Benzin döküp kendini yakarmis

Bugün eşim geldi .tuttu kolumdan eve geliceksin diyor asla gelmem defol git dedim .mahalleyi başımıza topladı allahsiz sesi taşa nerelere gitti .yemin ediyorum eve gelmezsen bu kapının önünde benzin getirir yakarım kendini dedi.yakmazsan adam degilsin dedim.sansini zorlama insan gibi bu iş bitsin yoksa sana uzaklaştırma çıkarırım kapının önünden bile gecemezsin dedim.gelmis anne ne diyor .anne ben bişi yapmadım bugün kızına şiddetli uyguladim hakaretmi ettim benim zararım bı kendime kizin hergun hakarette etti vurduda bana ben sesimi etmedim dedi.bende ona tamam kötü olan benim bütün suç benim düs yakamdan dedim bırakmam lan sen benim karimsin kötü de olsan iyide olsan ben seni kabulleniyorum eve geliceksin diyip durdu..öyle böyle rezillikle postaladim onu .sonra kayinbabami aradım çekin oglunuzu üzerimden beni tehdit edip duruyor dedim . bizim eve geldi kayinpeder noldu falan dedi anlattım bırakmiyor işte seninde günahın a girdik falan dedi.ailesiylede görüşmuyormus.beb hepsini geçtim de annemden korkmaya başladım kizlar annem bana dediju enisonu gidiceksin ölummu çıksın istiyorsun dedi .bende ona bağırdım siz bana sahip cikmadiniz hiç elalemin kızı evliyken kocaya kaçıyorlar aileleri yine bagirlarina basıyor sahip çıkıyor dedim oda senin abinmi var babanmi var sahip çıkacak falan dedi.neyse şuan ailemdeyim gitmek istemiyorum elimden geldigince yapisicam ben artık istemiyorum bıktım ailemdende koca m olacak adamdanda herkezde bıktım .oğlundan olmazsa kendimi asardim vallahi gün yüzü görmedim ben ya .hani çirkin bir kız da değilim bu nasıl bir bahttir ne ailemden yana ne kocada n yana yuzum gulmedi benim.bunalima girdim iyice kizlar konuşmaya ihtiyacim var
Keşke yaksada kurtulsan
Annen korktu herlde eşinden git diye uğraşcak anlaşılan sakın gitme gerekirse kadın sığınmaya git paran varsa ev tut kimseye annene bile söyleme evini ama gitme o adama

Buna haddini bildirecek biri yokmu ailenizde
Abim bana dedi sen bu evliliği yaptın sen benim artık kardeşim falan değilsin dedi.babamda saf kendi halinde biri zaten .yani kimse yok tek tabancayim.oglumdan olmazaaydi belkide katili ben olacaktım ama oğlum her konuda elimi kolumu bağlıyor

Keşke yaksada kurtulsan
Annen korktu herlde eşinden git diye uğraşcak anlaşılan sakın gitme gerekirse kadın sığınmaya git paran varsa ev tut kimseye annene bile söyleme evini ama gitme o adama
Ben anneme zaten dedim su Corona bı bitsin çalışmaya baslicam herşey rayına oturucak.nezamn böyle yapsa annem beni yolluyor oraya hep gurur yapiyodum gidiyodum bı kaç hafta konusmuyodum ama sonra yine barisiyoduk

Abim bana dedi sen bu evliliği yaptın sen benim artık kardeşim falan değilsin dedi.babamda saf kendi halinde biri zaten .yani kimse yok tek tabancayim.oglumdan olmazaaydi belkide katili ben olacaktım ama oğlum her konuda elimi kolumu bağlıyor
Herkes hata yapabiliyor abi ne için var o zaman bu durumda senin yanında olmuyorsa sizde onu abi kabul etmeyin bence .boşanma davası hangi aşamada

Ben anneme zaten dedim su Corona bı bitsin çalışmaya baslicam herşey rayına oturucak.nezamn böyle yapsa annem beni yolluyor oraya hep gurur yapiyodum gidiyodum bı kaç hafta konusmuyodum ama sonra yine barisiyoduk
İyi de sen çalışmaya kalksan bile bu adam seni rahat bırakmaz işe gidip gelirkn allah korusun bişy yapar iş yerine gelir off inşaallah kurtulursun

Herkes hata yapabiliyor abi ne için var o zaman bu durumda senin yanında olmuyorsa sizde onu abi kabul etmeyin bence .boşanma davası hangi aşamada
Ya abimi kim takar o zateb koca mdan beterdi günde 3 posta dayak atiyodu bana durduk yere .ben evlenmeye kalktım bununla beni satırla dogrucakti. Belimi falan kırdı şuan kuyruk sokumu kırık halada belim ağrıyor .böyle durumda mi yanımda olacaktı sanki oda allahindab bulsun

Ya abimi kim takar o zateb koca mdan beterdi günde 3 posta dayak atiyodu bana durduk yere .ben evlenmeye kalktım bununla beni satırla dogrucakti. Belimi falan kırdı şuan kuyruk sokumu kırık halada belim ağrıyor .böyle durumda mi yanımda olacaktı sanki oda allahindab bulsun
Yazıklar olsun şikayet ettiniz mi abinizi, raporunuz varsa ondanda şikayetçi olun yanina kalmasin

Back
X