Beraber Anne Olma Yolunda

Lulusum sağlıklı günlerde kullanın insallah bizde eşimle odaya girip girip bakıyoruz

Nasil belirtiler olmustu sende canim.herkeste farkli seyler olur ama deneyim olsun bizim icin de
canım şöyle ki ben o dönem formasyonla uğraştığımdan aklım hep meşguldu..gerçi nette bi sürü gebelik belirtisi de okumuştum sık idrarından göğüs ağrısına bel ağrısına kadar türlü türlü...benim kendim de hissettiğim bi kaç değişiklik oldu...adete 1 hafta kala aşırı derece mide ve bağırsak gazım oldu hatta şaşırdım niye bu kadar şişkinim diye...sonra adet bikaç gün kala geçti o durum...ayrıca kasık sancılarım oldu ama o nette bahsedilen karamp iğnelenme şeklinde değildi bende hep gelecek adete yordum o yüzden...böyle içerden ince bi sızı halinde oluyordu ve saniyelikti...hepte sağ tarafım sızlamıştı hakkaten oğlum hala daha sağda... bundan başkada bişey oolmadı kayda değer...bide komik bişey daha o da omlet kokusu almıştım adete 2-3 kala bi gece...şimdi bu kadar az denecek belirti gibi bile olmayan şeylerle ben nasıl hemilemiyim acaba sorusunu düşünebilirdim ki zaten konduramadığımdan bu düşünceyi adetim geçince test yaptım...baktım gelmiyo ertesi günü elimde bi test vardı hadi yapayım dedim.. iki koyu çizgi ile karşılaştım...demek ki 5-6 gün öncede yapsam çıkarmış diye düşünüyorum şimdi ama en güzeli beklemek ve yok canım değildir demek

aklımda klomen almışsın gibi kaldı bacım yaa bu düşünceyi bende düşündüm bugün seneye olan planlarım için ama varsın olsun onların varlığı dünyaya bedel

Hehe alırım canım yakınız nasılsa

Siz böyle dedikçe içime yeni umutlar doluyor.hatta diyorum şu değer sifirlansa en kisa zamanda korunma donemimde gecse ve tüp bebisi yapsam :)

E hadi hayirlisi canim.sifirlanmistr artik.doktor bekleme derse devam et.ama benim bildigim rahimin toparlanmasi icin belli bi sure veriyorlar tabi senin doktorun ne der bilmiyorm.tez zamanda gelsin bebis ins

Hakkinda hayirlisi canim.sevindim kanamanin azalmasina.degerde zamanla duser,sende rahat bi nefes alirsin.tüp bebekte şansin cok yuksek.tup bebek istiyorsan sıkıntıyı en aza indirirsin.3 ay ne ki gelir gecer.ben 1 sene cok zor bekledim ama gecti allaha sukur.sabir herseyin ilaci.allah sana bu kadar seyden sonra ve sabrin sonunda saglikli bi evlat nasip eder:)

Aminnnn canım sabrın sonu selamet olur insallah hepimiz için.

Hmmm seninde belirtiler cok net degilmis.anlamaman normal.kondurmadgn zaman hamile kaliyorsn zaten.dedigin gibi yoktur oyle bisiy diyip adet gecince test yapmak.benim icinde baslayacak bu surec ins.heyecan basti şimdiden.kendi kendime belirti arar dururum

Meraba arkadaşlar biz bugün doktora gittik alttan muayene etti öyle korkulacak gibi birsey değil ama ben kendimi hazır hissetmeden birden bakınca korktum tedirgin oldum ve biraz bagirdim:)). Çatı kemiği normal doğuma uygunmus kararlı olacaksın ben yaparım diyeceksin dedi. Yoksa açılma olduktan sonra ameliyata almak ikiniz için de riskli olur dedi. Bende yapacagima inanıyorum ağrı cekicez ama sonrasi insallah iyi olacak.

bende ataman oldu zannettim..
ama o da olacak inşallah.. bebiş bereketiyle gelecek

canım bende aşılama istemiyordum ama doktorla eşim beni ikna etti. tüp bebekte şans daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…