Beraber Anne Olma Yolunda

Öyle tabiki arkadaşım tutturmuşlar para tuzağı insanları kolaylık uğruna yarım insan yapma yolunu.Haydi sezeryana haydi sezeryana.Kadın tabiki o anda kolay görülen yolu seçecek bu Türkiyedeki sezeryan olayı avrupada bile yoktur Türkiyede olduğu kadar. herkes doğala yöneliyo Türkiye yapaya yöneliyo.Benim annem nasıl doğurmuş 11 Normal doğumlu çocuğu ağrı kesici yok serum yok dikiş yok Hepside sağlıklı maaşallah.Sonrada ay uyumuyo ay huzursuz nesi var bu çocuğun diyoruz 4 ay omzumuzda evi tur atıyoruz ki uyusun diye.Çocuk eksik doğuyo tabiki kendine gelemez.Günü dolsun rabbim vücudu doğuma göre dizayn ediyo zaten kalça kemigi bile açılıyo çocuga çıkış yolu hazırlanıyo.Ama biz aman canımız acımasın hemen kesin alın eee sonrası doğumdan çıktıktan yarım sağat sonra nooluyo yatalak bir hanne kendine bile hayrı yok bebek desen titrek ürkek çığırtkan emmez emse annede süt gelmez sonra aç bu çocuk tekrar yapaya yönel hazır mamayı daya.Sonra deriz insanlarda kısırlık arttı hastalıga dayanma gücü azaldı şiddetçi oldu yok aptalmı bu çocuk birsürü kusur ararız amaaa kendimize hiç kusur bulmayız.
Canim ne güzel konuşuyorsun. Inşallah benimki de normal olacak ama hiç ağrım yok arada bir adet ağrısı gibi hafif bir ağrı oluyor. Bir de demişsin ya kalça kemiği bile açılıyor benim çocuk karnimi gerdirdiginde aşağı tarafkarim sanki geriliyor kasiliyor acaba açılıyor mu diyorum. Inşallah aciliyordur. Hayirlisiyla normal olur bizimki de inşallah

Canim ne güzel konuşuyorsun. Inşallah benimki de normal olacak ama hiç ağrım yok arada bir adet ağrısı gibi hafif bir ağrı oluyor. Bir de demişsin ya kalça kemiği bile açılıyor benim çocuk karnimi gerdirdiginde aşağı tarafkarim sanki geriliyor kasiliyor acaba açılıyor mu diyorum. Inşallah aciliyordur. Hayirlisiyla normal olur bizimki de inşallah
Bütün kemikler yavaş yavaş şekil drgiştiri
http://www.bebek.com/dogum_evreleri/dogum_yaklasiyor bu sayfayı oku canım

Doğum sancısı belden girermiş karnın altındaki agrı yalancıymış.illa herkeste sancı olmazmış sancısız kasılmada olurmuş

Çok normaldır canım bunları yaşaman tabiata bırak kendını :)
Normal doğum diyeceğini bilsem doktorun annemleri falan cagirmazdim kardeşlerim de burda kayinvalide de gelecek ev kalabalık olacak o acida eşimle tek başıma olmak istiyorum :)

Normal doğum diyeceğini bilsem doktorun annemleri falan cagirmazdim kardeşlerim de burda kayinvalide de gelecek ev kalabalık olacak o acida eşimle tek başıma olmak istiyorum :)

Eşinle olmak isteme çok normal canım şahsen öyle bir durumda bende öyle isterdim tüm aile toplandı desene hayırlısı canım sen takma kafanı kimseyide umrsama bence o anın doğumunun tadını çıkar eşin yanında olsun çünkü o anı bir kere yaşayacaksın büyüsü bozulmasın :)

Eşinle olmak isteme çok normal canım şahsen öyle bir durumda bende öyle isterdim tüm aile toplandı desene hayırlısı canım sen takma kafanı kimseyide umrsama bence o anın doğumunun tadını çıkar eşin yanında olsun çünkü o anı bir kere yaşayacaksın büyüsü bozulmasın :)
Eşim de hayatta yanımda olmaz biliyorum odunun tekidir 9 ay boyunca ne nazımı çekti ne destek oldu biraz da o yüzden annemleri çağırdım is yapamıyorum artık temizlik vardı annemler yaptı sağolsun hiç düşledigim gibi olmayacak biliyorum haftaya doktorum da izne çıkıyor doktorum çankırı daki tek bayan doktor haftaya dogurursam mecbur erkek olacak ve eşim bir kıyamet daha koparacak ben gergin olmayayım da kim olsun :(

Eşim de hayatta yanımda olmaz biliyorum odunun tekidir 9 ay boyunca ne nazımı çekti ne destek oldu biraz da o yüzden annemleri çağırdım is yapamıyorum artık temizlik vardı annemler yaptı sağolsun hiç düşledigim gibi olmayacak biliyorum haftaya doktorum da izne çıkıyor doktorum çankırı daki tek bayan doktor haftaya dogurursam mecbur erkek olacak ve eşim bir kıyamet daha koparacak ben gergin olmayayım da kim olsun :KK43:

Hadi ya bak üzüldüm şimdi canım :KK43: inşallah o anın etkisiyle farklı davranır eşin ama sen yavruna kavuşuyorsun yinede üzme kendini en azından annenler yanında o zaman inşallah dr un izne ayrılmadan doğurursun :) önemli olan dr un ıyı olması canım dr ızınden donene kadar ıcınde tutacak halın yok kı o an anıden doguma gıdınce bırsey dıyemez bence canım sen sımdıden bunu dusunme sızın saglıgınızı dusunup olgun davranması lazım esının normal dogum kolay olsun diye pervik masajı yapıyorlarmış sende bır dusun ıstersen canım http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/05/perine-masaji.html

Doğum sancısı belden girermiş karnın altındaki agrı yalancıymış.illa herkeste sancı olmazmış sancısız kasılmada olurmuş
Teşekkür ederim canım. Benim karışık oluyor özellikle makatta kasılma oluyor bebekten dolayı bakalım ne zaman gelecek

Hadi ya bak üzüldüm şimdi canım :KK43: inşallah o anın etkisiyle farklı davranır eşin ama sen yavruna kavuşuyorsun yinede üzme kendini en azından annenler yanında o zaman inşallah dr un izne ayrılmadan doğurursun :) önemli olan dr un ıyı olması canım dr ızınden donene kadar ıcınde tutacak halın yok kı o an anıden doguma gıdınce bırsey dıyemez bence canım sen sımdıden bunu dusunme sızın saglıgınızı dusunup olgun davranması lazım esının normal dogum kolay olsun diye pervik masajı yapıyorlarmış sende bır dusun ıstersen canım http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/05/perine-masaji.html
İnşallah iyi olur canim ne diyeyim :( bu masajı yapmaya cesaret edemiyorum :)

İnşallah iyi olur canim ne diyeyim :KK43: bu masajı yapmaya cesaret edemiyorum :)

inşallah canım hic denedinmi sen yapamıyorsan esınden rıca etsen canım yapmaz mı faydasını gorursun bence eslerınde nasıl yapacagı yazıyor :)

Y ysmn1096 canım saol :)
Bi durgunluk var buralarda da, mevsim değişmeye başladı ondan mı nedir acaba.
Doğumu yaklaşan hamişlerin ağrıları başlamış,Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız rahat doğumlar nasip etsin @afrodit26 MINIKKUS1 MINIKKUS1 @bebeem
@maysu senin erken başlamış ağrılar, vakti gelince bi ıkınmada doğurcan inşallah :)
aşılama sonucu bekleyen biri vardı aramızda, ses yok mu nerelerde ?

Amin Lulusum seninde gozunaydin testler iyi çıkmış :):) artık zaman hızla gececek

Canim aradılar sincan dan yarın 13.30 randevu var nihayet gorcez detaylida minigimzii:) canım sormuş muyum cd veriyo mu diye cevap vermiş. Miydin hatırlamıyorum ☺
Sormamıştın galiba, ben de unutmuştum cd olayını :) Vermediler canım ama bolbol foto verdiler sayfalarca. Bu arada 20dk önce tok karnına, tatlı şeyler yiyerek gitmeliymişsin. Bir de orda sıramı beklerken yürüttüler sürekli, deli gibi 3 hamile yürüdük hastanede. Sonuç, kıpır kıpır bir bebiş :) Renkli görüntü yok ama, ben tamamen renkli sanıyordum bu detaylıyı.

Back
X