Beraber Anne Olma Yolunda

Sormamıştın galiba, ben de unutmuştum cd olayını :) Vermediler canım ama bolbol foto verdiler sayfalarca. Bu arada 20dk önce tok karnına, tatlı şeyler yiyerek gitmeliymişsin. Bir de orda sıramı beklerken yürüttüler sürekli, deli gibi 3 hamile yürüdük hastanede. Sonuç, kıpır kıpır bir bebiş :) Renkli görüntü yok ama, ben tamamen renkli sanıyordum bu detaylıyı.
Söylediler canım inşallah kipirdar sipam :) yerim reçeli mi tatlimi giderim görmek istiyorum merakla bekliyorum yarını da cd verelerdi iyiydi sırf cd için istiyodum aslında belki verirler sincan da kinde

Söylediler canım inşallah kipirdar sipam :) yerim reçeli mi tatlimi giderim görmek istiyorum merakla bekliyorum yarını da cd verelerdi iyiydi sırf cd için istiyodum aslında belki verirler sincan da kinde
Verebilirler Sincan ana bina, daha donanimlidirlar belki de. Hareketlenir annesiii, neler edecek size yarin yavrun. Parmaklarını saydircaaak, ağzını accak kapatcak, el bile sallar belki :) Bizimki fazla kipirdandigi için zorluk çıkardı sıpa duramadi durduğu yerde :) tetanoz ahrin hic olmadı dimi senin? Ben ne hassas çıktım yaa 2.gün aksam çok agridiydi benim

Verebilirler Sincan ana bina, daha donanimlidirlar belki de. Hareketlenir annesiii, neler edecek size yarin yavrun. Parmaklarını saydircaaak, ağzını accak kapatcak, el bile sallar belki :) Bizimki fazla kipirdandigi için zorluk çıkardı sıpa duramadi durduğu yerde :) tetanoz ahrin hic olmadı dimi senin? Ben ne hassas çıktım yaa 2.gün aksam çok agridiydi benim
Ayy hadi bakalim☺
Olmadı canım hemşire sol fan yaptı sağı kullaniyosun dedi tirstim ağir acak diye ama hiç hissetmedim bişe valla. Ben anestezisiz hsg çekildim canım agri eşiğimi düşün artık :p çok korkagimdir bakma böyle dediğime ;-p

Evet Lady yazıyo dedi bizimki :-) bende netten siparis vereceğim :):)
kaygılııııııım bak ne dicem sana...benim herif bebek arabasıyla ilgili bişey keşfetti (belki sana mağazada göstermişlerdir ama biz yeni keşfettik:-)) bu e bebek net sayfasında arabanın bi fotosu vardı oto koltuğunu arabanın içine koymuşlardı bende herhalde derli toplu durabiliyor diye o fotoyu koydular sanmıştım meğerse oto koltuğu arabaya takılabiliyormuş...oto koltuğunun arkasında geçmeli bişey vardı bende bu ne ki diyordum eşim hemencik çözdü olayı :-):-) o geçmeli yer arabanın ön barına geçiyormuş....bak resimlerini de atıyorum

Eklentiler

• IMG_4970.webp
    IMG_4970.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4972.webp
    IMG_4972.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4969.webp
    IMG_4969.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın bayanlar :) netim yoktu bir haftadır yazamadım Nasılsıniz bakalım? Bizim doktor normal doğuma çevirdi geri beklemedeyiz bakalım Mogami Mogami arabanızı Güle güle kullanın canim lulus_k lulus_k canim ayrıntılı ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın
sağol kuzum....umarım en sağlıklı yoldan doğurursun kuzunu:KK200:

slm kızlar görüşmeyeli nasısınız bakalım? @betiboop senin bebişin cinsiyeti kız değilmiydi arabanızı falan fuşya almıştınız sanki şimdi erkek diye okudum gerçi aynı şey bendede oldu kıza benziyo demişti sonra erkek çıktı :) Mogami Mogami canım senin bebeğinde erkekmiş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah zaman ne çabuk geçiyo 20. haftaya gelmişsin bile maşallah:nazar:
oğluşuyla hatun gelmişler yahu nasılsın canım... bizimde küçük bi paşamız olacak teyzesi erkek nüfusunda patlamalar yapıyoruz valla:-):-) 20 olduk valla...yarıladık çok şükür... aldın mı bişeyler kuzuna...biz büyük parçaları almayı bitirdik

Tatlımmm ben yine adet oldum hem de erken 23.günümde :KK43:
çok stresteyim bu ara iş yoğunluğu gelen giden derken tatilde yapmadım tel bozuk... anlıycan biraz kafam karışık. buraya da giremiyorum zamanım olmuyor önceleri iyi sohbet ediyorduk rahatlıyordum ama şu an öylesine yaşıyorum sanki hayatı hiç birşey yapmak istemiyorum
kuzum hayırlısı olsun en azından adette gecikmeler yaşamıyorsun...sters düzeyine dikkat et canım yaa aslında bunu kontrol altına alsan hem fiziksel hem ruhsal durumun için nasıl güzel olur...yoga falan mı yapsan acep...spor yapmakta insanda mutluluk hormonlarını yükseltir...hayatını bebek fikrinden uzaklaştır bence balım kötü etkiliyorsun kendini...tamam doktorunla sürekli irtibatta ol ama o kadarla kal bence...

sadece bi yerden başlaman lazım... hoşuna giden bi uğraşla meşgul ol...mesela bi spor klübüne üye olabilirsin...boşluğunda gider yüzersin masaj yaptırırsın...ya da bi fotoğrafçılık kursu...belki bi enstrüman kursu olabilir...ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım...bebek fikrinin ve işin yanında hayatında gerçekten keyifli bişeylere ihtiyacın var gibi geldi bana... sen mutlu olacaksın ki yumlarda mutlu olsun dimi

Kislaaaar benm bacak arasi kemigime dunden beri Ara ara agri giriyo heralde bebis kanala giriyo artik yavastan cati agrisindan farkli cunku valla dogueuyorum sandim dun oldugum yere coku cokuverdim o anlarda :)
Bu pazar ablamin oglunun sunneti var ondan sonra doguverse kuzum guzel olur :)
kuzum o bölgedeki kemiklerde benimde bikaç kez ağrım oldu acep benimki niye bu kadar erken başladı yavvvv:110::110:

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme -------> :KK43:

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme -------> :KK43:
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme -------> :KK43:
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme -------> :KK43:

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme ---------> :KK43:

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

kaygılııııııım bak ne dicem sana...benim herif bebek arabasıyla ilgili bişey keşfetti (belki sana mağazada göstermişlerdir ama biz yeni keşfettik:-)) bu e bebek net sayfasında arabanın bi fotosu vardı oto koltuğunu arabanın içine koymuşlardı bende herhalde derli toplu durabiliyor diye o fotoyu koydular sanmıştım meğerse oto koltuğu arabaya takılabiliyormuş...oto koltuğunun arkasında geçmeli bişey vardı bende bu ne ki diyordum eşim hemencik çözdü olayı :-):-) o geçmeli yer arabanın ön barına geçiyormuş....bak resimlerini de atıyorum

Mogamimm sorma dün arabamız geldi kv tutturdu kırmızısı ni alalım mağazaya gittik hadi kırılmasına kırmızısı ni aldık adam anlattı sağ olsun :) orda öğrendim ayrıca arabada bebeğin sırtını olduğu yer dik konumdayken katlanacak bu önemli ana kucagi ni arabaya koyduğunda tık sesini duyacaksınız kilitlendiginden emin olacaksın çıkarırken bastiriyorsun düğmesine herseyin düğmesi var ve rahat Güle güle kullanalım :):):) ayrıca bu detayida dedin sen benim paylaşımcı mogamimsin:) seni seviyoruzzzz

Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Kontrolden geldim bende nst de sancı çıkınca alttan muayene oldum ve 1 cm acilmam varmış ay korku sardı beni

Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Kontrolden geldim bende nst de sancı çıkınca alttan muayene oldum ve 1 cm acilmam varmış ay korku sardı beni

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ayy korkma canım kolay hemencecık olacak ınsallah az kaldı desene bebısıne kavumsana ayy ne heyecanlı Rabbım yardımcın olsun kolay dogum nasıp etsın saglıkla al bebegını kucagına ınsallah

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ayy korkma canım kolay hemencecık olacak ınsallah az kaldı desene bebısıne kavumsana ayy ne heyecanlı Rabbım yardımcın olsun kolay dogum nasıp etsın saglıkla al bebegını kucagına ınsallah
Bende iyiyim şükür canim cok heyecan yaptım Sağol canim benim rabbim burda isteyen herkese de nasip etsin

Ayyyyy çok heyecanlı 1 cm yeterli değil ama bol hareket et iyice açılsın doğum başlasın allahım hayırlisiyla saglikla kurtarsın heyecanlandı m şimdi çok derin nefesi unutma :):) bizede haber et

Ayyyyy çok heyecanlı 1 cm yeterli değil ama bol hareket et iyice açılsın doğum başlasın allahım hayırlisiyla saglikla kurtarsın heyecanlandı m şimdi çok derin nefesi unutma :):) bizede haber et
Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acaba

Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acaba
Canim hurmayi günde kaç tane yiyordun. Bir de aşağı tarafların kasiliyor geriliyor gibi mi oluyordu.

[ QUO TE="ysmn1096, post: 42363818, member: 577956"]Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acaba[/QUOTE]

Canım nasıP kismette varsa geleceği geliyorlar Hurması bahane hemde kismette bu Dr vardır belki hiccc kötü düşünme bende Dr um la istiyorum ama Dr eğer kismetse diyor çünkü nerde ne zaman ne halde oluruz bilinmiyor

Back
X