• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi yanlış düşünüyorum annem mi hatalı??

Cok bir sey soylemek istemiyorum. Ben konusurdum arada bir gorusurdum. Ama evime alip da cocuguma bakmasini falan istemezdim.

Bayramdan sonra psikologa goturmeyi dusunuyorum belki ben degil doktor annemin yanlis yaptigini guzel dille anlatir ne biliyim destek olur :KK43:

buna benzer bir hayat yaşayan arkadaşım vardı. bir gün dertleştiğimizde kendine hiç değer vermediğinden, kendini hiç sevmediğinden, bu şekilde cezalandırdığından bahsetmişti. yani bir acıtma dürtüsüyle yapıyor olabilir tüm bunları. başka sıkıntıları olabilir bilmediğiniz. yoksa hiçbir kadının böyle bir durumdan memnun olacağını düşünemiyorum. her kadın değer görmek ister çünkü. umarım gitmeye ikna edersiniz.

buna benzer bir hayat yaşayan arkadaşım vardı. bir gün dertleştiğimizde kendine hiç değer vermediğinden, kendini hiç sevmediğinden, bu şekilde cezalandırdığından bahsetmişti. yani bir acıtma dürtüsüyle yapıyor olabilir tüm bunları. başka sıkıntıları olabilir bilmediğiniz. yoksa hiçbir kadının böyle bir durumdan memnun olacağını düşünemiyorum. her kadın değer görmek ister çünkü. umarım gitmeye ikna edersiniz.

Benim annem tam tersi ben harikayim cok mutluyum babanla iyiki ayrilmisim diyip duruyor bu hayat cok hosuna gitti :(

Alleyna97 Alleyna97 valla sabrina hayran kalmadım.bir annenin nasil evladının hayatına müdahale ediyorsa.evladinda gerekirse annenin hayatına müdahale etme hakkına sahiptir.ben olsam kaldirirmiydim .asla gerci aile yapimiza ters hareketler

Benim annem tam tersi ben harikayim cok mutluyum babanla iyiki ayrilmisim diyip duruyor bu hayat cok hosuna gitti :KK43:

valla o kız da dışarıdan çok mutlu görünüyordu hayatından. hatta hava atardı diğer arkadaşlarına birlikte olduğu adamlarla. o gün bunları anlatınca çok şaşırmıştım. ben de memnun zannediyodum hayatından.

Alleyna97 Alleyna97 valla sabrina hayran kalmadım.bir annenin nasil evladının hayatına müdahale ediyorsa.evladinda gerekirse annenin hayatına müdahale etme hakkına sahiptir.ben olsam kaldirirmiydim .asla gerci aile yapimiza ters hareketler

Bizimde ters boyle seyler :(( o yuzden annemin bu hareketleri beni asiri derecede rahatsiz ediyor. Kimseyede anlatamiyorum tanidik utandigim icin esime bile :((

valla o kız da dışarıdan çok mutlu görünüyordu hayatından. hatta hava atardı diğer arkadaşlarına birlikte olduğu adamlarla. o gün bunları anlatınca çok şaşırmıştım. ben de memnun zannediyodum hayatından.

Anneme kalmaya gittim tek basima bas basa olalim konusalim diye ayni seyleri diyor nasil daha mutlu olur duzelir agzini yokladim ettim ama yok hic sikayetci degil :(( nasil bir yol izleyecegimi sasirdim. Araya mesafe koysam daha kotu olursa diye korkuyorum bu hareketlerini gorunce ben uzuluyorum :((

Bizimde ters boyle seyler :KK43:( o yuzden annemin bu hareketleri beni asiri derecede rahatsiz ediyor. Kimseyede anlatamiyorum tanidik utandigim icin esime bile :KK43:(
Anladım canim,bu kadar uzuluyorsan mesafe koy bence yapman gereken de bu açık açık konuş )hatta kendimden yola çıkayım.kesinlikle annemle tartışma değil.kavganın alasını yapardım.bazen annemi babamdan bile kiskaniyorum. kaldiki............konunu okuyunca bile sinir oldum yazık sana bide hamileydin.

Anneme kalmaya gittim tek basima bas basa olalim konusalim diye ayni seyleri diyor nasil daha mutlu olur duzelir agzini yokladim ettim ama yok hic sikayetci degil :KK43:( nasil bir yol izleyecegimi sasirdim. Araya mesafe koysam daha kotu olursa diye korkuyorum bu hareketlerini gorunce ben uzuluyorum :KK43:(

sizinle dertleşip karşınızda ezilmek istemiyor olabilir. sonuçta anne konumunda olan o. güçlü görünmek istiyordur belki. size açılmaz bence.

Anladım canim,bu kadar uzuluyorsan mesafe koy bence yapman gereken de bu açık açık konuş )hatta kendimden yola çıkayım.kesinlikle annemle tartışma değil.kavganın alasını yapardım.bazen annemi babamdan bile kiskaniyorum. kaldiki............konunu okuyunca bile sinir oldum yazık sana bide hamileydin.

Aynen öyle iyice strese girdim. Birde vicdan azabi cekiyorum kotu dusunuyorum annem hakkinda diye :((. Annemi bebegime yaklastirmak istemiyorum cok sogudum. :( :(

sizinle dertleşip karşınızda ezilmek istemiyor olabilir. sonuçta anne konumunda olan o. güçlü görünmek istiyordur belki. size açılmaz bence.

Cevresinde arkadaslari var bayan hepsi ayrilmis esiyle evli adamlarla takiliyorlar aynilar hep :((. Ne olursa olsun onla bunla yatma hakkini kendinde bulmasi sacmalik. Ben kizi olarak uzuluyorum ona ama o bana uzulupte hareketlerine en azindan benim yanimda dikkat etmiyor.

Aldatılmasının intikamını alıyor, ayrıca eşinden görmediği ilgiyi bu eğlenceli ilişkilerle görüyor. Evli bir adamla olması dışında yanlış bir şey yapıyor sayılmaz. Fakat riskli. Hem çok eşliliğin getirebileceği bulaşıcı hastalıklar yüzünden, hem de başına bela olabilecek tipler yüzünden.

Cevresinde arkadaslari var bayan hepsi ayrilmis esiyle evli adamlarla takiliyorlar aynilar hep :KK43:(. Ne olursa olsun onla bunla yatma hakkini kendinde bulmasi sacmalik. Ben kizi olarak uzuluyorum ona ama o bana uzulupte hareketlerine en azindan benim yanimda dikkat etmiyor.
O arkadaş çevresinden koparmak lazım o halde.

Back
X