Beraber Anne Olma Yolunda

Aaa elisa__ elisa__ gelmiş hoşgeldin canım
ben mine_burcu nick değişti hatırladın mı
canım benim hiç stres yapmayın bebiş zamanını bekliyor kısmeti ne zamansa o zaman gelecek. Benim bi akramın eşine senin çocuğun olmaz dediler erkekte sorun varmış ama şimdi duydum ki eşi 3 aylık hamileymiş. Herşey allah' tan sınanıyoruz. Siz yine dr takibinde olun kendin de bazı kürler yapabilirsin burda çok var biliyorsun :) ondan sonra Inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız Allah gönlüne göre versin canım benim

Hatırladm tabiki canım :) Hoşbuldum canım nasılsın ilk başta stres yaptım canım ama dr la konusunca yolumuzun ne oldugunu gorunce rahatladım bıraz bugun ürolojiye gittik çok şükür varkisoel çıkmadı eşimde dedim bu değerlerle durumumuz nedir değerler düşük normal yolla olmaz diyemem olabilirde ama ihtimal az dedi eşime ilaç verdi iki ay kullanacak tekrar test yaptıracagız eger degerlerde degısıklık yoksa bu defa aşılama yaptıracagız esımın suan calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı ama bu mumkun degıl bana sonumuz asılamaya kalacak gıbı ama hayırlısı canım herseyın bır vaktı zamanı var yeterkı hayırlı saglıklı olsun canım

Kanamayla beraber kese düştü wc ye canım sönmüş bir balon gibi içi boş sadece bir ucu simsiyah kan damarları olmuş.içinden şeffaf kuş gözü büyüklügünde yumurta olduğnu düşündüğüm şey çıktı üstünde ince kılcal damar vardı.Progestan iğne yokmuş burda hap varmış onuda ben istedimde yazdı siğorta karışamıyo bile.Kendimiz aldık eczaneden.Ağrılarım devamediyo kanamamda var ama şiddeti azaldı sanki biraz.Beta 843 çıktı.Minimal bişey görünüyo ama ne olduğu belirsiz daha dedi. salı günü tekrar beta baktır sonuca göre degerlendirilir dedi.
Geçmiş olsun canım.. İnşaallah düşük değildir ama düşükse de bir sıkıntısı olduğu içindir.. Üzme kendini ve kontrol zamanına kadar dinlen.. Belki gördüğün o seffaf kuş gözü gibi şey kan pıhtısıdır..
Rabbim hayırlısını versin...

eşim diyo arayayım mc donaldsı getirsinler...aman dedim yok yemem işin sonunda kilo var:-):-) yarın daha makul bi saatte yerim artık elifim...yoksa varyaaa resmen vantilatörün önüne bi tabak koymuşumda kokusu yayılmış bütün eve gibi:KK53::KK53::KK53:
kılo ıcınde yememezlık yapma canım ya bırazda olsa gırsın agzına ne de olsa asermısın :D Ertesı gun aynı tadı vermezkı. benımde nası gozleme cekmıstı bıdada asermedım zaten onuda bulmadık bulundugumuz ılcede. bırgun antepe gıttıgımızde sac uzerınde kadınlar yapıodu esım dedı alayım bak gozleme yok dedım sımdı ıstemıyokı canım o an olsaydı heralde bı 10 tane yerdım dedım yuh dıo :D Yanı okadar cok canın ıstıyo sen anlayamazsın dedım :D

İyiymiş kustugu halde kilo alan bir benim sanırım ama yapılacak Bisi yok sisicem:)
yaaa deme öyle çok yiyipte almış değilsin ki kuzum hem miniğine feda olsun doğumdan sonra bi bakmışsın hepsi gitmiş

Ben geldim ☺
Detaylı ultrason sonucmuz güzel kızlar allah herkese iyi haberler almayi nasip etsin..
Minnosumuz erkek kesın ☺@mogami teyzosu listede netiz artık ☺
460 gr olmuş akşam 500 olur dedı önden gidiyomus benim almadığım kiloyu o alıyo heralde :))
Maaşallah paşamıza kuzum gözün aydın bunu da güzelce atlattınız darısı başımıza beti teyzesi:KK200: yarım kiloluk paşa:KK68: boyu nasıl...bide cd verdiler dimi...kız artık isim bulma çalışmalarına başla adıyla sevelim küçük erkeğini

Kızlar bizde doktordan geldik iki haftada tontiş kızım 900 gr almış 3100 gr olmuş doktor 12 gün önde dedi normal çok zor olur dedi 38. Haftada alırız dedi nasıl heyecan yaptım :)
oyyy maaşallah fıstığımıza ne güzel büyüyo:nazar::nazar::nazar: ama doktorun doğru demiş 4 ü bulur belki de geçer o yüzden normal zor olur...hayırlı sağlıklı doğsunda nasıl olduğu önemli değil:KK68:

Eşim bugün ürolog a gitti çocuk olmasına engel bir durum yok ortada dedi varikosel var diyemem dedi elle muayene de etti hani her insanın olacak diye bişi yok dedi kafanıza takmayın rahat olun bu bebek için zarların 6-6 gelmesi gerekmiş yok yaşımız küçükmüş gençmişiz zamanla olur kafanızı rahat bırakın...

Aşılama da şansınız yüksek dedi ama bu konuda jinekologunuzun tavsiyelerini dinleyin dedi bu da proxeed plus yazdı aynı jinekolog gibi.....Bülent traş a sonuçları gondermiştim internet üzerinden o destek tedaviler de mevcut demiş ti ama bunlar bi proxeed plus a takmış kafayı....lökosit çok etkisi yok dedi böyle işte

Şu ilacı 2 ay daha kullanın kuzum sonra baktınız olmuyo o zaman aşılama düşünün artık...böyle ilaçlarla falan yıpranmayın boşuna

kılo ıcınde yememezlık yapma canım ya bırazda olsa gırsın agzına ne de olsa asermısın :KK70: Ertesı gun aynı tadı vermezkı. benımde nası gozleme cekmıstı bıdada asermedım zaten onuda bulmadık bulundugumuz ılcede. bırgun antepe gıttıgımızde sac uzerınde kadınlar yapıodu esım dedı alayım bak gozleme yok dedım sımdı ıstemıyokı canım o an olsaydı heralde bı 10 tane yerdım dedım yuh dıo :KK70: Yanı okadar cok canın ıstıyo sen anlayamazsın dedım :KK70:
olsun balım yaaa ağır gelirdi o saatte...bugün eşime aldırıcam patates kızartıp yerim artık o istek hala geçmedi bende...zaten tek aşerdiğim şeyde patates kızartması oldu:-):-):-):-) geçen haftada canım çekti şimdide:-):-)acaba diyorum bizim sıpalar da büyüyünce bunlara düşkün olacaklarmı...çünkü ben annemin aşerdiği şeyleri deli gibi seviyorum

İyi pazartesiler kızlar :)
@betiboop yarim kilo olmuş senin paşa maşallah :nazar: bi masallahta mutlu aile fotonuza ne tatlisiniz öyle, gobusude kapatmış siyahlarla :) bende senin gibi bel kalınlaşması yaşıyorum canım, kayboldu belim. Y ysmn1096 kocaman dombul papatyanin gelmesine son 3haftaaa:KK46:
blummmm blummmm nasıl buyuttun sen minnagi öyle annesi, ne güzel büyümüş gobusun erkenden :) babası da şimdiden ask yasamaya başlamış yavrusuyla ne guzel:nazar:
Siyetem Siyetem doktorda ki rahatlığa ne demeli bilemedim. Çok yardımcı olmuş saolsun! Başka doktor mu bulsan acaba?
Buyuyo bende anlamadim walla o_O babamiz her gun opucuklere boguyor eee kizlarda duskun oluyolar:KK200::KK200::KK200:
Hatırladm tabiki canım :) Hoşbuldum canım nasılsın ilk başta stres yaptım canım ama dr la konusunca yolumuzun ne oldugunu gorunce rahatladım bıraz bugun ürolojiye gittik çok şükür varkisoel çıkmadı eşimde dedim bu değerlerle durumumuz nedir değerler düşük normal yolla olmaz diyemem olabilirde ama ihtimal az dedi eşime ilaç verdi iki ay kullanacak tekrar test yaptıracagız eger degerlerde degısıklık yoksa bu defa aşılama yaptıracagız esımın suan calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı ama bu mumkun degıl bana sonumuz asılamaya kalacak gıbı ama hayırlısı canım herseyın bır vaktı zamanı var yeterkı hayırlı saglıklı olsun canım
Elisaaaaaam hosgeldin ozlettin kendini canim...insallah bebisi bi an once gelir annesinin gobusune :anneadayı:
anaaaaam hatun maaşallahınız var :nazar::nazar::nazar: miniğin yeri dar galiba o yüzden bu kadar dışarı vermiş göbeğin...ben anneme çektim galiba doğru düzgün çıkmadı daha:110:
galiba ic karnim dar hemenck cikti benm gobus yemek yedikten sonra boyle cok sisiyo :KK49: seninki de artik cikar kuzum

Buyuyo bende anlamadim walla o_O babamiz her gun opucuklere boguyor eee kizlarda duskun oluyolar:KK200::KK200::KK200:

Elisaaaaaam hosgeldin ozlettin kendini canim...insallah bebisi bi an once gelir annesinin gobusune :anneadayı:
galiba ic karnim dar hemenck cikti benm gobus yemek yedikten sonra boyle cok sisiyo :KK49: seninki de artik cikar kuzum

Teşekkür edrim blummm bende özledim bebiş nasıl sen nasılsın maşallh size :) inşallah canım ama iki ay sonra bakalım canım eşim bugun tedaviye basladı ılacları ıkı ay sonra bıtecek yenıden test yaptıracagız degerlerde yukselme varsa normalı bekleyecegız degısıklık yoksa ekımde asılamaya basvuracagız hakkımızda hayırlısı canım

Canım 1 buçuk yıldır deniyoruz değerler düşük ama engel olacak kadar değilmiş öyle diyorlar ev alana kadar böyle devam edeceğiz ev alınca ilk iş aşılama olacak

Canım benım esımdede varkısoel cıkmadı dr proxeed yazdı ıkı ay kullanacak sonra test yaptırcak ıkı ay sonrakı degerlere gore karar verecegız barız bır artık yoksa eger dırek asılamaya basvuracagız sız daha once proxeed kullanmısmıydınız

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme -------> :KK43:

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme -------> :KK43:
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

oyyy maaşallah fıstığımıza ne güzel büyüyo:nazar::nazar::nazar: ama doktorun doğru demiş 4 ü bulur belki de geçer o yüzden normal zor olur...hayırlı sağlıklı doğsunda nasıl olduğu önemli değil:KK68:
Bana da geçer gibi geliyor canim sağlıkla dogsun inşallah da gerisi önemli degil

Teşekkür edrim blummm bende özledim bebiş nasıl sen nasılsın maşallh size :) inşallah canım ama iki ay sonra bakalım canım eşim bugun tedaviye basladı ılacları ıkı ay sonra bıtecek yenıden test yaptıracagız degerlerde yukselme varsa normalı bekleyecegız degısıklık yoksa ekımde asılamaya basvuracagız hakkımızda hayırlısı canım
Iyiyiz cok sukur canim zaman geciyo...insallah tedaviden olumlu sonuc alirsiniz bebisler uzun yoldan geliyolar ve nazlilar:KK46:

Iyiyiz cok sukur canim zaman geciyo...insallah tedaviden olumlu sonuc alirsiniz bebisler uzun yoldan geliyolar ve nazlilar:KK46:

İnşallah canım yeterkı saglıklı olsunlar canım önemlı olan o bu kadar bekledık ıkı ay daha beklerız eger asılamaya kalırsak ınsallah ılk asılamada tutar

İnşallah canım yeterkı saglıklı olsunlar canım önemlı olan o bu kadar bekledık ıkı ay daha beklerız eger asılamaya kalırsak ınsallah ılk asılamada tutar
Insallah canim hakkinizda hayirlisi olsun artik buralarda misin?

Back
X