Beraber Anne Olma Yolunda

Tatlım bu devletteki dr onda renkli yok :) ozeldeki dr cuma gitcm gorcem:) dr hareketli çok dedi acaba benim kız doğumda beni çok yoracak :) senin kontrolün ne zaman mogisim
Anladım balım özelde de git izle miniğini doya doya...benim geçen haftaydı kontrolüm...yarın bi ara gidip 3 lü sonucunu göstericem...ayrıntılı içinde randevumuzu 7 eylüle aldık aşkitomu bol bol izlicem ayrıntılı da

Kıyamam ben size geçecek bugünler kuzum geçip gidecek ve sizin sağlıklı bi bebeğiniz olacak...O gün geldiğinde de söylememekle doğru yaparsınız insan olumsuz bi tecrübe yaşayınca haliyle daha dikkatli olmak istiyor...Sen şimdi hem dinlen hemde sıkı sıkı sarıl eşine...Dokunmak sarılmak en güzel terapi

Ay kızlar 35. Hafta dayım ama yarın doğuracak gibiyim çok ağır hissediyorum kendimi

Selam kızlar :) bir çöpü bile olmayan oğlumun artık bir arabası var güle güle kullanmak nasip olsun teyzeleri
oyyy güle güle kullansın minik paşa güzelce uyusun gezsin içinde...benim beğendiğim arabadan almışsın bende cadillac istiyordum ama vazgeçtim farklı sebeplerden

oyyy güle güle kullansın minik paşa güzelce uyusun gezsin içinde...benim beğendiğim arabadan almışsın bende cadillac istiyordum ama vazgeçtim farklı sebeplerden

Neden vazgeçtin kuzum ürün hakkında şikayet falan mı var çok övdüler tecrübeli olanlar da baktı beğendi arkadaşlar ama.. 1200 tl fiyatı ama ebebekten personel indirimiyle 1080 tl ye geldi. İnş memnun kalırım

Ahada Cadillac araba zzzzynpppp şöyle bi detaylı inceleme raporu istiyorum senden aklımda bu araba var benimde :) yavrucugun iyi günlerde kullansin arabasını, bi çöpü bile olmayan yavrunun cadillaci var artik :)
Mogami patates canavarı Meteee ! Dun aksam benimde burnuma mısır koktu, meğer evin altına gelmiş misirci fino gibi almisim kokuyu, kocacık saolsun aldı da rahatladik :) yarenim99 perde asmak sana mi kaldı bakiim! Koca gobeginle merdivenlerde ne isin var senin çok kizarim çok perde yıkamadan önce camda silmissindir sen yaramaz annisko seni

çok yorma kendini bacım miniğini de yorarsın bak...perdeleri eşine astır
Eşim yanımda değilki 3 aydır. Görev icabı samsunda.arada geliyor.Yalnızız Papatyamla. Yoruldum.hem de nasıl. Ayaklarımın altı zonkluyor resmen.

Haliyle camlarıda sildim tabikide. Çok şükür temizlik bitti sayılır. Kimsem yokki bacım.eşim şehir dışında çalışıyor.bende İstanbul da papatyamla yalnızım

Neden vazgeçtin kuzum ürün hakkında şikayet falan mı var çok övdüler tecrübeli olanlar da baktı beğendi arkadaşlar ama.. 1200 tl fiyatı ama ebebekten personel indirimiyle 1080 tl ye geldi. İnş memnun kalırım

Çift yönlü hafif konforlu baya sağlam dayanıklı dediler tecrübeliler valla bende pek anlamıyorum ama, chicco araba ile mothercare araba ile karşılaştırınca onların yanında baya sağlam ve dayanıklı duruyo evladiyelik :) tekerlekler şişme, yolda tıngır mıngır yapıp çocuğu uyandırmicak. Sürüşten baya anlıyorsun zaten benim aklıma yattı inş iyi günlerde kullanırız. Nette filan çok şilayette görmedim. Casual cadillac air travel diye geçiyor. Bizimki tamamen siyah olacak

Haliyle camlarıda sildim tabikide. Çok şükür temizlik bitti sayılır. Kimsem yokki bacım.eşim şehir dışında çalışıyor.bende İstanbul da papatyamla yalnızım
Canim benim keşke bu kadar yormasaydin kendini. Güzelce yat uzat ayaklarını da dinlen tüm gece, papatyayla TV pinek keyfi yapın.

lulus_k luluş mısır dedin canımı çektirdin ya off mis gibi taze süt mısır
Yaaa kiyamam sana ve bebisineee, canım hemen eşine soyle parklarda seyyar satıcılar çoktur. Benimde bi agzim sulandı valla. Araba bilgisi içinde saol kuzum, çok hoşuma gidiyor bu araba ama babası incelemedi henüz bakalım napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…