Beraber Anne Olma Yolunda

Kız dur hele daha 3 ay olmuş :) İnşallah testleriniz temiz çıkar. Ama sakın 3 ay geçti eeyvah eyvah moduna sokma kendini. Ben kafaya takmaya başladığım an çocuk fikrini tamamen kafamdan attım öyle ki gün bile takip etmedim. Regl günüm geçti deyince arkadaşlarım sıkıştırdı beni test yap diye, sonuç bebiş gelmiş göbüşe konmuş :) İnşallah çok beklemezsiniz ama unutma kafa rahat olmalı :KK66:
Yok canım takmıyorum hiç biliyorum hemen olucak diye birşey yok o yüzden sorun etmiyorum daha 2 ay oldu sonuçta :)

hyb77 hyb77 temizlikler yapılmış ohh maşallah :) Temizlik terapisi diye bir gerçek var şu hayatta biz kadınlar için. Benim camlarda bana bakıyor sil beni diye :KK70: Bahsettiğin bilekliği hiç duymadım ablam acaba vücut ısısını ölçen bi bileklik mi, nasıl anlayacak ki yoksa
Küvet tıkanmış dün akşamdsn beri tam su kullanamıyorduk bugün tamirci gelip yaptı bu defada banyoya sardım ve miss oldu.Birgünde mutfaga saracağım.

hyb77 hyb77 temizlikler yapılmış ohh maşallah :) Temizlik terapisi diye bir gerçek var şu hayatta biz kadınlar için. Benim camlarda bana bakıyor sil beni diye :KK70: Bahsettiğin bilekliği hiç duymadım ablam acaba vücut ısısını ölçen bi bileklik mi, nasıl anlayacak ki yoksa
Aynen ev temiz oldumu bizden huzurlusu yok. Bugün temizlikçi vardı bende kadın senin ev temiz ki zaten diyo azcık titizlik hastalığı var bende bana pis dedim :) bende taze fasülye konservesi yaptım barbunya ayıkladım buzluğa attım kışa hamile olursam diye hazırlık yapıyorum doğal besleneyim daha domates yapcam menemen yapcam iş çok ama zevkli şeyler :KK9:

o akıntı önemli canım...ben biçok kez yakaladım ama sadece 2 kez aynı akşam ilişki oldu...biri tutmadı ama kayganlaştırıcı etkisi de olmuş olabilir...diğeri başarılı sonuç verdi :KK54:
Hmm anladım cnm o zaman değerledireyim şu 2- 3 günü
Dün akşam olmadı zaten eşimin annesi izmire gitti kardeşiyle babasını çağırmış yemeğe.kardeşi gitti babası eşim nöbete gidene kadar oturdu. Dedim bugünü kaçırmamamız lazımdı gider gider dedi gitmedi eee tabi bu sefer suçlandı neyse hayırlısı

hyb77 hyb77 hey maşallah :)
Lillyyy Lillyyy valla önümüzdeki hafta bende alacağım bir abla eve, perdeler camlar koltuklar benim harcım değil bu günlerde. Kışlık için erken davranmışsın sanki ben eylül başı yaparım kışlıklarımı pek ucuz olur o zaman pazarda domates, fasulye. Birde onları yaptıktan sonra batacak ev, neydi başımıza gelenler :D

Dün akşam olmadı zaten eşimin annesi izmire gitti kardeşiyle babasını çağırmış yemeğe.kardeşi gitti babası eşim nöbete gidene kadar oturdu. Dedim bugünü kaçırmamamız lazımdı gider gider dedi gitmedi eee tabi bu sefer suçlandı neyse hayırlısı
Aaaaaa olmadi mi Aaaaaa çok üzüldüm kacta gelcekki bugün ?

hyb77 hyb77 hey maşallah :)
Lillyyy Lillyyy valla önümüzdeki hafta bende alacağım bir abla eve, perdeler camlar koltuklar benim harcım değil bu günlerde. Kışlık için erken davranmışsın sanki ben eylül başı yaparım kışlıklarımı pek ucuz olur o zaman pazarda domates, fasulye. Birde onları yaptıktan sonra batacak ev, neydi başımıza gelenler :KK70:
Bana düzenli 15 günde bir kadın geliyor bi dahakine bende koltukları sildiricem :) erken değil ya anca olur eylüle ne kaldı zaten. hepsini aynı güne sıkıştırmıyorum ben batmıyo o yüzden. Yavaş yavaş yapıyorum. Amaan kadın olmak böyle bişey işimiz bitmiyo hiç. Bi hamile kalsam yatcam valla naz yapıcam eşime yaptırcam işleri :D

Aaaaaa olmadi mi Aaaaaa çok üzüldüm kacta gelcekki bugün ?
Böyle
Böyle günlerde hiç misafir falan çağrmayın eve eşinede tembihle 1 gün yüzünden koca bir ay gidiyor bekle geçsin 1 ay sonrada adet olda tekrar yumurtlama dönemi gelsin. Bu geceyi kaçırmayın kapı çalsada açmayın :KK31::KK39:

Bana düzenli 15 günde bir kadın geliyor bi dahakine bende koltukları sildiricem :) erken değil ya anca olur eylüle ne kaldı zaten. hepsini aynı güne sıkıştırmıyorum ben batmıyo o yüzden. Yavaş yavaş yapıyorum. Amaan kadın olmak böyle bişey işimiz bitmiyo hiç. Bi hamile kalsam yatcam valla naz yapıcam eşime yaptırcam işleri :KK70:
:D yapar mı? Benimki yapmamı istemiyor iş ama kendi de yapmıyor. Çağır kadın yapsın, arada da evi pislik götürsün nolcak diyo :D Çocuk doğunca çocukla evi dağıtma planları yapan koca bebeğim benim :KK200:
Bu arada hamiş kalırsan canın çeker falan, meyve de at buzluğuna. Erik, vişne falan. Ya da atma, kocan arasın bulsun canın çekince :KK45:

Bana düzenli 15 günde bir kadın geliyor bi dahakine bende koltukları sildiricem :) erken değil ya anca olur eylüle ne kaldı zaten. hepsini aynı güne sıkıştırmıyorum ben batmıyo o yüzden. Yavaş yavaş yapıyorum. Amaan kadın olmak böyle bişey işimiz bitmiyo hiç. Bi hamile kalsam yatcam valla naz yapıcam eşime yaptırcam işleri :KK70:
Bende izine gidince Türkiyedeki evi baştan aşagı canlar kotuklarda dahil komple temizletiyorum mis gibi oluyo.

:KK70: yapar mı? Benimki yapmamı istemiyor iş ama kendi de yapmıyor. Çağır kadın yapsın, arada da evi pislik götürsün nolcak diyo :KK70: Çocuk doğunca çocukla evi dağıtma planları yapan koca bebeğim benim :KK200:
Bu arada hamiş kalırsan canın çeker falan, meyve de at buzluğuna. Erik, vişne falan. Ya da atma, kocan arasın bulsun canın çekince :KK45:
Hahahh eveet çok hevesli zaten ağır taşıtmıyo hamile falansındır diyo diyorum şakamı yapıyosun adetim olsun hamileyken çantanı falanda ben taşıcam zaten diyo alıştırma yapıyo heralde:KK70: hamile kalınca 24 saat açık yerler tespit edeyim canın bişey çekerse diyo :) he bide temizlik konusunda da her hafta kadın gelir ütüyüde kuru temizlemeye verirsin diyo baya yardımcı olacak belli :-)

kızlar bugün bi doktora daha gittik bu oldu 4. doktor buda bi problem yok dedi ilaç da yazmadı varikosel yok dedi . olur olur dedi imkanınız varsa bi tatile gidin kafa dağıtın bende bu ara tam kafa dağıtma havasındayız dedim :D demek yok bu 4 tıbbiye bitirmiş doktorun 4 ü de yanılıyor olamaz heralde ...demekki 1 bucuk yıldır nasip olmadığı için hayırlı olmadığı için olmuyor allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah

kızlar bugün bi doktora daha gittik bu oldu 4. doktor buda bi problem yok dedi ilaç da yazmadı varikosel yok dedi . olur olur dedi imkanınız varsa bi tatile gidin kafa dağıtın bende bu ara tam kafa dağıtma havasındayız dedim :KK70: demek yok bu 4 tıbbiye bitirmiş doktorun 4 ü de yanılıyor olamaz heralde ...demekki 1 bucuk yıldır nasip olmadığı için hayırlı olmadığı için olmuyor allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah

Demekki herşey yolunda canım biraz rahatlamanız stresten uzak durmanız gerekiyor tatil çok iyi olur sizin
siz yeniden test yaptırmışmıydınız değerlerınız yükselmişmi

Yok canım ya aksine 70 milyon sperm 17 milyon olmuş ama normal değerleri yüksek olduğu için 17 yi kaale almıyolar bide muayenede varikosel çıkmayınca yapcak bişi olmuyor heralde bilemiyorum ki ilaç falan da yazmıyorlar bi garip iş....bunca doktor yanılıyor olamaz diye düşünüyorum

Böyle

Böyle günlerde hiç misafir falan çağrmayın eve eşinede tembihle 1 gün yüzünden koca bir ay gidiyor bekle geçsin 1 ay sonrada adet olda tekrar yumurtlama dönemi gelsin. Bu geceyi kaçırmayın kapı çalsada açmayın :KK31::KK39:
Bende denk gelmesin die kocise hep onceden solerdim oda dikkat etmeye çalışırdı:) :)

Yok canım ya aksine 70 milyon sperm 17 milyon olmuş ama normal değerleri yüksek olduğu için 17 yi kaale almıyolar bide muayenede varikosel çıkmayınca yapcak bişi olmuyor heralde bilemiyorum ki ilaç falan da yazmıyorlar bi garip iş....bunca doktor yanılıyor olamaz diye düşünüyorum

Hımmm gerçekten değişik bir durum olmuş canım sebebini bulamamışlar demekki belkide strese baglı oldugunu düşünüyorlar hayırlısı canım biraz daha bekleyin olmadı aşılama denersiniz

Hayat sana güzel fıstık.Tadını çıkart hamileliğin ve hayatın.
Ogretmenligin nimetleri diyorum alıştım yatmaya az kaldı okula da..sana da güzel almanya güzeli suan moral olarakta iyi olman lazım bak ne güzel tedavisiz geldi bi kere bebis gerisi de gelecek ben olmayınca derdim hep olsa bi bilsem olduğunu da düşük falan da üzülmem diyodum

Back
X