Belki de cok agir degildir bana öyle gelmiştir bilmiyorum ki bi besige koyar duruma göre biraz bosaltirim olmadı bi eve geçeyim deCanım zaten bebek büyüyünce alt katı kullanacak sın. Sarkma yapmaz. Çokta pamuğu tıkıp ağır bir yatak yspmasaydı. Ben süngerden yaptım yatağı. Yastıklarıda pamuktan yaptım
Benimki gayet güzel durdu. Bi dene bakalımBelki de cok agir degildir bana öyle gelmiştir bilmiyorum ki bi besige koyar duruma göre biraz bosaltirim olmadı bi eve geçeyim de
El emeği güzel olmaz mı :)Benimki gayet güzel durdu. Bi dene bakalım
Degistrdik canimsilverdinaldikAyy kıyamam geçmiş olsun yanıkta çok fena bişey bepanthol de hafifletmez yanmasını buzu bırakma bi süre yanar artık ama geçer. Kabarırsa falan doktorunu arada yanık merhemi söyler belki hamilelerin kullanabileceği.
Yumurtanın beyazını sür. Tecrübeyle sabit.geçmiş olsun
İyi yapmışsınız canım bepanthol o işe yaramaz çünkü. Sevindim iyi gelmesine. Aman dikkat et bi dahaDegistrdik canimsilverdinaldik
Silverdin iyi geldi canim
Bende aynı bende 8 yıldır huysuz adamla uğraşıyorum sende 2013 te evlendim :) olur olur daha bisiy olmamış hani derler ya azcik soyun birbirinize yalnızlığın keyfini sürmek lazım azcik kimmiş gelirse de kapımız açık mantığıyla devam et bir süre bak görürsün gelecek meleginOldu oldu haziran da 2 yıl oldu evleneli :) bu deli herifle 6 artı 2 tam 8 senedir uğraşıyorum ömrümü yedi bitirdi :)
evet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyımCanim 20 temnuzda oldum hemde cok yogun olarak
Bekleme sürem bitti canim.ama patolojilerimde mol gebelik cikmadi.bosyere bekledim sanirim.cok doktor gezdim.hepsi farkli seyler soyledi.en son arastirma hastanesine gittim.orda 2.kez patolojime bakildi.tekrar parcaya bakildi.mol gebelok olmadigi ortaya cikti.ama neden degerim o kadar yukseldi kimse bisiy diyemedi.bakalim ins allahim nasip eder de saglikli bebeklerimize kavusuruz.sevindim canim senin adina.nasil bebegin,tadindan yenmez simdi
evet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyım
süt yokkiRahisim söktürücü falan kullanma belki süt koruyordu seni benim yengem çoçuğunu sütten kesene kadar adet olmazdı bazı insanlarda öyle oluyormuş
süt yokkiBeni ne koruyor bılemedım ama bakalım olana kadar bekleyim bari
İnşallah sona yaklaşıyoruz bacımMaşallah bna rekora doğru koşuyorum yaa
Olsun kuzum bak bende hep yakalamama rağmen aynı gün ilişki olmayabiliyordu türlü sebeplerden...sen yine de bugünü değerlendir...olacağı varsa her türlü olur zatenHmm anladım cnm o zaman değerledireyim şu 2- 3 günü
Dün akşam olmadı zaten eşimin annesi izmire gitti kardeşiyle babasını çağırmış yemeğe.kardeşi gitti babası eşim nöbete gidene kadar oturdu. Dedim bugünü kaçırmamamız lazımdı gider gider dedi gitmedi eee tabi bu sefer suçlandı neyse hayırlısı
canım çok geçmiş olsun ama keşke buz koymasaydın bende o hatayı yapmıştım sonra internette küçük bi araştırma ile öğrendim ki buz koymak daha da kötü yapıyormuş...böyle durumlarda yanan yeri önce suyun altında tutacakmışsın 5 dk kadar...sonra sargı beziyle sıkmadan saracakmışsın...ben aynını yapmıştım ve dakika kesmişti sızlamayıkkızlar caydanlıgın sapı ısınmıs bi tuttum elim yandı cok sancıyo ne yapabilirim buz kkoydum
canım genelinde üst kat 9 kg. alt kat 15 kg.... bi de sana tavsiyem pamuk yatak kullanmayın...bebekler için en ideali içi sünger olup dış kaplaması pamuk olanlarmışKızlar oyun parki kac kiloya kadar dayanıklı bilen var mı?
kuzum her bünye farklı olur bak benim annem ben doğduktan 9 ay sonra adet görmüş üstelik beni 2,5 yaşına kadar da emzirmişevet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyım
Yok canim alma sakin vucudun hazir oldugunda olacak zaten 6 ay olmayan vatevet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyım
hahhaha süpersin canım :)Kaynanaya giderken falan icsem mi napsam
işlem tamamdır şimdiye... dinleniyorsun dimi hatun
Sagolcanim silverdin bayaiyi geldi salak eczacinin hatasi o verilir mi hic yaniga...bende hamileym ya ondan verdi sandm karsi komsumz eczaci esim arayip ona sordu ondan sonra dgistrdik.İyi yapmışsınız canım bepanthol o işe yaramaz çünkü. Sevindim iyi gelmesine. Aman dikkat et bi daha
bilmiyodum canim bende oandaki aciyla hemen buzu aldm cok sukur ki silverdn iyi geldi hic aci falan kalmadiİnşallah sona yaklaşıyoruz bacım
Olsun kuzum bak bende hep yakalamama rağmen aynı gün ilişki olmayabiliyordu türlü sebeplerden...sen yine de bugünü değerlendir...olacağı varsa her türlü olur zaten
canım çok geçmiş olsun ama keşke buz koymasaydın bende o hatayı yapmıştım sonra internette küçük bi araştırma ile öğrendim ki buz koymak daha da kötü yapıyormuş...böyle durumlarda yanan yeri önce suyun altında tutacakmışsın 5 dk kadar...sonra sargı beziyle sıkmadan saracakmışsın...ben aynını yapmıştım ve dakika kesmişti sızlamayı
canım genelinde üst kat 9 kg. alt kat 15 kg.... bi de sana tavsiyem pamuk yatak kullanmayın...bebekler için en ideali içi sünger olup dış kaplaması pamuk olanlarmış
kuzum her bünye farklı olur bak benim annem ben doğduktan 9 ay sonra adet görmüş üstelik beni 2,5 yaşına kadar da emzirmişhanfendi25 bebeğim aman süt korur deme bak annemin olayı ortada emzirmeyi bırakınca adet olursun diye bişey yok üstelik sütte korumaz insanı valla buna kanıp hamile kalan çok fazla...aman kızlar dikkat edin korunun...bebişler daha minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?