Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami canım hala hissetmiyorum inan yazliktayken kipirdiyodu ama son bi haftadır yok yani evhamlanlamaya baslamadim değil allahtan yarın sabah erkenden detaylı ultrason var..
@lulus_k kaç kilo sun canım aldınmi hiç zayıflarda eminim daha net hissedilir benim gibi iç karın da geniş olunca yer geniş geliyo galiba ☺
sweet42 sweet42 canm sen kaç kilo aldın bulantı sonrası alındığı çok doğru bulantı yaşamayan daha orantili şekilde gidiyo kilo alimi..
E elf21 elif im yarasın aldığın kilolar sende de boy var benim gibi ayrıca dünya tatlısı ali.için değer her bi kilo ☺
Demii kiz aynen butun kilolar ona deger gaza geldim bir kac kilo daha alim :-):-)

Bebisleriniz iyi olsunda varsin kilo alin onlari kokladikca kilo felan akliniza gelmez emin olun:21:
Öyle ama çevrede herkes böyle gidersen seni tasiyamiycaklar diolar moralim bozuluyor kociste ufaktan dalga gegeçmeye başladı tontis diye :(((())

Canim uzulme uzan dinlen progestan igne yaparlr ve geer kanama insallah son durumun ne?
ayyyy mogamim nasil bisiler alasim var 1 ay dha nasil bekliycem :)
Kanamayla beraber kese düştü wc ye canım sönmüş bir balon gibi içi boş sadece bir ucu simsiyah kan damarları olmuş.içinden şeffaf kuş gözü büyüklügünde yumurta olduğnu düşündüğüm şey çıktı üstünde ince kılcal damar vardı.Progestan iğne yokmuş burda hap varmış onuda ben istedimde yazdı siğorta karışamıyo bile.Kendimiz aldık eczaneden.Ağrılarım devamediyo kanamamda var ama şiddeti azaldı sanki biraz.Beta 843 çıktı.Minimal bişey görünüyo ama ne olduğu belirsiz daha dedi. salı günü tekrar beta baktır sonuca göre degerlendirilir dedi.

Kanamayla beraber kese düştü wc ye canım sönmüş bir balon gibi içi boş sadece bir ucu simsiyah kan damarları olmuş.içinden şeffaf kuş gözü büyüklügünde yumurta olduğnu düşündüğüm şey çıktı üstünde ince kılcal damar vardı.Progestan iğne yokmuş burda hap varmış onuda ben istedimde yazdı siğorta karışamıyo bile.Kendimiz aldık eczaneden.Ağrılarım devamediyo kanamamda var ama şiddeti azaldı sanki biraz.Beta 843 çıktı.Minimal bişey görünüyo ama ne olduğu belirsiz daha dedi. salı günü tekrar beta baktır sonuca göre degerlendirilir dedi.
Canim niye inceledin onu o kadar etkilenirsin yaa

Olsun canım bebis iyi olsun da elif haklı kollarına alınca bişe kalmaz valla :KK66:
Elif haklı adasima sonuna kadar katiliyorumda betim yesek de alsam içim acımaz ama yediğim tostlar ekmekler sinirler 4 ayda bu hale gelsin inşallah daha da almam bide bende bir göğüs oldu 80 olan göğsüme oldu 95 kendimden usandım :((

Elif haklı adasima sonuna kadar katiliyorumda betim yesek de alsam içim acımaz ama yediğim tostlar ekmekler sinirler 4 ayda bu hale gelsin inşallah daha da almam bide bende bir göğüs oldu 80 olan göğsüme oldu 95 kendimden usandım :KK43:(
Ahh o gogusleer bi de simsiyah olmaz mı uçları valla kadın olmaz zor be anacım :) ben daha almadım kılo ama bel cevremi hissediyorum bayağı kalinlasti şekil a fotoda görüdugu gibi

Dur bakalim dusen kese degildr belki kan pihtisidir sali gunune kadr sen dinlen canim lutfen uzulme eger dusmussede bu sgliksiz oldugu icindr

Canim niye inceledin onu o kadar etkilenirsin yaa
Cımbızla peçeteye aldım inceledim etkilenmedim normal gibi geldi.Tabi eşimde yanımdaydı cesaretliyim galiba.Birazda be olduğnu tahmin edebilmek ve doktora tarif edebilmek için inceledim.

Ablam orda yasiyo canım bebis olmadan bi ziyaret edelim dedik aman hayat çok hızlı orda başımız döndü valla ☺
Sivice mi çıktı yüzünde her halinle güzelsin balim
kıııızzz sizin içiniz geçmiş beee Ankarada kaldığım 4 ayda ihtiyara bağladım ben resmen akşam 9 dedim mi hayat bitiyo şekerim o ne öyle :-):-):-):-):-) şaka bi yana bende yoruluyorum bu şehirden...eşimle batı kıyısına atanma düşlerimiz var inşallah olur...Avrupa tarafında mı ablan eğer öyleyse o taraf daha da karmaşıktır...
yüzüm kızardı kurudu azcık sivilce oluyo... eşimde geçen gitmiş bana krem almış akşamları sürüyorum biraz yumuşattı

Ayyy maşallah ucunuzeeee :))) yarın benimde ayrıntılı ultrasyonum var inşallah iyi geçer benim minnak hareketlendi 2 gün hareket esi o 3 gün tık yok ama bazen fena ittiriyo inşallah sense hemencik hissedersin
Aynı gunmus bak detaylilar inşallah iyi haberlere geliriz valla sorcam hareket hissetmiyorum diye ben

kıııızzz sizin içiniz geçmiş beee Ankarada kaldığım 4 ayda ihtiyara bağladım ben resmen akşam 9 dedim mi hayat bitiyo şekerim o ne öyle :-):-):-):-):-) şaka bi yana bende yoruluyorum bu şehirden...eşimle batı kıyısına atanma düşlerimiz var inşallah olur...Avrupa tarafında mı ablan eğer öyleyse o taraf daha da karmaşıktır...
yüzüm kızardı kurudu azcık sivilce oluyo... eşimde geçen gitmiş bana krem almış akşamları sürüyorum biraz yumuşattı
Valla ankarada en hızlı yasayanlardan bize bile ağır geldi canım hareketlilik biz akşam 8 de evde olalım en iyisi yaslanmisiz☺ levent te canım cidden hareketli bi yer.. Avrupa güzel olur umarım varsa öyle bi planını :)
Anladım kuzum kuruluk bende de var allahtan istanbul dasin nem bayagi yumusatiyo ankarada çatır cutur oluyo cildim kremler işte anca

Back
X