Beraber Anne Olma Yolunda

Hay allahim yaaa hamile insana neden eziyet ederler anlamamallaha nasil hesap verecekler acaba.allah islah etsin.sana da kolaylik versin ins

Suan icin oyle sekerim baska begenemiyorm :)

Tetanozumuzu olduk teyzeleriii, korkulacak bisi yokmus bisi hissetmiyorum henüz. Birde 80 ve sonrası doğumlulara tek toz yapılıyormuş hamilelikte, bitti gitti yani.
Kalbini dinledik, oğlum kalp dinlerken bize tekme atıp kaçtı, isim var bu çocukla
bebeem kiz koca gobus, bize de at bebisin kıyafetlerden de azcik nazlatalim, sipayi.

Canim bende belirti bi kabizlik olmuştu o kadar öğrendikten sonra çıktı belirtiler ama kist vardi olsn biten siziyi ona baglamistim ondan fark etmemis olabilirim bu arada uyumusum zaten :))
Aynen sakin sakin yap canim.yorma kendini.canim mogamiye de sormustum.merak ediyorum sana da sorim hamile oldugunu ogrenmeden once nasil belirtiler vardi;hamile.olduguna dair

Geçmiş olsun tatlım bizimki de kalp atisini aratti aratti sonra yapıştırdi bi tane tetanoz zamani :) battaniye alt acma furyasi yikandi kuruyor daha kıyafetleri filede bekliyor bitsin dolabini paylasirim kuzumun :)

Canim bende belirti bi kabizlik olmuştu o kadar öğrendikten sonra çıktı belirtiler ama kist vardi olsn biten siziyi ona baglamistim ondan fark etmemis olabilirim bu arada uyumusum zaten :))
Bende de pko var ya zaman zaman agri yapiyor.adet zamani falan da bazen taş gibi oluyor kasiklarim.olursam bende anlamicam herhalde ya da konduramicam kendime:)

Acımadi mi canim valla ben de korkuyorum yaptıramadim gidince yaptırcam. Şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksin benim 26.haftaya denk geliyo hiç de istemiyorum allah biliyo ama yaptırcam

Acımadi mi canim valla ben de korkuyorum yaptıramadim gidince yaptırcam. Şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksin benim 26.haftaya denk geliyo hiç de istemiyorum allah biliyo ama yaptırcam

Canım geciktirmeden yaptır aşını, simdi başladı ufak tatlı bi ağrı ama rahatsız etmiyor korkma :) seker yüklenmesini hic konuşmadık doktorumla ben çok yaptirmaktan yana değilim açıkçası, karatay dışında yapmayan busuru doktor var cevremdeki hamile arkadaşlara. Normal açlık tokluk baktirip karar vermeyi düşünüyorum.
Kuzularimiz anne karnında suda öğreniyormus sallanmayi kızlar, biz hareket ederken uyuyorlarmis. Sıpalardaki keyfe bak sen

Kızlar benim karnımın alt tarafı çatır çatır çatlamaya başlamış mor mor damarlar olmuş baştan beri 9buçuk kilo aldım. 13.haftadan beri kakao yağı badem yağı zeytinyağı karışımı ve lierac sürüyorum. Demek ki kollamakla alakası yokmuş. Daha da yayılır çatlaklar ya

Aynen canım olacaksa oluyo ne yaparsan yap Ben en baslar zeytınyagı surdum sonraları bıraktım ve 38. haftada parmak boyunca catladı 3 -4 cızgı seklınde baskada bıse yok mesela cok sukur. anneme cekmısım Ama ablam catır catır catladı yani kişiden kişiye değişiyo

Dün iki makine bizimkileri yıkadım bugün bebişinkilere başladım bu kadar olacağını dusunmemistim yahu :) rengine cinsine göre ayirdim dolu dolu 4 makine oldu bi tane de yarim makine olacak etti 4.5 :))
oyy maşallahh yıka utulee iş çookk Renge gerek yoktu kız bı acık renk bı koyu renk yeterdı aslında zamanla alısıyosun zaten Bende bı renklı bı beyaz bıde battanıye yapmıstım 3 makına gercı nevresım takımını falanda yıkamıstım yıne 4 olmustu :)

Pazartesi yaptırım inşallah canım.
Şeker yüklemesine çok karşıyım çok mantıksız geliyo bana zaten gebelik şekeri olsa vücudum tepki gösterir anlarım yani bunun için o şekeri yüklemeye gerek yok arkadaşıma sordum yemekten sonra beynim zonkluyodu diyo şekeri olan birisi bu . Ama ben dr a Hayır demek istemiyorum tanıdık ve de bahsetmiştim havalı bıraz benim Dr odasında falan şeker yüklemesi kötü değildir diye yazılar asılı baştan uyarıyı yani ne diyim artık ☺

Canim cok mu buyudu karnın erken daha ama dediğin gibi napArsan yap olacaksa oluyo

Bende de pko var ya zaman zaman agri yapiyor.adet zamani falan da bazen taş gibi oluyor kasiklarim.olursam bende anlamicam herhalde ya da konduramicam kendime:)
Desene sende ben gibi doğuma da gidecek olsan inanamayacaksin :) her ay bekliyordu o ay beklemedim ve kan testi negatif çıkmışti kalp atisi sonrasi icimde kalmasın diye idrak testi yaptim hala ikna edememistim kendimi simdi de doğuma gidecegime inanamiyorum :))

oyy ne guzel canım benım catında uygunsa masallah hayırlısıyla al kucagına yaparsın yaparsın

Bizimki uyuyor arabaya binince iste :) nadir hareket ediyor o zaman :)

Renki dediğim açık koyu sadece zaten arkadaştan deneyimliyim ama o minnak seyler makineyi nasil doldurdu anlamadım nevresim ve hele o battaniyeler havlusu falan yok mu onlar ne yer kapliyormus makinede yarın kıyafetlerini yikar öbür gün ütü yaparim olmadı da bebis kıyafetlerinin yiksndigini hissettiginden midir nedir degisik hallerde karnimi buruyor sanki noluyo kız doğuruyom mu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…