Hadi hayırlı olsun balım inşallah bu defa minik sıpan gelir annesine sürpriz yaparGünaydın güzel anneler ve güzel anne adayları :) dün akşam doktora gittim. Aşılama yarın akşam yapılacak.
Anladım balım özelde de git izle miniğini doya doya...benim geçen haftaydı kontrolüm...yarın bi ara gidip 3 lü sonucunu göstericem...ayrıntılı içinde randevumuzu 7 eylüle aldık aşkitomu bol bol izlicem ayrıntılı daTatlım bu devletteki dr onda renkli yok :) ozeldeki dr cuma gitcm gorcem:) dr hareketli çok dedi acaba benim kız doğumda beni çok yoracak :) senin kontrolün ne zaman mogisim
Kıyamam ben size geçecek bugünler kuzum geçip gidecek ve sizin sağlıklı bi bebeğiniz olacak...O gün geldiğinde de söylememekle doğru yaparsınız insan olumsuz bi tecrübe yaşayınca haliyle daha dikkatli olmak istiyor...Sen şimdi hem dinlen hemde sıkı sıkı sarıl eşine...Dokunmak sarılmak en güzel terapiAhh canım kadın doğum bu hafta kan alıyo gelecek hafta sonuç veriyo.Dün aldılar kanı ve haftaya tekrar kontrolüm var. hastane öyle degil ama onada gitmedim doktoruna gitmezsen salı günü gel demişlerdi hastaneden ama ben dün kendi doktoruma gittigm için gitmedim hastaneye.Kendi doktorum kese kaybolmuş gelişimini tamamlayanamış tutunamayıp düşmüş olabilir dedi ilk haftalarda düşük çok normal sağlıksız olduğunu gösterir dedi.bunlar 2 doktorun karma düşünceleri tabii.Onlara göre çok doğal bir olay.12 hafta dolana kadar hamileyim demek hayalperestlikmiş demekki.Birdaha 12 hafta dolana kadar kimseye söylememe sözü aldı eşim benden.O baştan beri söyleme daha ortada biley yok hele 3 aylık olsun diyodu sonra biley olur ağlayacaksın diyodu.Adamın içine baştan doğmuş demekki.Onunda çok ağırına gitti son zamanlar iyice alışmıştı bebeğimiz olacağı fikrine göbegimi öptü birgün önce birkere öpiym çocugu diyodu ikinci gün hayal oldu.Sakallarını bile kesmedi yastayım ben dedi.Ben daha 3 aylık olunca kutlama yapacaktım şerefine dedi.oda üzüldü bu olaya bundan sonra en ufak şeyde hastaneye gidecegiz dedi.O artık benden çok istiyo bebeğimiz olmasını.
çok yorma kendini bacım miniğini de yorarsın bak...perdeleri eşine astırAh kızlar yorgunluktan öldüm temizlik yaptım bugün. Hala da bitmedi daha perdeleri asacağım vay anam vay
oyy çok zorlaştı dimi artık kuzum Allahım yardımcın olsun ama sık dişini çok az kaldıAy kızlar 35. Hafta dayım ama yarın doğuracak gibiyimçok ağır hissediyorum kendimi
Hem de nasıl zor benim kız iri olunca bir de her yanim ağrıyoroyy çok zorlaştı dimi artık kuzum Allahım yardımcın olsun ama sık dişini çok az kaldı
canım dinlen bolcaHem de nasıl zor benim kız iri olunca bir de her yanim ağrıyor
oyyy güle güle kullansın minik paşa güzelce uyusun gezsin içinde...benim beğendiğim arabadan almışsın bende cadillac istiyordum ama vazgeçtim farklı sebeplerdenSelam kızlar :) bir çöpü bile olmayan oğlumun artık bir arabası vargüle güle kullanmak nasip olsun teyzeleri
oyyy güle güle kullansın minik paşa güzelce uyusun gezsin içinde...benim beğendiğim arabadan almışsın bende cadillac istiyordum ama vazgeçtim farklı sebeplerden
Yardım edecek kimsem yok ki canım benim. Çok şükür astım perdeleriAaa senmı asacaksın perdelerı bu kadar yorma canım kendını yardımcı lazım suan sana bu ısler ıcın
Eşim yanımda değilki 3 aydır. Görev icabı samsunda.arada geliyor.Yalnızız Papatyamla. Yoruldum.hem de nasıl. Ayaklarımın altı zonkluyor resmen.çok yorma kendini bacım miniğini de yorarsın bak...perdeleri eşine astır
Haliyle camlarıda sildim tabikide. Çok şükür temizlik bitti sayılır. Kimsem yokki bacım.eşim şehir dışında çalışıyor.bende İstanbul da papatyamla yalnızımAhada Cadillac arabazzzzynpppp şöyle bi detaylı inceleme raporu istiyorum senden aklımda bu araba var benimde :) yavrucugun iyi günlerde kullansin arabasını, bi çöpü bile olmayan yavrunun cadillaci var artik :)
Mogami patates canavarı Meteee ! Dun aksam benimde burnuma mısır koktu, meğer evin altına gelmiş misirci fino gibi almisim kokuyu, kocacık saolsun aldı da rahatladik :) yarenim99 perde asmak sana mi kaldı bakiim! Koca gobeginle merdivenlerde ne isin var senin çok kizarim çok perde yıkamadan önce camda silmissindir sen yaramaz annisko seni
oyyy güle güle kullansın minik paşa güzelce uyusun gezsin içinde...benim beğendiğim arabadan almışsın bende cadillac istiyordum ama vazgeçtim farklı sebeplerden
Ahada Cadillac arabazzzzynpppp şöyle bi detaylı inceleme raporu istiyorum senden aklımda bu araba var benimde :) yavrucugun iyi günlerde kullansin arabasını, bi çöpü bile olmayan yavrunun cadillaci var artik :)
Mogami patates canavarı Meteee ! Dun aksam benimde burnuma mısır koktu, meğer evin altına gelmiş misirci fino gibi almisim kokuyu, kocacık saolsun aldı da rahatladik :) yarenim99 perde asmak sana mi kaldı bakiim! Koca gobeginle merdivenlerde ne isin var senin çok kizarim çok perde yıkamadan önce camda silmissindir sen yaramaz annisko seni
Canim benim keşke bu kadar yormasaydin kendini. Güzelce yat uzat ayaklarını da dinlen tüm gece, papatyayla TV pinek keyfi yapın.Haliyle camlarıda sildim tabikide. Çok şükür temizlik bitti sayılır. Kimsem yokki bacım.eşim şehir dışında çalışıyor.bende İstanbul da papatyamla yalnızım
Yaaa kiyamam sana ve bebisineee, canım hemen eşine soyle parklarda seyyar satıcılar çoktur. Benimde bi agzim sulandı valla. Araba bilgisi içinde saol kuzum, çok hoşuma gidiyor bu araba ama babası incelemedi henüz bakalım napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?