Hay allahim yaaa hamile insana neden eziyet ederler anlamamSeve seve doldurdum fileye zaten hepsini :) çok zevkli de ütü işi zorlar mi bilmiyorum yarın görcez bu sabah serinken bizim ütüyü hallettim yarın sabah da bebisinkileri hallederim :) destekten çok köstek ekibi var cevrede cagirmadim bende
Suan icin oyle sekerim baska begenemiyorm :)Canlar ben tetanoz aşısı olmaya gidiyorumkorkuyorum ama korkmam da bir komiğime gidiyor, kızım lülüş doğumda napcan diyorum kendime.
Bu aradaa @arsinli sen fındığı bitirdin mi bakiim? Kafanı dağıtman gerek ya kuzum git azcık fındık ayıkla, harman yap bişi yap ocak ayına kadar hesap kitap yapmayı bırak bence.
blummmm Defne kızda mı nunaya bineceeek
Huy iste degismez ki :-/ badi badi yapiyorum isimi napimHay allahim yaaa hamile insana neden eziyet ederler anlamamallaha nasil hesap verecekler acaba.allah islah etsin.sana da kolaylik versin ins
Aynen sakin sakin yap canim.yorma kendini.canim mogamiye de sormustum.merak ediyorum sana da sorim hamile oldugunu ogrenmeden once nasil belirtiler vardi;hamile.olduguna dairHuy iste degismez ki :-/ badi badi yapiyorum isimi napim
Aynen sakin sakin yap canim.yorma kendini.canim mogamiye de sormustum.merak ediyorum sana da sorim hamile oldugunu ogrenmeden once nasil belirtiler vardi;hamile.olduguna dair
Geçmiş olsun tatlım bizimki de kalp atisini aratti aratti sonra yapıştırdi bi tane tetanoz zamani :) battaniye alt acma furyasi yikandi kuruyor daha kıyafetleri filede bekliyor bitsin dolabini paylasirim kuzumun :)Tetanozumuzu olduk teyzeleriii, korkulacak bisi yokmus bisi hissetmiyorum henüz. Birde 80 ve sonrası doğumlulara tek toz yapılıyormuş hamilelikte, bitti gitti yani.
Kalbini dinledik, oğlum kalp dinlerken bize tekme atıp kaçtı, isim var bu çocukla
bebeem kiz koca gobus, bize de at bebisin kıyafetlerden de azcik nazlatalim, sipayi.
Bende de pko var ya zaman zaman agri yapiyor.adet zamani falan da bazen taş gibi oluyor kasiklarim.olursam bende anlamicam herhalde ya da konduramicam kendime:)Canim bende belirti bi kabizlik olmuştu o kadar öğrendikten sonra çıktı belirtiler ama kist vardi olsn biten siziyi ona baglamistim ondan fark etmemis olabilirim bu arada uyumusum zaten :))
Acımadi mi canim valla ben de korkuyorum yaptıramadim gidince yaptırcam. Şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksin benim 26.haftaya denk geliyo hiç de istemiyorum allah biliyo ama yaptırcamTetanozumuzu olduk teyzeleriii, korkulacak bisi yokmus bisi hissetmiyorum henüz. Birde 80 ve sonrası doğumlulara tek toz yapılıyormuş hamilelikte, bitti gitti yani.
Kalbini dinledik, oğlum kalp dinlerken bize tekme atıp kaçtı, isim var bu çocukla
bebeem kiz koca gobus, bize de at bebisin kıyafetlerden de azcik nazlatalim, sipayi.
Canim o hormonlar artsın cossun inşallah en yakın zamanda kuzucumHala hamilelik hormonlari mevcut oldugundan midir nedir üzerimde bir duygusallik sen öyle yazınca hem mutlu oldum hem gözlerim doldu betimmmmmm
Acımadi mi canim valla ben de korkuyorum yaptıramadim gidince yaptırcam. Şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksin benim 26.haftaya denk geliyo hiç de istemiyorum allah biliyo ama yaptırcam
Aynen canım olacaksa oluyo ne yaparsan yapKızlar benim karnımın alt tarafı çatır çatır çatlamaya başlamış mor mor damarlar olmuşbaştan beri 9buçuk kilo aldım. 13.haftadan beri kakao yağı badem yağı zeytinyağı karışımı ve lierac sürüyorum. Demek ki kollamakla alakası yokmuş. Daha da yayılır çatlaklar ya
oyy maşallahh yıka utulee iş çookkDün iki makine bizimkileri yıkadım bugün bebişinkilere başladım bu kadar olacağını dusunmemistim yahu :) rengine cinsine göre ayirdim dolu dolu 4 makine oldu bi tane de yarim makine olacak etti 4.5 :))
Pazartesi yaptırım inşallah canım.Canım geciktirmeden yaptır aşını, simdi başladı ufak tatlı bi ağrı ama rahatsız etmiyor korkma :) seker yüklenmesini hic konuşmadık doktorumla ben çok yaptirmaktan yana değilim açıkçası, karatay dışında yapmayan busuru doktor var cevremdeki hamile arkadaşlara. Normal açlık tokluk baktirip karar vermeyi düşünüyorum.
Kuzularimiz anne karnında suda öğreniyormus sallanmayi kızlar, biz hareket ederken uyuyorlarmis. Sıpalardaki keyfe bak sen
Canim cok mu buyudu karnın erken daha ama dediğin gibi napArsan yap olacaksa oluyoKızlar benim karnımın alt tarafı çatır çatır çatlamaya başlamış mor mor damarlar olmuşbaştan beri 9buçuk kilo aldım. 13.haftadan beri kakao yağı badem yağı zeytinyağı karışımı ve lierac sürüyorum. Demek ki kollamakla alakası yokmuş. Daha da yayılır çatlaklar ya
Desene sende ben gibi doğuma da gidecek olsan inanamayacaksin :) her ay bekliyordu o ay beklemedim ve kan testi negatif çıkmışti kalp atisi sonrasi icimde kalmasın diye idrak testi yaptim hala ikna edememistim kendimi simdi de doğuma gidecegime inanamiyorum :))Bende de pko var ya zaman zaman agri yapiyor.adet zamani falan da bazen taş gibi oluyor kasiklarim.olursam bende anlamicam herhalde ya da konduramicam kendime:)
oyy ne guzel canım benım catında uygunsa masallah hayırlısıyla al kucagına yaparsın yaparsınMeraba arkadaşlar biz bugün doktora gittik alttan muayene etti öyle korkulacak gibi birsey değil ama ben kendimi hazır hissetmeden birden bakınca korktum tedirgin oldum ve biraz bagirdim:)). Çatı kemiği normal doğuma uygunmus kararlı olacaksın ben yaparım diyeceksin dedi. Yoksa açılma olduktan sonra ameliyata almak ikiniz için de riskli olur dedi. Bende yapacagima inanıyorum ağrı cekicez ama sonrasi insallah iyi olacak.
Bizimki uyuyor arabaya binince iste :) nadir hareket ediyor o zaman :)Canım geciktirmeden yaptır aşını, simdi başladı ufak tatlı bi ağrı ama rahatsız etmiyor korkma :) seker yüklenmesini hic konuşmadık doktorumla ben çok yaptirmaktan yana değilim açıkçası, karatay dışında yapmayan busuru doktor var cevremdeki hamile arkadaşlara. Normal açlık tokluk baktirip karar vermeyi düşünüyorum.
Kuzularimiz anne karnında suda öğreniyormus sallanmayi kızlar, biz hareket ederken uyuyorlarmis. Sıpalardaki keyfe bak sen
Renki dediğim açık koyu sadece zaten arkadaştan deneyimliyimoyy maşallahh yıka utulee iş çookkRenge gerek yoktu kız bı acık renk bı koyu renk yeterdı aslında zamanla alısıyosun zaten Bende bı renklı bı beyaz bıde battanıye yapmıstım 3 makına gercı nevresım takımını falanda yıkamıstım yıne 4 olmustu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?