- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Ben zaten asla ailemden istemedim . Babam koymuş ben sehirdısındayken ona senden istemiyorum o koyacak dedim . Kardeşim de memur bu arada . Her ay maasıyla bi bilezik alıyor kenara koyuyor ilerde düğüne lazım olacak diye . Kalanı cepte . O da eve harcamıyor yaniKardeşinizle aranız iyi olsa muhtemelen benzin parası batmazdı gözünüze diye düşünüyorum.
Ama kardeşinizin arabası ucuza alıp, evde kira,fatura, market ödemeden kalıp, para istemek biraz ayıp olmuş gibi.
Siz talebinizde haklı olabilirsiniz ama anne, babanızda kırılmakta haklı.
Ayrı eve cıksanız kira, fatura, market benzinden çok daha fazla masrafınız olur.
Kardeşinizin benzin aldığı için IBAN atması çok ayıp. Anne babanıza değil ama ona benzin koymasını söyleyebilirsiniz. Annenize güzel bir bileklik alıp meselenin para değil, aptal yerine konulmuş gibi hissetmek olduğunu söyleyebilirsiniz.
Ben zaten asla ailemden istemedim . Babam koymuş ben sehirdısındayken ona senden istemiyorum o koyacak dedim . Kardeşim de memur bu arada . Her ay maasıyla bi bilezik alıyor kenara koyuyor ilerde düğüne lazım olacak diye . Kalanı cepte . O da eve harcamıyor yani
Arabaya benzini kullanacağınız kadar az az alın. Benzin bir hafta işe gidecek kadar olsun. Kardeşiniz arabayı istediğinde benzini az diyin yine de arabanızı kuklanmak isterse benzin alması gereksin.Bir derdim var :) danışmak istiyorum. Boşandıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ailesiyle yaşayan ve içten içte ayrı ev için planlar yapan bir kadınım . Bir adet aracım var. (Babamında pek fazla otoparktan çıkartmak istemediği bir araç daha var evde. ) ben kendi aracımı erkek kardeşimden, yaklaşık 100k daha ucuza satın aldım aldım . Boşandıktan sonra moral olsun diye indirimli verdiler öyle diyorlar. Gelelim mevzuya . Sabahları işe gidiş gelişimi aracımla yapıyorum . Akşamları çok fazla dışarı çıkmıyorum . Erkek kardeşim haftanın en az dört günü akşam arabayı alıyor şuraya buraya gidiyor. Kendi başıma kullansam muhtemelen tek seferlik depoyla bir ay gider benzin . Sorun şu ki daha bir kere depoya benzin koymadı :) yaklaşık bir yıldır benzin sigortası bakımı her şeyi ben karşılıyorum çünkü benim arabam :) geçen ailemle bu konuyu konuştuğumda nankörlükle suçlandım . Evet eve maddi bi katkı görünürde sunmuyorum çünkü ihtiyaçları yok çünkü istemiyorlar . Ev kendilerinin iyi gelirleri var vs vs . Kardeşimle aram berbattır o nedenle eve çıkmak istiyorum ancak bazı borçlardan ötürü seneye kalacak . Sizce bu benzin talebi ( en azından iki uç ayda bir koyabilir ) nankörlük mü? Somut çıkarıp maaşımdan su kadar vermiyorum evet ancak kız kardeşimi alır her Haftasonu gezdirir yedirir içiririm . Ya da bir şeye ihtiyaç varsa çay çorba çıkarken alırım vs . Ben gerçekten nankör müyüm? Bu talebim hak değil mi?
Bence haklı değilsiniz,beraber yiyip içiyorsunuz, faturalara karışmıyorsunuz ee zaten aracı 100 binde uyguna vermiş,evet yaptığınız biraz nankörlükBir derdim var :) danışmak istiyorum. Boşandıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ailesiyle yaşayan ve içten içte ayrı ev için planlar yapan bir kadınım . Bir adet aracım var. (Babamında pek fazla otoparktan çıkartmak istemediği bir araç daha var evde. ) ben kendi aracımı erkek kardeşimden, yaklaşık 100k daha ucuza satın aldım aldım . Boşandıktan sonra moral olsun diye indirimli verdiler öyle diyorlar. Gelelim mevzuya . Sabahları işe gidiş gelişimi aracımla yapıyorum . Akşamları çok fazla dışarı çıkmıyorum . Erkek kardeşim haftanın en az dört günü akşam arabayı alıyor şuraya buraya gidiyor. Kendi başıma kullansam muhtemelen tek seferlik depoyla bir ay gider benzin . Sorun şu ki daha bir kere depoya benzin koymadı :) yaklaşık bir yıldır benzin sigortası bakımı her şeyi ben karşılıyorum çünkü benim arabam :) geçen ailemle bu konuyu konuştuğumda nankörlükle suçlandım . Evet eve maddi bi katkı görünürde sunmuyorum çünkü ihtiyaçları yok çünkü istemiyorlar . Ev kendilerinin iyi gelirleri var vs vs . Kardeşimle aram berbattır o nedenle eve çıkmak istiyorum ancak bazı borçlardan ötürü seneye kalacak . Sizce bu benzin talebi ( en azından iki uç ayda bir koyabilir ) nankörlük mü? Somut çıkarıp maaşımdan su kadar vermiyorum evet ancak kız kardeşimi alır her Haftasonu gezdirir yedirir içiririm . Ya da bir şeye ihtiyaç varsa çay çorba çıkarken alırım vs . Ben gerçekten nankör müyüm? Bu talebim hak değil mi?
Siz kardeşinizin rahat,emrivaki tavrıns kızıyorsunuz aslında..Bir derdim var :) danışmak istiyorum. Boşandıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ailesiyle yaşayan ve içten içte ayrı ev için planlar yapan bir kadınım . Bir adet aracım var. (Babamında pek fazla otoparktan çıkartmak istemediği bir araç daha var evde. ) ben kendi aracımı erkek kardeşimden, yaklaşık 100k daha ucuza satın aldım aldım . Boşandıktan sonra moral olsun diye indirimli verdiler öyle diyorlar. Gelelim mevzuya . Sabahları işe gidiş gelişimi aracımla yapıyorum . Akşamları çok fazla dışarı çıkmıyorum . Erkek kardeşim haftanın en az dört günü akşam arabayı alıyor şuraya buraya gidiyor. Kendi başıma kullansam muhtemelen tek seferlik depoyla bir ay gider benzin . Sorun şu ki daha bir kere depoya benzin koymadı :) yaklaşık bir yıldır benzin sigortası bakımı her şeyi ben karşılıyorum çünkü benim arabam :) geçen ailemle bu konuyu konuştuğumda nankörlükle suçlandım . Evet eve maddi bi katkı görünürde sunmuyorum çünkü ihtiyaçları yok çünkü istemiyorlar . Ev kendilerinin iyi gelirleri var vs vs . Kardeşimle aram berbattır o nedenle eve çıkmak istiyorum ancak bazı borçlardan ötürü seneye kalacak . Sizce bu benzin talebi ( en azından iki uç ayda bir koyabilir ) nankörlük mü? Somut çıkarıp maaşımdan su kadar vermiyorum evet ancak kız kardeşimi alır her Haftasonu gezdirir yedirir içiririm . Ya da bir şeye ihtiyaç varsa çay çorba çıkarken alırım vs . Ben gerçekten nankör müyüm? Bu talebim hak değil mi?
Eve bir katkin yokmus zaten birak benzini Buna sayBir derdim var :) danışmak istiyorum. Boşandıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ailesiyle yaşayan ve içten içte ayrı ev için planlar yapan bir kadınım . Bir adet aracım var. (Babamında pek fazla otoparktan çıkartmak istemediği bir araç daha var evde. ) ben kendi aracımı erkek kardeşimden, yaklaşık 100k daha ucuza satın aldım aldım . Boşandıktan sonra moral olsun diye indirimli verdiler öyle diyorlar. Gelelim mevzuya . Sabahları işe gidiş gelişimi aracımla yapıyorum . Akşamları çok fazla dışarı çıkmıyorum . Erkek kardeşim haftanın en az dört günü akşam arabayı alıyor şuraya buraya gidiyor. Kendi başıma kullansam muhtemelen tek seferlik depoyla bir ay gider benzin . Sorun şu ki daha bir kere depoya benzin koymadı :) yaklaşık bir yıldır benzin sigortası bakımı her şeyi ben karşılıyorum çünkü benim arabam :) geçen ailemle bu konuyu konuştuğumda nankörlükle suçlandım . Evet eve maddi bi katkı görünürde sunmuyorum çünkü ihtiyaçları yok çünkü istemiyorlar . Ev kendilerinin iyi gelirleri var vs vs . Kardeşimle aram berbattır o nedenle eve çıkmak istiyorum ancak bazı borçlardan ötürü seneye kalacak . Sizce bu benzin talebi ( en azından iki uç ayda bir koyabilir ) nankörlük mü? Somut çıkarıp maaşımdan su kadar vermiyorum evet ancak kız kardeşimi alır her Haftasonu gezdirir yedirir içiririm . Ya da bir şeye ihtiyaç varsa çay çorba çıkarken alırım vs . Ben gerçekten nankör müyüm? Bu talebim hak değil mi?
Ben de kendime konu hakkında boyle dusundum. Üstelik erkek kardeşi de memurmuş.bilezik alıp kenara atıyormuş.eve katkı ile neden benzini bir tuttunuz ? yorumlar çok garip bunlar iki kardeş ikiside evde yaşıyor. biri diğerine arabasını satmış, ama kendi arabası gibi kullanıyor. ikisi de evde yaşıyor ? neden evlenip boşandı diye mi konu sahibini sanki evin bir parçası değilmiş gibi görüyorsunuz. ben olsam arabayı çatt diye satardım. giderdim faize yatırırdım babamın arabayı kullanırdım. arabam eskiyor km artıyor. artık üstesinden gelemiyorum bekar boşanmış kadınım derdim. gör bak şenliği o zaman.
Yani gerçekten nasıl haklı görülüyor anlamıyorumeve katkı ile neden benzini bir tuttunuz ? yorumlar çok garip bunlar iki kardeş ikiside evde yaşıyor. biri diğerine arabasını satmış, ama kendi arabası gibi kullanıyor. ikisi de evde yaşıyor ? neden evlenip boşandı diye mi konu sahibini sanki evin bir parçası değilmiş gibi görüyorsunuz. ben olsam arabayı çatt diye satardım. giderdim faize yatırırdım babamın arabayı kullanırdım. arabam eskiyor km artıyor. artık üstesinden gelemiyorum bekar boşanmış kadınım derdim. gör bak şenliği o zaman.
ataerkil yapı ev o erkeğin, kız boşandı geldi sığıntı, evin gerçek sahibi erkek çocuk. zihniyet pis değiştiremiyoruz ki. ikisi de para koymuyor, ama kadın nankör oluyor. adam almış parayı cebime koymuş vergi kasko benzin yok arabası var gibi yaşıyor.Ben de kendime konu hakkında boyle dusundum. Üstelik erkek kardeşi de memurmuş.bilezik alıp kenara atıyormuş.
Kardeşimin ne artısı var niye rahat rahat yaşıyor altında araba varmış gibi ?Ailenizin evinde destek vermiyorsunuz arabayi ucuza almissiniz benzini de gormezden geliverin o kadar seye
Ayrı eve çıkma durumunuz yok mu? O araba r gün kardeşinizin elinde pert olabilirKardeşimin ne artısı var niye rahat rahat yaşıyor altında araba varmış gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?