Beraber Anne Olma Yolunda

kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Canım gözünüz aydın Rabbim hep güzel haberler vermeyi nasip etsin darısı başımıza artık

Hadi hayırlısı canım Allahım inşallah nasip eder bu ay

canım benim mutlaka bulursun kendine göre bi iş araştırmayı bırakma...küçük yerler ne yazık ki dediğin gibi baskıcı oluyor... pcos kilo vermede sıkıntı yaratıyor ne yazık ki ve eşin de hiç anlayışlı değilmiş bu konuda...okutsana ona bununla ilgili şeyler...bide pcos ile ilgili tedavi oluyormusun

tamam canım sağol bilgilendirme için

Amin cnm inşallah zmn cok cabuk geciyor 40 hft nsl gececek diye sabirsizlaniyodm bgn 32 bitti hiçbişi anlamadm bile şimdi bayrami atlattık mı bişi kalmiyo
onu bide ben diyebilsem bizimki geçmiyor bu mideyle hatun yaa göbüşün büyüktür dimi şimdiden paylaşsana

canım teşekkür ederim İnşallah bebişimiz çok olacak...sen nasılsın

çok hoşsunuz yaaa bende eğlendim burda araba değilde böyle zıbındı emzikti falan alabilirsin aslında

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce
merhaba canım...neyle korunuyordunuz öncesinde? bide sürekli mi ağrı var yoksa yumurtlama zamanı mı

Hooooşgeldin Şimdiye kadar katılmadığın hata canım benim spermdeki düşüklük hız mı sayı mı kuzum ? birde sperm için ilaç kullandınız değil mi?...Bizim topiğimizde tüp annelerimiz ve kıymetli bebişlerimiz var umarım size gerek kalmaz ama gerek olursa da hepimizin duasıyla kavuşursun miniğine

İyi aksamlar kızlar.işten geldim kocişle yürüyüş yaptım şöyle bir íş stresimden uzaklastim.kızlar bu klomen beni cok şisirdi ya.bu ay dahil 4kutu klomen kullandim ve kilo aldim.dr a dedim yapabilir kilo dedi.kendimi kötü hissetmeye başladım resmen ben hamiş olup kilo almak istiyorum bu sekilde degil

Kuzum folik asite şimdide başlayabilirsin endişe etme...bak ben 1 yıl kullandım her ay hamile kalırım umuduyla ama baktım olmuyo bıraktım hapı ... sonra ne oldu dersin hamile kaldım... öğrendikten sonra tekrar başladım hapa... doktorum sorun yok dedi

kuzum iyi yapmışsınız oohhh sefanız olsun...umarım bebiş gelir de sende kurtulursun klomenden...kiloyu dert etme iki bulantıyla atarsın

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…