- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Ayyy ne güzel nu güzel. Bende çok oluyor. Zaten geçen kontrole gittiğimde pozisyonu daha da iyi dedi doktorMakatta basınç olması bebegin kanala girdigini gösteriyomuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne güzel nu güzel. Bende çok oluyor. Zaten geçen kontrole gittiğimde pozisyonu daha da iyi dedi doktorMakatta basınç olması bebegin kanala girdigini gösteriyomuş
Hayırlısıyla gelsin şu minnoşlarda fatosuyla sevelşm bizde annesiAyyy ne güzel nu güzel. Bende çok oluyor. Zaten geçen kontrole gittiğimde pozisyonu daha da iyi dedi doktorgelsin bakalım şu Nazlı bebisler hayırlısıyla.
Söylediler canım inşallah kipirdar sipam :) yerim reçeli mi tatlimi giderim görmek istiyorum merakla bekliyorum yarını da cd verelerdi iyiydi sırf cd için istiyodum aslında belki verirler sincan da kindeSormamıştın galiba, ben de unutmuştum cd olayını :) Vermediler canım ama bolbol foto verdiler sayfalarca. Bu arada 20dk önce tok karnına, tatlı şeyler yiyerek gitmeliymişsin. Bir de orda sıramı beklerken yürüttüler sürekli, deli gibi 3 hamile yürüdük hastanede. Sonuç, kıpır kıpır bir bebiş :) Renkli görüntü yok ama, ben tamamen renkli sanıyordum bu detaylıyı.
Verebilirler Sincan ana bina, daha donanimlidirlar belki de. Hareketlenir annesiii, neler edecek size yarin yavrun. Parmaklarını saydircaaak, ağzını accak kapatcak, el bile sallar belki :) Bizimki fazla kipirdandigi için zorluk çıkardı sıpa duramadi durduğu yerde :) tetanoz ahrin hic olmadı dimi senin? Ben ne hassas çıktım yaa 2.gün aksam çok agridiydi benimSöylediler canım inşallah kipirdar sipam :) yerim reçeli mi tatlimi giderim görmek istiyorum merakla bekliyorum yarını da cd verelerdi iyiydi sırf cd için istiyodum aslında belki verirler sincan da kinde
Ayy hadi bakalim☺Verebilirler Sincan ana bina, daha donanimlidirlar belki de. Hareketlenir annesiii, neler edecek size yarin yavrun. Parmaklarını saydircaaak, ağzını accak kapatcak, el bile sallar belki :) Bizimki fazla kipirdandigi için zorluk çıkardı sıpa duramadi durduğu yerde :) tetanoz ahrin hic olmadı dimi senin? Ben ne hassas çıktım yaa 2.gün aksam çok agridiydi benim
kaygılııııııım bak ne dicem sana...benim herif bebek arabasıyla ilgili bişey keşfetti (belki sana mağazada göstermişlerdir ama biz yeni keşfettikEvet Lady yazıyo dedi bizimkibende netten siparis vereceğim :):)
sağol kuzum....umarım en sağlıklı yoldan doğurursun kuzunu
oğluşuyla hatun gelmişler yahu nasılsın canım... bizimde küçük bi paşamız olacak teyzesi erkek nüfusunda patlamalar yapıyoruz vallaslm kızlar görüşmeyeli nasısınız bakalım? @betiboop senin bebişin cinsiyeti kız değilmiydi arabanızı falan fuşya almıştınız sanki şimdi erkek diye okudum gerçi aynı şey bendede oldu kıza benziyo demişti sonra erkek çıktı :)Mogami canım senin bebeğinde erkekmiş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah zaman ne çabuk geçiyo 20. haftaya gelmişsin bile maşallah
![]()
kuzum hayırlısı olsun en azından adette gecikmeler yaşamıyorsun...sters düzeyine dikkat et canım yaa aslında bunu kontrol altına alsan hem fiziksel hem ruhsal durumun için nasıl güzel olur...yoga falan mı yapsan acep...spor yapmakta insanda mutluluk hormonlarını yükseltir...hayatını bebek fikrinden uzaklaştır bence balım kötü etkiliyorsun kendini...tamam doktorunla sürekli irtibatta ol ama o kadarla kal bence...Tatlımmm ben yine adet oldum hem de erken 23.günümde
çok stresteyim bu ara iş yoğunluğu gelen giden derken tatilde yapmadım tel bozuk... anlıycan biraz kafam karışık. buraya da giremiyorum zamanım olmuyor önceleri iyi sohbet ediyorduk rahatlıyordum ama şu an öylesine yaşıyorum sanki hayatı hiç birşey yapmak istemiyorum
kuzum o bölgedeki kemiklerde benimde bikaç kez ağrım oldu acep benimki niye bu kadar erken başladı yavvvvKislaaaar benm bacak arasi kemigime dunden beri Ara ara agri giriyo heralde bebis kanala giriyo artik yavastan cati agrisindan farkli cunku valla dogueuyorum sandim dun oldugum yere coku cokuverdim o anlarda :)
Bu pazar ablamin oglunun sunneti var ondan sonra doguverse kuzum guzel olur :)
kaygılııııııım bak ne dicem sana...benim herif bebek arabasıyla ilgili bişey keşfetti (belki sana mağazada göstermişlerdir ama biz yeni keşfettik) bu e bebek net sayfasında arabanın bi fotosu vardı oto koltuğunu arabanın içine koymuşlardı bende herhalde derli toplu durabiliyor diye o fotoyu koydular sanmıştım meğerse oto koltuğu arabaya takılabiliyormuş...oto koltuğunun arkasında geçmeli bişey vardı bende bu ne ki diyordum eşim hemencik çözdü olayı
o geçmeli yer arabanın ön barına geçiyormuş....bak resimlerini de atıyorum
Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Kontrolden geldim bende nst de sancı çıkınca alttan muayene oldum ve 1 cm acilmam varmış ay korku sardı beni
Bende iyiyim şükür canim cok heyecan yaptım Sağol canim benim rabbim burda isteyen herkese de nasip etsinGünaydın canım iyiyim sen nasılsın ayy korkma canım kolay hemencecık olacak ınsallah az kaldı desene bebısıne kavumsana ayy ne heyecanlı Rabbım yardımcın olsun kolay dogum nasıp etsın saglıkla al bebegını kucagına ınsallah
Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Kontrolden geldim bende nst de sancı çıkınca alttan muayene oldum ve 1 cm acilmam varmış ay korku sardı beni
Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acabaAyyyyy çok heyecanlı 1 cm yeterli değil ama bol hareket et iyice açılsın doğum başlasın allahım hayırlisiyla saglikla kurtarsın heyecanlandı m şimdi çok derin nefesi unutma :):) bizede haber et
Canim hurmayi günde kaç tane yiyordun. Bir de aşağı tarafların kasiliyor geriliyor gibi mi oluyordu.Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acaba
Canim hurmayi günde kaç tane yiyordun. Bir de aşağı tarafların kasiliyor geriliyor gibi mi oluyordu.