- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
Aaaelisa__ gelmiş hoşgeldin canım
ben mine_burcu nick değişti hatırladın mı
canım benim hiç stres yapmayın bebiş zamanını bekliyor kısmeti ne zamansa o zaman gelecek. Benim bi akramın eşine senin çocuğun olmaz dediler erkekte sorun varmış ama şimdi duydum ki eşi 3 aylık hamileymiş. Herşey allah' tan sınanıyoruz. Siz yine dr takibinde olun kendin de bazı kürler yapabilirsin burda çok var biliyorsun :) ondan sonra Inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız Allah gönlüne göre versin canım benim
Hatırladm tabiki canım :) Hoşbuldum canım nasılsın ilk başta stres yaptım canım ama dr la konusunca yolumuzun ne oldugunu gorunce rahatladım bıraz bugun ürolojiye gittik çok şükür varkisoel çıkmadı eşimde dedim bu değerlerle durumumuz nedir değerler düşük normal yolla olmaz diyemem olabilirde ama ihtimal az dedi eşime ilaç verdi iki ay kullanacak tekrar test yaptıracagız eger degerlerde degısıklık yoksa bu defa aşılama yaptıracagız esımın suan calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı ama bu mumkun degıl bana sonumuz asılamaya kalacak gıbı ama hayırlısı canım herseyın bır vaktı zamanı var yeterkı hayırlı saglıklı olsun canım