Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canım az önce oldu ilişki yatıyorum hala.. dışardaydık anca eve geldik.. kaçırmış olabilirim hayırlısı inşallah
Kacirmamissindir canim merak etme.benim bugunde pozitif ovulasyon testi.catlamadi mi henuz aceba .dünü degerlendirdik yarini degerlendirirz bizde artik

Banada belki zor olabilir gibi geliyor ama bastonlar bana cok rahatsiz geliyor aanki bebek rahat edemeyecek gibi. Bu traveller cok konforlu :)

Maaşallah 11 haftalık olmuş bile ne hızlı büyüyolar.. evet canım dr ağustosta gel dedi ben eylülde gidicem ne yapıcak nasıl bi yol izlicek merak içindeyim.. hayırlısı tabiki keşke bu kadar sabırsız olmasam ama 1.5 yıl oldu telkinleyemiyorum kendimi

Allah allah doğumdan sonra olduğunubende yeni öğrendim şimdi.

Ben hiç uzayan akıntı görmedim kendimde 2 gün su gibiydi bugün kremsi kıvam aldı 11 13 15 ilişki oldu bugün 16.gün biz 15 te koyduk noktayı zaten ramazan mübarek gün zor oluyo duş vs inş gelir bu ay beklemedeyim artık

Kızlar yeni topik hayırlı olsun yazdklarınızı ancak okudum bebek arabası şöyle böyle okurken eşime hayatm biz bi bebek arabası alalım bebiş olursa bindiririz dedim oda evet olana kadar evin içinde bn seni gezdiririm artk dedi gülmekten koptum inş bizimde bi bebişimiz olurda bizde sizin gbi tatlı telaşlara düşeriz

Cok teşekkur ederim.bende iş,sosyallik iyi gelecek diye dusunuyorum.ilaclari kullanmak istemememin sebebi de etkileri zaten.birakmak o kadar kolay degilmis.birakinca ani ataklar,sinir krizleri,bi de cocuk dusunursen ilaclari biraksan bile cocugu etkilermis.ins tez zamanda is bulurum da rahatlarim.allahtan baska siginacagim kimse yok zaten.dualarla kendime geliyorm:/

yasadigim yer adapazarinin bir kasabasi.normalde bende esimde kocaelinde yasiyorduk.buraya esimin isi dolayisiyla geldik.burda yasayanlar fazlasiyla geri dusuncelere sahip,baskici bi toplum.yasadigim yere de uyum saglayamadim,alisamadim.is imkani da cok kisitli.ozellikle bayanlar icin.evden disari bile cikmak istemiyorum ki:/ kendimde bircok degisiklik yaptim artik kalmadi:) kilo aldigim icin esimde uzerime geliyor.zayifla zayifla diye.bide o psikolojimi bozdu.evlendigimden buyana 10 kilo aldim.kurtaj sonrasi birden kilo alinca veremedim de.yemesem de gitmiyor lanet.polikistik over dolayisiyla kilo aldigimi soyledigimde inanmiyor.tek cagrem calismak sanirim.oturmam bana iyi gelmedi:/

Benim annem çok çatlamış hamileyken.kız kardeşlerim de de hafiften çatlak oldu. Karışımı 2kutu vazeline bir kutu kakao yağı karıştırdım. Senin isteğine kalmış. Sadece kakao yağıda kullanabilirsin

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce

Banada belki zor olabilir gibi geliyor ama bastonlar bana cok rahatsiz geliyor aanki bebek rahat edemeyecek gibi. Bu traveller cok konforlu :)
Evet canm traveller kullanisli ve konforlu nuna da travel sistem ama puseti ciktiktan sonra cift yonlu olmuyoo bakalim daha almamiza da cok var daha kac kez karar degisir bizde :)

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce
Vucut ilk defa spermlerle karsilastigi icin boyle agrilarin olmasi normal insallah bebisin kisa zamanda gelir srni bekletmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…