- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
Hahaha çok fena olmuşne kadar süre kullanıcaksın ilacı. Ben bıraktım 2-3 gün sonrasında geçti yan etkileri. Şimdi bu ay yumurta takibide yaptırıcam bu cuma hatta değer de düştü 3. ay denemesi olacak inşallah olur bu ay herkes hamile bi ben kaldım bende istiyoruummm yaz bitmeden ki seneye yazı hamile geçirmeyeyim
Erken doğumdan cok gec doğumdan korkuyorum catlarım kız ben meraktan o zaman:) biraz yorulayım ben de yoklanıyorum canm ama artık normal yaa valla 37 haftada doğuverse ne güzel olurzaten benm tombak böle kilo almaya devam ederse de dr erkenden alır simdi riske atmıyorlar ya fazla kilolu oldu mu alıveriyolar :) bugun yarın da bi dinliyim kendimi gecmezse dru arayıp sorcam ona göre baska bi dra görünürüm..
İnşalalh benimkide alışır canım bunlar bilerek öyle yapıyor senın dr ona gonderıyor o senınkıne diyor mecbur gıdılecek dedım bende baska yapacagımız bırsey varmı yok seslenemıyor :) bende kac defa randevu aldım gıdemedım dr a gondermedı daha erken dıye
benm gittiğim yerdeki makine güzel ama sıpa 3 seferdir yüzünü gözünü saklıyo göstermiyo kendini ben de hasret kaldım yüzüneErken doğumdan cok gec doğumdan korkuyorum catlarım kız ben meraktan o zamanbende aslında başka doktora gorunebılsem keske ya ultrason eskı olcumlere güvenemiyorum bır de renkli de goremedim mahrum kaldım çooocumdan
bisüre hiç üstüne düşme. kendi kendine ister gitmeyi bak gör.
Öylemii kısa süreymiş iyi o zaman. İnşallah canım ..2 gün kullanıcam yarın son :) inşallah kısa sürede ikimizin de isteyen diğer arkadaşların da gelir bebişi:)
İki ay rahat canım :) dedim kendisinede iki ayın sonunda degerde degısıklık olmazsa direk aşılama diye yine ondada kendi işi kolay bir gün gelip spremleri bırakıp gidecek işten dolayı olan bana olacak canım bir başıma uğraşacagımhastahaneye tek basına git gel yanında seni motive edecek kimse yok psikolojikmen zorlu bir süreç olacak benim için
Teoride evet pratikte hayır hepsi posette dolapta oyun parkı kutuda alındı ama yerleşen cöp bile yokbenm gittiğim yerdeki makine güzel ama sıpa 3 seferdir yüzünü gözünü saklıyo göstermiyo kendini ben de hasret kaldım yüzünesaka bi yana şimdi baktım da 35te doğuranlar olmuş napsak beşikleri kursak mı artık sen naptın canm herşey hazır mı :)
Valla kızlar eskiden ne safmışım. evlenmeden önce zannederdim ki hemen hamile kalıcam. şimdi
dediğin lafa bak biz ne güne duruyoruz. bu süreçte birbirimizin yanında olmak için burdayız. hiç bişey olmaz merak etme. beni sorarsan ilk aşılamamı ankarada oldum iki randevuma tek gitmek zorunda kaldım ve eşim işten izin alamadığı için rahim filmini tek başıma çektirdim. normal kontrole gideceksin dişçi bile daha zor.
Teoride evet pratikte hayır hepsi posette dolapta oyun parkı kutuda alındı ama yerleşen cöp bile yokanemdeyım zaten fındık ayrılığı haftaya donunce hemen girisecegim daha erteleyemem patır patır olmuşlar dusuyor anacım sıcaktan bunalan geliyor :) zaten oyun parkını acmak lazım ki havalansın paketli ne zamandır. benim tospam uyudugundan görebildik bız ama nostaljik nostaljik
Kedi mi enem kedin mi vaaryaa neyse canm az kalmış bi hafta cabuk gecer ama kendin yapma benden sana tavsiye cok yorucu bi iş yıka utule katla çanta hazırla cok zor .. ben de bu ayın sonunda acayım diyorum beşiği daha cibinliğine lastık gecircem bizim kedi meraklıdır fırsat buldu mu bebişin yanına gider eşim dellenir:)
amanda amanbebeem ve A afrodit26 doğum için geri sayım mı yapıyormuş :) Annekuşlar ertelemeyin artık bitirin alıverişi, yıkama ütüleme, kurma işlerini. Bebişlerin canı ne zaman gelmek ister belli olmaz artık sizin haftalarda. Peş peşe doğuracaksınız bebişleriniziii, evlerinizin bebiş kokmasına az kaldı
elisa__ kim yalnızmış, kim yalnız başına kalıyormuş biz varız canım benim. hep birlikte anne olup doğurcaz burda seneler sonra bazılarımızın çocukları üniversitelerde arkadaş bile olacak.
Bir acele eden benim galiba ben beşiği çoktan kurdum :)benm gittiğim yerdeki makine güzel ama sıpa 3 seferdir yüzünü gözünü saklıyo göstermiyo kendini ben de hasret kaldım yüzünesaka bi yana şimdi baktım da 35te doğuranlar olmuş napsak beşikleri kursak mı artık sen naptın canm herşey hazır mı :)
elisa__ ayyy sende hamişsinnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masallah cok sevındım cokkkkkkkkkkk
Ahh bebeğim malesef hamile değilim keşke hamile olsam dr gittik eşimin değerleri düşük çıktı tedaviye başladık iki ay eşim ilaç kullanacak değerlere göre aşılamaya başvuracagız sen nasılsın canım bende uzun zamandır gırmıyordum yenı geldım bende
ayy cok ozur dılerım gel mınık tosbamm yazmıssınya onu goruunce heyecanlandım bı anda öteye beriye bakmadım. inş en kısa surede sevıncten cıldırırız senın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?