Beraber Anne Olma Yolunda

bugünde patatese boğduum çocuğu :-) sabahta yedik akşamda yedik...eşime diyorum bu çocuk anne karnında memleketini seçti:-) eşim nevşehir ürgüplü ve oranın patatesi ünlü bende malatyalıyım bizim oranın kayısısı...ama benim velet babacı çıktı :-):-):-):-) Mısır demek senin ufaklık ağzının tadını biliyo annesi mısır sevilmez mi :KK36:
Vay malatyalı hemşerim. Bende adıyamanlıyım. Hemşeri sayılırız ;)

Dinlenmemmi. Bugünde eminöünüydü fatihti derken baya gezdik arkadaşla. Yatakta uyuyakalmışım. Şimdi uyandım. Bu haftalarda gezmekte zormuş. Şimdiden tadını çıkarın kuzum
Bi ben mi gezemiom ya tansiyonum düşüyor ayakta duramiom uzun süre ama çok gezmek istiom çok :(

Bi ben mi gezemiom ya tansiyonum düşüyor ayakta duramiom uzun süre ama çok gezmek istiom çok :KK43:
Benimde tansiyon düşüyor. Ama bu aralar 12/8 tansiyonun. Yavaş yavaş tırmanışa geçmeye başladı tansiyon galiba. Yüksek olmasında düşük olsun. Çok geziyorum çok. Yerinde durabilen birisi değilimki anacım. Bugünlerde gezemiyosan ileriki haftalarda nasıl gezicen. İki hafta sonra anacım geliyor. Diyoki kızım gelince doğurmadan beni bir güzel gezdir. Daha çok gezicez ama çok yoruluyorum artık. Doğursamda rahatlasam

Dinlenmemmi. Bugünde eminöünüydü fatihti derken baya gezdik arkadaşla. Yatakta uyuyakalmışım. Şimdi uyandım. Bu haftalarda gezmekte zormuş. Şimdiden tadını çıkarın kuzum
ama dinlen dedik sen yine dolanmışsın kız o nasıl dinlenmek :-) bende cumartesi eminönü turu yapıcam...şimdi bile zorken dolanmak son haftalarda evden çıkmam herhalde
Vay malatyalı hemşerim. Bende adıyamanlıyım. Hemşeri sayılırız :KK66:
Evet hemşom...burda secido da vardı malatyalı...gerçi nick değiştirdi o...o kadar geldim gittim de malatyaya adıyamanı görmek kısmet olmadı hiç

onlar konuşsun sen hı hı de geç git koltuğun keyfini çıkar balım
Ilk bez kapi önüne koyulacak tuzlu su ile yikanacak göbek kordonu makul yere gömülecek kurbana geliyor ya eve et girerse basar bebisi yüksekte tutup getirilecek veya ete bebis bastirilacak hö:KK57:

Bi ben mi gezemiom ya tansiyonum düşüyor ayakta duramiom uzun süre ama çok gezmek istiom çok :KK43:
kuzum benimde tansiyon problemim var ama ağzıma çikolata atıyorum evden çıkmadan o iyi geliyo bi de tek çıkmıyorum düşer kalırım diye...doktoruma sordum gebelikte çok normal tansiyon sıkıntısı dedi...anlık inip çıkar dedi...

slm kızlar bugün test yaptım negatif :KK43: adetim kısa sürdü sürekli batmalarım bir sürü belirtimde vardı olmadı yine ..doktor randevum haftaya perşembeye ama beni şimdiden heyecan sardı muayne nasıl geçiyor bi alet takılıyomuş ne kadar sürüyo siz tecrübelisiniz benim ilk olucak korkuyorum yaa bilgilendirirmisiniz biraz:KK16:

Ilk bez kapi önüne koyulacak tuzlu su ile yikanacak göbek kordonu makul yere gömülecek kurbana geliyor ya eve et girerse basar bebisi yüksekte tutup getirilecek veya ete bebis bastirilacak hö:KK57:
deli mi onlar yahu hayatımda öyle saçmalıklar duymadım Allah aşkına kimde oturuyorsunuz siz..sendelerse iki esne kalksınlar yok sen onlardaysan uykum geldi de kalk...Saçmalardan seçmeler sunuyorlar sana:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yok canım korkma canım ışte pıhtı kalınca rahim atmak için kasilio oda bize açımız yetmezmiş gibi daha çok acı veriyi benim lohusa gibi 45 gün kanamam oldu düşün çok korktum bende ama değişiklik gosteriyomus bunyeden bünyeye uzun sürerse kanaman yine dr sorup arkasını bırakma kontrollerinin emi canim
Tamam canim.yok kontrolü birakmam zaten beta sifirlanana kadar.kanamam olsa o da yok.olmamasi iyi mi kotu mu anlamadim bende

Benimde tansiyon düşüyor. Ama bu aralar 12/8 tansiyonun. Yavaş yavaş tırmanışa geçmeye başladı tansiyon galiba. Yüksek olmasında düşük olsun. Çok geziyorum çok. Yerinde durabilen birisi değilimki anacım. Bugünlerde gezemiyosan ileriki haftalarda nasıl gezicen. İki hafta sonra anacım geliyor. Diyoki kızım gelince doğurmadan beni bir güzel gezdir. Daha çok gezicez ama çok yoruluyorum artık. Doğursamda rahatlasam
Ayyy maşallah size maşallah evet benim 10/5 dr da yüksekten korktum dedi :) su sıcaklar geçsin gezmeliyim iyice ev kedisi oldu m hamile kaldım kala li :))))

slm kızlar bugün test yaptım negatif :KK43: adetim kısa sürdü sürekli batmalarım bir sürü belirtimde vardı olmadı yine ..doktor randevum haftaya perşembeye ama beni şimdiden heyecan sardı muayne nasıl geçiyor bi alet takılıyomuş ne kadar sürüyo siz tecrübelisiniz benim ilk olucak korkuyorum yaa bilgilendirirmisiniz biraz:KK16:
canım sıkma canını demek ki kısa sürdü bu adetin ama yine de yumurtalıklarına bakılmasında fayda var kist gibi bişey olmadığından emin ol...ben muayenelerimde hiç alttan muayene olmadım kuzum hep karın ultrasonu ile muayene oldu...

kuzum benimde tansiyon problemim var ama ağzıma çikolata atıyorum evden çıkmadan o iyi geliyo bi de tek çıkmıyorum düşer kalırım diye...doktoruma sordum gebelikte çok normal tansiyon sıkıntısı dedi...anlık inip çıkar dedi...
Evet evet bende kocissiz cikmiom su sıcaklar bitince çıkarız mogisim ınşallah

bitanem çok çok çok geçmiş olsun şu ağrılarında bitse gitse hepimiz rahatlayacağız inşallah ta bitip gidecek operasyona da gerek kalmaz dilerim kuzum
Sagol canim benimmmm.inan bu süreç hic bitmeyecekmiş gibi gelmeye basladi.su sancılarda cabası.yarin olsun hayir olsun bakalım.

deli mi onlar yahu hayatımda öyle saçmalıklar duymadım Allah aşkına kimde oturuyorsunuz siz..sendelerse iki esne kalksınlar yok sen onlardaysan uykum geldi de kalk...Saçmalardan seçmeler sunuyorlar sana:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Konuyu degistirmesem neler duyacak bu kulakciklar :-) ya dedim ilk bez hastanede çöpe gidecek gavurlar eve et sokmuyor mu senin kiza seslen koklayacam kokuyor mu doktor kapisina mi gömmüs ya ters teper de devamli hasta olursa dedim püskürttüm :-)

Back
X