- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
-
Supersiniz. Seviyorum böyle insanları. Ohhh tertemiz. Ben isim vermeyeyim reklam olmasın diye de bitkisel bir rollon kullanıyorum. Çok zam yapmışlar. Bitince verdiğiniz tarifi uygularım. Benim kullandığım rolon un içinde de hindistan cevizi yağı var. Bir de kokusu yok ama terledigim zaman terim kokmuyor. Kendimi çok mutsuz hissederdim rolon icat edilmeseydi. Bazı insanlar terleyince kokmam diyor da ben o gruptan değilim malesef mutlaka önlem almam lazım. Kendi konuma bile tahammül edemezken baskasininkisi bana zül geliyor.Karbonati yikarsaniz yok olur ki :)
Ben şöyle yapıyorum krem kutusuna hindistan cevizi yağını koyuyorum zaten yazın sıvı oluyor. İçine de bol karbonat döküyorum hafif kremsi bir yapı alıyor. Karbonati bol koyduğum için. Eğer karbonati az yaparsanız çok yağlı oluyor o yüzden bol koyun. Duştan sonra nohut büyüklüğünde alıp kullanıyorum. Sonra ellerinizi yikarsiniz. Karbonat kalıntısı olmaması için.
İnanın ben yıllardır bunu kullanıyorum tertemiz içerikli hem roll on ile aynı görevi görüyor. Mis gibi .
Şuan resmini atayim. Az kalmış kutuda ama nasıl olduğunu gormemiz açısından fikriniz olur.
Ben de bunu anlamıyorum ya sağlıksız buluyorum, parfüm, deodorant kullanmıyorum diyenleri o zaman arkadaş çözümünü bulacaksın,sıcak memlekette yaşıyorum yazın katlanilmasi berbat bi durumHiç kasma anacım O kokmaktan utanmıyorsa
Ben söylemekten hiç utanmam
Pisliğin yeni adı da sağlıksız bulmak mı olmuş
Sağlıklı bulsun yada bulmasın O onun problemi
Arkadaşa dedim ki; Canım ya kusura bakma yanlış anlamazsan sana bir şey söyleyeceğim. Yaz ayı gelince daha çok terliyoruz biliyorsun. Ben de terliyorum, insanlar rahatsız olmasın diye yaz kiş rolon kullanıyorum. Ben sen terlediginde çok rahatsız oluyorum. Sen de rolon kullansan cok sevinirim. Dedim. Odadan cıktı. Ağlamaya gitti sanırım. Alıngan ve çok fazla öneri dinleyecek bir tip değil.
Bütün kışı berbat geçirdim kapılar kapalıydı. Şimdi yaz ayı diye sürekli açık bırakmama rağmen çok rahatsız oldum. Keşke burnum Bu kadar hassas olmasaydı. Çalışma hayatında olur böyle şeyler der geçerdim.
Hiç kimseye bu durumdan bahsetmedim, bahsetmem de. O yüzden vicdanım rahat. Umarım dediklerimi yanlış anlamadan bu sorunun halcaresine bakar.
Evet herkeste farklı etki gösterebilir bazılarının alerjisi vs de olabilir. HaklısınızBazi tarifler ph dengesini bozabilir. Bu sekilde tarif uygulayip sonra dermotolog koselerinde surunenler var. Karbonatli bi tarifi uygulamis sonrasinda surekli terlemrye ve kokmaya baslamis kullanan biri. O yuzden cesaret edemiyorum bu tur seylere.
Ayy iyiki sormusum sagol kuzum aldim ekran goruntumudeKarbonati yikarsaniz yok olur ki :)
Ben şöyle yapıyorum krem kutusuna hindistan cevizi yağını koyuyorum zaten yazın sıvı oluyor. İçine de bol karbonat döküyorum hafif kremsi bir yapı alıyor. Karbonati bol koyduğum için. Eğer karbonati az yaparsanız çok yağlı oluyor o yüzden bol koyun. Duştan sonra nohut büyüklüğünde alıp kullanıyorum. Sonra ellerinizi yikarsiniz. Karbonat kalıntısı olmaması için.
İnanın ben yıllardır bunu kullanıyorum tertemiz içerikli hem roll on ile aynı görevi görüyor. Mis gibi .
Şuan resmini atayim. Az kalmış kutuda ama nasıl olduğunu gormemiz açısından fikriniz olur.
Şansın azalıyorinşallah erkektiröyle olmasını umut ediyorum
Ben de bunu anlamıyorum ya sağlıksız buluyorum, parfüm, deodorant kullanmıyorum diyenleri o zaman arkadaş çözümünü bulacaksın,sıcak memlekette yaşıyorum yazın katlanilmasi berbat bi durum
Ne güzel söylemissin, Iyi yaptin. Benim arkadasta ayni tepkiyi verdi. Küste, agladi, acaba baska türlü mü demen gerekirdi dedi. Bana vicdan yaptirdi resmen. Benim icim rahat. Söyleki insan bazen önemsemiyor ya da farkina varamiyor dedim. Bi arkadas olarak benim birseyim olursa Ben de uyarilmak ya da farkina varmam icin söylenmesi taraftariyim dedim. Arkandan konusacagima seni sevdigim icin söylemek istedim dedim. Bana tavirli ama misler gibi dolasiyor du ne son karsiöastigimizda. En azindan mesaj alinmisTeşekkür etmesi gerekirken. Gerçekten anlamıyorum insanları.
Ben öyle insanlar tanıdım ki iş hayatında yüzüne ay canım cicim deyip arkasından bir sürü dedikodu yapan. Boyle bir sürü insan var cevremde. Arkamdan dedikodu yapılacağına uygun bir dille yüzüme söylense, karşıdaki kişinin iyi niyetine de inandıysam ağlamazdım. Kendimi iyi niyetli ifade edebildim mi bilmiyorum ama toplu yasıyorsak rahatsız olduğumuz konuları dedikodu yapmadan dile getirmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu bana göre olan ya da keyfime uymadığı için istediğim bir durum da değil. Hatta sürekli dile getiriyorum insanlık hali uzun yoldan gelmiştir, o gün çıkarken duş alamamıştır, rolon u bitmiştir istisna kokar bişey demem. Ama sürekli sürekli birlikte olmak zorunda olduğum bir insan. Ben de insanım.bunun alınganlıkla ilgisi yok ki bana biri söylese ben de ağlarım ve o kişiyle konuşmamaya çalışırım bir daha.
biri size ter koktuğunuzu söylese cevabınız aa bilmiyordum teşekkur ederim daha dikkatli olurum mu olurdu?
ben inanılmaz dikkat ederim kokmamaya takıntı derecesinde, hatta ağız kokuma bile sigara içmediğim halde surekli nane şekeri taşıyarak. siz kendi açınızdan çok haklısınız ama o da ağlıyorsa eğer uzuluyorsa eğer o da haklı.
Sorma doğallık olmuş:)))Banane onun sağlığından derim bende,
Benim burun sağlığım ne olacak.
Yaaaa bırak anacım yaaaa
Pisliğin yeni adını da sağlık koymuşlar.
Kıyafetin kumaşı da önemli polyester, naylon ve akrilik kumaşlar bakteri üremesine neden olup koku yapıyor.Ya bu roll on deodorant vs. kullanmayınca kokmayı ben anlamıyorum. Ben de roll on veya deodorantı çok sağlıksız buluyorum ve kullanmıyorum. Ama hiç de kokmuyorum. Her gün duş alıyorum, çamaşırlarımı kesinlikle düzenli olarak yıkıyorum. Herkes roll on kullanacak diye bir şey yok ki. Çevremdeki çoğu arkadaşım da benim gibi roll on vs. kullanmazlar ama asla kokmazlar. Bununla ilgili değil bu
O zaman sanslisin. Benim de terim kokmaz ama sürmedigim zaman genede hafifte olsa oluyor. O bile rahatsiz ediyor beni. Bazilari kokuyor maalesef, yediklerimiz ictiklerimiz ve giydiklerimiz cok etkiluyor. Ben en son sentetik kumasli bi buluz giymistim kokmayan ben koktum vallahi. O yüzden giydigimiz kiyafetlerde önemliYa bu roll on deodorant vs. kullanmayınca kokmayı ben anlamıyorum. Ben de roll on veya deodorantı çok sağlıksız buluyorum ve kullanmıyorum. Ama hiç de kokmuyorum. Her gün duş alıyorum, çamaşırlarımı kesinlikle düzenli olarak yıkıyorum. Herkes roll on kullanacak diye bir şey yok ki. Çevremdeki çoğu arkadaşım da benim gibi roll on vs. kullanmazlar ama asla kokmazlar. Bununla ilgili değil bu
Giydiğimiz kıyafetlere falan iz yapar mı peki.Karbonati yikarsaniz yok olur ki :)
Karşınızdaki biri size saygısızlık yapıyorsa kokarak sizi iğrendiriyorsa ne yapılmalı? O buna dikkat etmiyorsa biz neden alttan alalım? Yaşını başını almış insanlarız her eleştiryi kaldıranilmemiz lazım ve karşımızdakini rahatsız ediyorsak bu sonuca katlanmamız lazım.Açıkca söyleyin diye yorum yapanlar, cidden nasıl açıkça bir insanın yüzüne ter kokuyorsun denir ki? Insan eşine anasına babasına kırmadan falan belki söyleyebilir ama iş arkadaşı. Ben olsam ben de söyleyemezdim söyleyene helal
Bende leke yapmiyor.Genelde siyah giyinirim belkide o yuZden. lAma siz azıcık bir yapın deneyin. eğer leke yaparsa kullanmaSinizGiydiğimiz kıyafetlere falan iz yapar mı peki.
Bazı yağlar leke bırakıyor. Eğer öyle değilse ben de bu yöntemi uygulayalım çok iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?