Beraber Anne Olma Yolunda

Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sen benim sayfaya girmediğim sürede hamıle kaldın galıba bır sorun varmıydı tedavıylemı oldu canım normalmı
Eşim ameliyat oldu varikoselden sonra doğal yoldan hiç ummadigim anda geldi melegim :) dr 3 ay olmaz dedi ama 1.5 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda önceki dusuklerimden ötürü kontrol altindaydim bi geçenlerde erken doğum riski atlattım kv kp gorumceler sağolsun hamile kadına iş yaptırmaya bayılırlar ama şimdi iyiyiz çok şükür canım darısı inşallah tez zamanda size dualarinizi eksik etmeyin Allah hiç ummadigin anda gonderiyo mucizeyi :)

Eşim ameliyat oldu varikoselden sonra doğal yoldan hiç ummadigim anda geldi melegim :) dr 3 ay olmaz dedi ama 1.5 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda önceki dusuklerimden ötürü kontrol altindaydim bi geçenlerde erken doğum riski atlattım kv kp gorumceler sağolsun hamile kadına iş yaptırmaya bayılırlar ama şimdi iyiyiz çok şükür canım darısı inşallah tez zamanda size dualarinizi eksik etmeyin Allah hiç ummadigin anda gonderiyo mucizeyi :)

Anladım canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bizimde olacak ahh bu ailedki anlayışsız ınsanlar yokmu sınır edıyorlar sen keyfıne dınlenmene bak canım Rabbım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

Anladım canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bizimde olacak ahh bu ailedki anlayışsız ınsanlar yokmu sınır edıyorlar sen keyfıne dınlenmene bak canım Rabbım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz

Hım anladım canım benım esımde sartlardan dolayı dr soyledıkten bır ay sonra gitti eşinin belkide cesaret edip kabullenmesi gerekiyor kendi haline bırakarak iyi yapmışsın canım gidecektir elbet hayırlısı olsun canım
Aynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim

Canım eşini kendi haline bırakma bence yoksa benim eşin gibi hiç gitmez kendi kendine anca kavga gürültü yaptım da zorla gitti ya:KK43: ınşallah senin eşin bir an önce gider canım inşallah
Ewt canım benim sürem doldu bu ay dan sonra zorla götürcem kaçarı yok :-)

Aynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim

Canım benım bıldıgım ya catlamıs ya catlamak uzeredır o yuzden akıntı oldugunda hemen ılıskı olsun dıyorlar sansınız varsa deneyın ınsallah olur spremcıklerle yumurta bulsuur ask yasarlar :)

Canım benım bıldıgım ya catlamıs ya catlamak uzeredır o yuzden akıntı oldugunda hemen ılıskı olsun dıyorlar sansınız varsa deneyın ınsallah olur spremcıklerle yumurta bulsuur ask yasarlar :)
Hmm anladım cnm eşimin nöbeti vardı gece o zaman erken bi saati ayarlamam gerekiyor benim inşallah buluşup güzel bir aşk yaşarlar mucizem gelir benimde :)

Kuzum ben çok bahsettim uzayan akıntıdan çünkü hamile kaldığım ay uzayan akıntıyı görür Görmez ilişki olmuştu o akşamki ilişkiden hamile kaldım sen bugün ve Yarını değerlendir

Bacılarım iyisinizdir inşallah... Ben kv ye geldim oturuyorum... 3 lü testimizde çok şükür güzel çıktı... Yarın sağlık Ocağında kan ve idrar testide yapılacak... Tetanozu 20 den sonra yapacakmış sağlık ocağındaki hemşirem... 2 doz olacak bir ay arayla...öyle işte canlar... Eve geçince bakarım bugünkü havadislere... Öptüüüüm

Eed tatlimmmmm kaçırma bu geceyi eger kocise yakinlardaysa hemen ozeldimde gelsin :)

Hamilelere ütü yapmak yasaklansın! Bir de anne evindeyken en sevdiğim şey ütü yapmaktı tabii bitirme zorunluluğu olmayınca zevkli oluyordu demek :D
Doktorumuz 4lü tarama yapmak ister misiniz deyince yaptırmıştık şükür oda iyi çıktı böylecee bu test işleri bitti Rabbim sağlık versin yavrularımıza. Mogami Mogami canım sizin taramada iyi çıkmış sevindim. Aslan parçası yavrularımız :) Kayınvalide ile iyi sohbetler ;)
hyb77 hyb77 ablacım buralarda mısın? Bugün ses etmemişsn hiç ya da ben göremedim. Bi ses ver hele bizi sensiz bırakma.

Asiiiiiiiiiiiiiiim balım iyiyim kuzum sen nasılsın mira naz aşkım nasıl büyüyo dimi:nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: Bizim cinsiyetimiz erkek doğru tahmin ettin teyzesi Mete miz geliyo kısmetse:nazar::nazar::nazar::KK68: Eee anlatsana nasıl gidiyo annelik
Biz de buyuyoruz teyzesi çok sukur iyiyiz tahmininde yanilmadim resim atalım sana

Kuzum ben çok bahsettim uzayan akıntıdan çünkü hamile kaldığım ay uzayan akıntıyı görür Görmez ilişki olmuştu o akşamki ilişkiden hamile kaldım sen bugün ve Yarını değerlendir
Tatlım unutmuşum tabi bahsetmiştin :)
Tamam canım ben akşamı ve yarını değerlendireyim inşallah olur bu ay. Hep takip ettim ama yakalayamamıştım akıntıyı bugün gördüm hadi hayırlısı

Back
X