi var evli. Ama ayrilcaklarmis bilmem ne bir suru şey anlatti ama ben pek inanmadim. Biz evlencek olursak ayrilcakmis dedi boyle bi sacmalik mi var. Pek kafama takmadim kendi hayati sonucta ama git gide annemden sogudum.

Sabah aradi beni esimin cebinde kalmisti telefonum esim getirdi telefonu. Konustuk bana ulasamayinca merak etmis sali bana gelicekmis doguma kadar kalcam dedi. Esimle konustuk dogumdan sonra sen gidiceksin zaten daha cok erken niye geliyor bayramda biz gidicektik dedi. Bende geri anneme donmek icin Aradim annemi. musait olmadigini soyledi kekeledi nefes nefese tabi bu gun izinli evde . az cok tahmin ettim neden musait olmadigini.

Kactir ayni sey madem sevgilin var baska adamlar niye etrafinda. Bize geldogondede gece 2 3de telefonu caliyor acmiyor sacma sacma davranislar. Her gorustugu ciktigi adamla yatiyor. Evlenmeyi dusunmuyor iyice sogudum. Agzimi acsam cok kiriici laflar aoylemek zorunda kalicam bisey demek istemiyorum

Ama annemden gercekten sogumaya basladim bu konularda simdi kendi hayati deseniz haklisiniz ama biriyle gorusurken baskalariylada gorusmek yatmak kalkmak dogrumu. Ben ne yapacagimi bilmiyorum.

Yazim hatalari icin simdiden özür dilerim. Araya mesafemi koymaliyim ne yapmaliyim. Konusunca duzelmiyor bi kere konustum umursamadi. Kos koca kadin kızın var oturdugu yerdede herkez tanir bizi hicmi utanmiyor (

Valla ne denir bilemedim bir kere daha konuş annenle anlamazsa mesafenin köy yapicak bişey bırakmamış baska

İlk başta uzuluyordum ama artik bende utanir oldum. Anneme kalmaya gitsem bi yere gitsek oturmaya garip garip adamlar annem sıkı fiki

Anne ile ilgili konularda anlayışlı olalım derim ama size mesafe koyun diyeceğim. İtibarınız açısından

Emin olun anlayisli cok oldum. Onu anlamaya calistim ettim ama artik utanmaya ve sklmaya basladim bu durumdan cok fazla

Ayy tövbeler olsun bu ne ya? Evli biriyle yatip kalkmak ve üstüne baska adamlara, gelene geçene, selam verene bacak aranı acmak. Şimdi kocaman kadın ne isterse yapar diyenler olacak da, annesi ya. Basına bi milyon bela alır boylesi.

Bence gitme gelme aklı başına gelsin, sana gelip apartmanda ona buna kaş göz yapar. Tamam annen bu kadın ama yolu yol değil, tepki koy, yüz cevir, ya ben ya o adamlar de. Çok seks yapası varsa evlensin.

Size gelmesi iyi iste
Dogumdan sonrada kalsin
1 2 ay kaldiginda kopmus olur sizde samimi sohbetler ederek annenizin ilgi ve sevgi ihtiyacını belki evlenip bir yuva kurarak giderebilecegini tatli tatli anlatabilirsiniz.

Gercekten bende boyle dusunuyorum sonra annem hakkinda oyle dusundum diye birde vicdan azabi ekleniyor ama ne yapiyim artik ya (

Eşinib bu durumdan haberi yok sanirim ..cok kotu bi durum ..annen sonucta atsan atilmaz benimde babam yillardir annemi aldatmis bisey gelmiyo elden vazgecemiyosun aileden. Sadece mesafe koyabilirsin.

Size gelmesi iyi iste
Dogumdan sonrada kalsin
1 2 ay kaldiginda kopmus olur sizde samimi sohbetler ederek annenizin ilgi ve sevgi ihtiyacını belki evlenip bir yuva kurarak giderebilecegini tatli tatli anlatabilirsiniz.

Bize daha oncedende geliyordu suratimiza bile bakmiyor telefondan onla bunla konusuyor anca. O zamanda rahatsiz oluyorum. Biktim artik. Uzakta olsada telefonla ayni (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…