Beraber Anne Olma Yolunda

Canım zaten bebek büyüyünce alt katı kullanacak sın. Sarkma yapmaz. Çokta pamuğu tıkıp ağır bir yatak yspmasaydı. Ben süngerden yaptım yatağı. Yastıklarıda pamuktan yaptım
Belki de cok agir degildir bana öyle gelmiştir bilmiyorum ki bi besige koyar duruma göre biraz bosaltirim olmadı bi eve geçeyim de

Degistrdik canimsilverdinaldik
Yumurtanın beyazını sür. Tecrübeyle sabit.geçmiş olsun

Silverdin iyi geldi canim

Oldu oldu haziran da 2 yıl oldu evleneli :) bu deli herifle 6 artı 2 tam 8 senedir uğraşıyorum ömrümü yedi bitirdi :)
Bende aynı bende 8 yıldır huysuz adamla uğraşıyorum sende 2013 te evlendim :) olur olur daha bisiy olmamış hani derler ya azcik soyun birbirinize yalnızlığın keyfini sürmek lazım azcik kimmiş gelirse de kapımız açık mantığıyla devam et bir süre bak görürsün gelecek melegin

Geçmiş olsun canım Acep dış gebelikmiydi seninki neyseki geçmiş gitmiş kızım hızla b7üyüyor tadından yenmiyo ama bazen gece ağlama nöbetleri oluyor dün yine gece yine acildeydik çoçuk büyütmek ne zormuş gerçekten

Rahisim söktürücü falan kullanma belki süt koruyordu seni benim yengem çoçuğunu sütten kesene kadar adet olmazdı bazı insanlarda öyle oluyormuş
evet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyım

alem karısın ya ne kadar varsa artık yav benimde bur ay oldu halen kanamam var bazen adetin ilk günleri hibi bazen de sin günleri ama hep var 40 çıkınca kontrole gel demişti doktor gitmedim daha
süt yokki Beni ne koruyor bılemedım ama bakalım olana kadar bekleyim bari

Maşallah bna rekora doğru koşuyorum yaa
İnşallah sona yaklaşıyoruz bacım
Olsun kuzum bak bende hep yakalamama rağmen aynı gün ilişki olmayabiliyordu türlü sebeplerden...sen yine de bugünü değerlendir...olacağı varsa her türlü olur zaten
kkızlar caydanlıgın sapı ısınmıs bi tuttum elim yandı cok sancıyo ne yapabilirim buz kkoydum
canım çok geçmiş olsun ama keşke buz koymasaydın bende o hatayı yapmıştım sonra internette küçük bi araştırma ile öğrendim ki buz koymak daha da kötü yapıyormuş...böyle durumlarda yanan yeri önce suyun altında tutacakmışsın 5 dk kadar...sonra sargı beziyle sıkmadan saracakmışsın...ben aynını yapmıştım ve dakika kesmişti sızlamayı
Kızlar oyun parki kac kiloya kadar dayanıklı bilen var mı?
canım genelinde üst kat 9 kg. alt kat 15 kg.... bi de sana tavsiyem pamuk yatak kullanmayın...bebekler için en ideali içi sünger olup dış kaplaması pamuk olanlarmış
evet hep ole dıolar ılk adet yogun olur dıe ama bı turlu olamadım ya. sokturucu falan alsam sıkıntı olurmu sence artık sıslıgım ınsın ıstıyorum patlıcak gıbıyım
kuzum her bünye farklı olur bak benim annem ben doğduktan 9 ay sonra adet görmüş üstelik beni 2,5 yaşına kadar da emzirmiş hanfendi25 bebeğim aman süt korur deme bak annemin olayı ortada emzirmeyi bırakınca adet olursun diye bişey yok üstelik sütte korumaz insanı valla buna kanıp hamile kalan çok fazla...aman kızlar dikkat edin korunun...bebişler daha minik

Oyyyyyyyyyy koca gün temizlikle geçti akşamına da misafir Koca evi, eşimle el birliği yapıp altından girip üstünden çıktık ama ne bel kaldı ne ayak...bu temizlik bana 1 yıl gider o kadar sağlam temizledik

Yok canim alma sakin vucudun hazir oldugunda olacak zaten 6 ay olmayan vat

kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım . sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..

İyi yapmışsınız canım bepanthol o işe yaramaz çünkü. Sevindim iyi gelmesine. Aman dikkat et bi daha
Sagolcanim silverdin bayaiyi geldi salak eczacinin hatasi o verilir mi hic yaniga...bende hamileym ya ondan verdi sandm karsi komsumz eczaci esim arayip ona sordu ondan sonra dgistrdik.
bilmiyodum canim bende oandaki aciyla hemen buzu aldm cok sukur ki silverdn iyi geldi hic aci falan kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…