- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Canim ne güzel konuşuyorsun. Inşallah benimki de normal olacak ama hiç ağrım yok arada bir adet ağrısı gibi hafif bir ağrı oluyor. Bir de demişsin ya kalça kemiği bile açılıyor benim çocuk karnimi gerdirdiginde aşağı tarafkarim sanki geriliyor kasiliyor acaba açılıyor mu diyorum. Inşallah aciliyordur. Hayirlisiyla normal olur bizimki de inşallahÖyle tabiki arkadaşım tutturmuşlar para tuzağı insanları kolaylık uğruna yarım insan yapma yolunu.Haydi sezeryana haydi sezeryana.Kadın tabiki o anda kolay görülen yolu seçecek bu Türkiyedeki sezeryan olayı avrupada bile yoktur Türkiyede olduğu kadar. herkes doğala yöneliyo Türkiye yapaya yöneliyo.Benim annem nasıl doğurmuş 11 Normal doğumlu çocuğu ağrı kesici yok serum yok dikiş yok Hepside sağlıklı maaşallah.Sonrada ay uyumuyo ay huzursuz nesi var bu çocuğun diyoruz 4 ay omzumuzda evi tur atıyoruz ki uyusun diye.Çocuk eksik doğuyo tabiki kendine gelemez.Günü dolsun rabbim vücudu doğuma göre dizayn ediyo zaten kalça kemigi bile açılıyo çocuga çıkış yolu hazırlanıyo.Ama biz aman canımız acımasın hemen kesin alın eee sonrası doğumdan çıktıktan yarım sağat sonra nooluyo yatalak bir hanne kendine bile hayrı yok bebek desen titrek ürkek çığırtkan emmez emse annede süt gelmez sonra aç bu çocuk tekrar yapaya yönel hazır mamayı daya.Sonra deriz insanlarda kısırlık arttı hastalıga dayanma gücü azaldı şiddetçi oldu yok aptalmı bu çocuk birsürü kusur ararız amaaa kendimize hiç kusur bulmayız.