Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar dun ilginc bi olay yasadim.tv izlerken salam gordum sonra onun kokusu burnuma gelmeye basladi.ne oluyr diye etrafima bakindim.normalde burnum hep tıkali cok zor koku alirim.resmen iz surer gibi kokuyu takip ettim.o koku sucuga dondu.balkona ciktim koku bi garip hal aldi midem bulandi.hamileligi dusune dusune psikolojik olaral yasamaya basladim galiba:KK48: ben hamilelikten pek umitli degilim bu ay.o nedenle konduramiyorum kendime
Psikoloji çok fena bişey insanı çok yanıltıyor maalesef :( sıcaklardan benimde midem ara ara bulanıyo hamile olsam anlamıcam :D

Selam kızlar. Bugün eşim test vericek benimde yarın yumurta takibim var inşallah güzel sonuçlar alırız. Bebek isteyeli 3. ayımız olacak bu ay inşallah uğurlu ay olur da çok beklemeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin..
Birde aşılama yaptıran bi arkadaş vardı bi daha yazmadı onu da merak ediyorum inşallah yazar..

Kizlar degerim yine yükselişe gecmis.tupteki kanamada artmis.cok direndik ama igneyi en düşük doz vermek zorundayim.dedi dr um.14.30 gibi gidecegim hastaneye damardan veriliyormus.en düşük dozdan 1 tane yapacak.Dua edin canlar bu igneyle düşsün deger bu süreç bitsin :KK61:
canım gecmıs olsun inşallah bu iğneden sonra bi sıkıntın kalmaz :(

Canım neden tekrar yyükselm tupteki kanama yuzunden mi bu iğnenin sana zararı varmı canım ? Okuyunca üzüldüm ınşAllah tez zamanda atlat canim
Canim aktiflesmis tekrar ama nedeni bilinmiyor.simdi damar yolundan ilaci alıyorum ins biter gecer.kemoterapi servsinde ilaci veriyorlar Allah herkese derman versin dermansiz dert vermesin.ins bunuda atlatacagim Allahin izniyle

Türkiye de hic gormedim oyle bisiyi.olsa bende alirdim hemen vala.ne guzel bisiymis.bilen varsa bizi de bilgilendirsin bari.adi ne diye geciyor merak ettim,bendr bakayim
Araştıtmayı kesinleştireyim paylaşcam canım kesinleştiremedim çünkü.Söyleyen arkadaş hastanede nette bulduklarımda ingilizce yazıyo tam bilemedim yani.

Psikoloji çok fena bişey insanı çok yanıltıyor maalesef :KK43: sıcaklardan benimde midem ara ara bulanıyo hamile olsam anlamıcam :KK70:
Ben mide bulantisina baksam oo ooo simdiye kadar cok kondururdum kendime.midem kolay kolay bulanmazdi.bi iki aydir sabahlari mide bulantisiyla uyaniyorum.halsizim yorgunumm bitkinim.psikolojim bana oyun oynuyor.kendi kendimi " yok canimmm oyle bisiy,oynama benimle" diye ikna etmeye calisiyorum:KK53::21::KK71:

Son düzenleme:
A
Canim aktiflesmis tekrar ama nedeni bilinmiyor.simdi damar yolundan ilaci alıyorum ins biter gecer.kemoterapi servsinde ilaci veriyorlar Allah herkese derman versin dermansiz dert vermesin.ins bunuda atlatacagim Allahin izniyle
Anladığım kadarıyla ağır bir ilaç sanırım çok geçmiş olsun cnm tekrardan gecicek inşallah

Araştıtmayı kesinleştireyim paylaşcam canım kesinleştiremedim çünkü.Söyleyen arkadaş hastanede nette bulduklarımda ingilizce yazıyo tam bilemedim yani.
Hm tamam o zaman.oyle bisiy varsa buyuk kolaylik olur.ovulasyon testleri de yaniltici olabiliyor cunku

Selam kızlar. Bugün eşim test vericek benimde yarın yumurta takibim var inşallah güzel sonuçlar alırız. Bebek isteyeli 3. ayımız olacak bu ay inşallah uğurlu ay olur da çok beklemeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin..
Birde aşılama yaptıran bi arkadaş vardı bi daha yazmadı onu da merak ediyorum inşallah yazar..
Ilk seferde olmadi diye de uzulme canim.6 aya kadar surebiliyr hamile kalma suresi.ins en kisa surede olur da bebisine tez zamanda kavusursun

Siyah00 Siyah00 canım ben,m çok geçmiş olsun, bu son olsun inşallah. Dış gebelik zor bir süreç sende en zor halini yaşadın ama aldığın ilaca direnemez artık bu rahatsızlık. Bi kaç gün halsizliğin olur dinlenirsin sonra taptaze olarak hayatına devam edersin. Kendini ağır bir grip olmuşsun gibi düşün, eşine azcık şımar sığın. Kahkahalarla hatırlamayacaksan bile bi gün bebeğin kucağındayken, senin için nelere katlandım sıpam diyeceksin gülümseyerek.

Geçmişolsun canım inşaallah bunuda atlatırsın.

Aynen canim biz gidiyoruz sürekli hiçte cekinmiyoz kendimizi kusurluda görmüyoruz bir zahmet onlarda koysunlar taşın altına elini dimi :) ınşallah sorun çıkmazda gerek kalmadan bebis gelir insallah
Inşallah canım benim dediğin gibi sorun yoktur da yolumuza bakarız bizde :)

Kız dur hele daha 3 ay olmuş :) İnşallah testleriniz temiz çıkar. Ama sakın 3 ay geçti eeyvah eyvah moduna sokma kendini. Ben kafaya takmaya başladığım an çocuk fikrini tamamen kafamdan attım öyle ki gün bile takip etmedim. Regl günüm geçti deyince arkadaşlarım sıkıştırdı beni test yap diye, sonuç bebiş gelmiş göbüşe konmuş :) İnşallah çok beklemezsiniz ama unutma kafa rahat olmalı ;)

hyb77 hyb77 temizlikler yapılmış ohh maşallah :) Temizlik terapisi diye bir gerçek var şu hayatta biz kadınlar için. Benim camlarda bana bakıyor sil beni diye :D Bahsettiğin bilekliği hiç duymadım ablam acaba vücut ısısını ölçen bi bileklik mi, nasıl anlayacak ki yoksa

Yanlis yazmisin kiz nickimi :-) canim uzayan akinti gordukten sonra 2 3 gun icinde catlaycaktir bilgin olsun bos birakmayin bu gunleri :KK66:
Ahh ablam ben heyecandan ne yazdığımı bilmiyom ki :-) tamam değerlendirelim o zaman biz bu günleri teşekkür ederim canım benim :)

hyb77 hyb77 temizlikler yapılmış ohh maşallah :) Temizlik terapisi diye bir gerçek var şu hayatta biz kadınlar için. Benim camlarda bana bakıyor sil beni diye :KK70: Bahsettiğin bilekliği hiç duymadım ablam acaba vücut ısısını ölçen bi bileklik mi, nasıl anlayacak ki yoksa
Bende görmedim üst komşum Türk o söyledi arkadaşında görmüş yumurtladıgı gün ışıgı yandı gördüm diyo du aksilik dün hastaneye yatmış oda gelsin bir netleştirecegim meseleyi gerekirse arkadaşına sordurturum adı neymi nerdrn aşmış fonksiyonu neymiş.kolaylık bencede Trafik lambası gibi yeşil yandı geçççç.:)))

Back
X