Beraber Anne Olma Yolunda

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme -------> :KK43:

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme -------> :KK64:
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme -------> :KK43:
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

alttan muayene genelde smear testinde yapılıyor...benim doktorum gebelikte bile hep üstten muayene etti...doktora bişey demeden önce bak bakalım hangi muayeneyi seçecek...baktın alttan muayene ye yöneliyo o zaman söylersin üstten olmak istediğini...çok gerekmedikçe alttan muayene olmak bana doğru gelmiyor
söylücemm canım gerekiyosada baktırcaz artık yapıcak bişey yok :) sağol tatlım içimi rahatlattın:KK68:

Ewet Ewet bende sen gibiydim buz gibi hamis kaldım kalali yaniom alalım Ewet ya bunaliom çünkü :)
Al kuşum baktın o almıyo git sen al 50 60 lira bişey...hatta biz 39 a almıştık...bak gör alınınca senden çok onunn hoşuna gidecek:-)

Ballarım canlarım güzel arkadaşlarım güzeldi gece sohbeti...ben uykuya kaçarım hepinizide öperim....bebişleride öperim küsmesinler:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK25::KK25:

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme -------> :KK43:

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme -------> :KK64:
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme -------> :KK43:
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Maşallah bna rekora doğru koşuyorum yaa:KK70::KK70::KK70:

ürün hakkında bende çok bi şikayet okumadım ama sebeplerime gelirsek öncelikle geneli tekerlek problemi yaşamış süspansiyonu yokmuş ikincisi arkadaşımda cadillac var ve ona sordum tek elle kapatamıyorsun ve ağır dedi aslında yine alacaktım ama fiyatına da taktım biraz...eşime kalsa o da çok beğeniyo ve alalım ne olacak diyo ama şöyle bi düşününce oto koltuğu şimdilik lazım olmadığından e yukarda saydıklarımda eklenince vazgeçtim...joie nin modellerine kaydım ki çokta hoşuma gidenler oldu hem fiyatta makul...ama sen iyi yapmışsın almakla çünkü ne kadar sebebim olsada yine de nerde bu arabalardan görsem gözümü alamıyorum :-):-)

Tek elle kapanan modellerin fiyatları yüksek geldi bana kuzum ya :/ tekerlekler şişme olduğu için sarsma yapmaz diye düşündüm hayırlısı olsun mogişim :) inş sende beğendiğin bitane bulur güle güle kullanırsın :)

Iyi aksamlar kızlar.sayfayi okumaya çalıştım kaldığım yerden.bugün benim cok ağrım var.acayip kasılma oluyor karnimda.adet sancisindan daha beter bir sancı ara ara cok fena vuruyor. Is yerinde aksami nasil ettim bilmiyorum.yarin kontrolüm var. Dr umu aradim bu ağrılar normal ama fazlaysa rahimde az bir kanamali bolge vardi o kendini atmaya çalışıyor olmazsa ufak bir operasyon daha yapip temizleyecegiz dedi.bu sanciyla cocuk olsa elli kere dogurmustum sanirim.Allah dogum.sancısı cekenlere yardim etsin.agri kesici de kesmiyor.hayirlisiyla yarin olsaydi dr ne gerekiyorsa yapsin ve bitsin bu ağrı :KK43: acile.gitsem agri kesici vurup yarin kadin doguma git diyecek.agri tupten gelmiyor rahim kasiliyor yoksa korkardim iyice tüpteki kanama mi fazlalasti diye.isin diger yanı bunca ağrıya kanamamda yok.:KK43:
Geçmiş olsun canım.. :110:

Kizlar dun ilginc bi olay yasadim.tv izlerken salam gordum sonra onun kokusu burnuma gelmeye basladi.ne oluyr diye etrafima bakindim.normalde burnum hep tıkali cok zor koku alirim.resmen iz surer gibi kokuyu takip ettim.o koku sucuga dondu.balkona ciktim koku bi garip hal aldi midem bulandi.hamileligi dusune dusune psikolojik olaral yasamaya basladim galiba:KK48: ben hamilelikten pek umitli degilim bu ay.o nedenle konduramiyorum kendime

Selam fıstıklarrrr yollardan selamlar leylek havada gördük oğluş la ☺
sweet42 sweet42 canım yorulmuyorum pek yürüyüş falan da yapıyorum ana suan tatile gidiyorum tekrar yüzme dışında bise yapmicam korkuyorum çünkü, bel ağrısı oluyo bi de bende de o var kötü :(
Sıcaklar ortak dert nasıl bi senede hamile kaldiysak eritti sıcaklar valla hepimizi :)) Mogami Mogami istanbul nemli bi de valla işiniz biraz daha zor yapış yapış oliyo insan sukrediyorum son aylara denk gelmedi diye erirdik hepten valla ☺
maysu maysu fıstık nerelerdesin ben tatil moduna geri dönüyorum ankarada sıkıldıik☺

sweet42 sweet42 canım yorulmuyorum pek yürüyüş falan da yapıyorum ana suan tatile gidiyorum tekrar yüzme dışında bise yapmicam korkuyorum çünkü, bel ağrısı oluyo bi de bende de o var kötü :KK43:
Sıcaklar ortak dert nasıl bi senede hamile kaldiysak eritti sıcaklar valla hepimizi :)) Mogami Mogami istanbul nemli bi de valla işiniz biraz daha zor yapış yapış oliyo insan sukrediyorum son aylara denk gelmedi diye erirdik hepten valla ☺
maysu maysu fıstık nerelerdesin ben tatil moduna geri dönüyorum ankarada sıkıldıik☺
Hayat sana güzel fıstık.Tadını çıkart hamileliğin ve hayatın.

Kızlar birşey duydum üst konşumdan.Arkadaşı kullanıyomuş onda görmüş.Ovülasyon bilekligi varmış ince bişeymiş yumurtladığında ışık yanıp sönüyomuş çok pratik bişey bence Türkçe arattım gogl dan çıkmadı Almanca arattım çıktı boncuk bilekliklere benziyo tam emin olamadım.Aranızda duyan varmı

Kızlar birşey duydum üst konşumdan.Arkadaşı kullanıyomuş onda görmüş.Ovülasyon bilekligi varmış ince bişeymiş yumurtladığında ışık yanıp sönüyomuş çok pratik bişey bence Türkçe arattım gogl dan çıkmadı Almanca arattım çıktı boncuk bilekliklere benziyo tam emin olamadım.Aranızda duyan varmı
Türkiye de hic gormedim oyle bisiyi.olsa bende alirdim hemen vala.ne guzel bisiymis.bilen varsa bizi de bilgilendirsin bari.adi ne diye geciyor merak ettim,bendr bakayim

Kizlar degerim yine yükselişe gecmis.tupteki kanamada artmis.cok direndik ama igneyi en düşük doz vermek zorundayim.dedi dr um.14.30 gibi gidecegim hastaneye damardan veriliyormus.en düşük dozdan 1 tane yapacak.Dua edin canlar bu igneyle düşsün deger bu süreç bitsin :KK61:

sweet42 sweet42 canım yorulmuyorum pek yürüyüş falan da yapıyorum ana suan tatile gidiyorum tekrar yüzme dışında bise yapmicam korkuyorum çünkü, bel ağrısı oluyo bi de bende de o var kötü :KK43:
Yuzerkende yolda da dikkat et kurbağa gibi yuzuyosun dimi :) ben 1 kez girebildim denize ve denizi çok severim çok gelen gez toz ama yormadan tamam mi dinlen uzanarak ama oturarak dinlenilmez mis bnm dr ole diyo :))))

Kizlar degerim yine yükselişe gecmis.tupteki kanamada artmis.cok direndik ama igneyi en düşük doz vermek zorundayim.dedi dr um.14.30 gibi gidecegim hastaneye damardan veriliyormus.en düşük dozdan 1 tane yapacak.Dua edin canlar bu igneyle düşsün deger bu süreç bitsin :KK61:
Canım neden tekrar yyükselm tupteki kanama yuzunden mi bu iğnenin sana zararı varmı canım ? Okuyunca üzüldüm ınşAllah tez zamanda atlat canim

Gecmis olsun tatlım insallah bugün biter sıkıntıların iyi gelir iğne

Back
X