Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Supersiniz. Seviyorum böyle insanları. Ohhh tertemiz. Ben isim vermeyeyim reklam olmasın diye de bitkisel bir rollon kullanıyorum. Çok zam yapmışlar. Bitince verdiğiniz tarifi uygularım. Benim kullandığım rolon un içinde de hindistan cevizi yağı var. Bir de kokusu yok ama terledigim zaman terim kokmuyor. Kendimi çok mutsuz hissederdim rolon icat edilmeseydi. Bazı insanlar terleyince kokmam diyor da ben o gruptan değilim malesef mutlaka önlem almam lazım. Kendi konuma bile tahammül edemezken baskasininkisi bana zül geliyor.

Hiç kasma anacım O kokmaktan utanmıyorsa
Ben söylemekten hiç utanmam
Pisliğin yeni adı da sağlıksız bulmak mı olmuş
Sağlıklı bulsun yada bulmasın O onun problemi
Ben de bunu anlamıyorum ya sağlıksız buluyorum, parfüm, deodorant kullanmıyorum diyenleri o zaman arkadaş çözümünü bulacaksın,sıcak memlekette yaşıyorum yazın katlanilmasi berbat bi durum

Bazi tarifler ph dengesini bozabilir. Bu sekilde tarif uygulayip sonra dermotolog koselerinde surunenler var. Karbonatli bi tarifi uygulamis sonrasinda surekli terlemrye ve kokmaya baslamis kullanan biri. O yuzden cesaret edemiyorum bu tur seylere.

bunun alınganlıkla ilgisi yok ki bana biri söylese ben de ağlarım ve o kişiyle konuşmamaya çalışırım bir daha.
biri size ter koktuğunuzu söylese cevabınız aa bilmiyordum teşekkur ederim daha dikkatli olurum mu olurdu?
ben inanılmaz dikkat ederim kokmamaya takıntı derecesinde, hatta ağız kokuma bile sigara içmediğim halde surekli nane şekeri taşıyarak. siz kendi açınızdan çok haklısınız ama o da ağlıyorsa eğer uzuluyorsa eğer o da haklı.

Bazi tarifler ph dengesini bozabilir. Bu sekilde tarif uygulayip sonra dermotolog koselerinde surunenler var. Karbonatli bi tarifi uygulamis sonrasinda surekli terlemrye ve kokmaya baslamis kullanan biri. O yuzden cesaret edemiyorum bu tur seylere.
Evet herkeste farklı etki gösterebilir bazılarının alerjisi vs de olabilir. Haklısınız
Bende hiç bir yan etki oluşturmadi şimdiye kadar. Zaten satılan roll onların içeriğide pek iç açıcı değil ileriye dönük sorunlar onlardan da oluşabilir

Ayy iyiki sormusum sagol kuzum aldim ekran goruntumude

Sağlıksız buluyomuş. Dişlerini de misvakla mı temizliyor. Çmşırları kille mi yıkıyor? Ağlasın boşver. Ders olsun çok bilmişlik dersi

Ya bu roll on deodorant vs. kullanmayınca kokmayı ben anlamıyorum. Ben de roll on veya deodorantı çok sağlıksız buluyorum ve kullanmıyorum. Ama hiç de kokmuyorum. Her gün duş alıyorum, çamaşırlarımı kesinlikle düzenli olarak yıkıyorum. Herkes roll on kullanacak diye bir şey yok ki. Çevremdeki çoğu arkadaşım da benim gibi roll on vs. kullanmazlar ama asla kokmazlar. Bununla ilgili değil bu

Ben de bunu anlamıyorum ya sağlıksız buluyorum, parfüm, deodorant kullanmıyorum diyenleri o zaman arkadaş çözümünü bulacaksın,sıcak memlekette yaşıyorum yazın katlanilmasi berbat bi durum

Banane onun sağlığından derim bende,
Benim burun sağlığım ne olacak.

Yaaaa bırak anacım yaaaa
Pisliğin yeni adını da sağlık koymuşlar.

Teşekkür etmesi gerekirken. Gerçekten anlamıyorum insanları.
Ne güzel söylemissin, Iyi yaptin. Benim arkadasta ayni tepkiyi verdi. Küste, agladi, acaba baska türlü mü demen gerekirdi dedi. Bana vicdan yaptirdi resmen. Benim icim rahat. Söyleki insan bazen önemsemiyor ya da farkina varamiyor dedim. Bi arkadas olarak benim birseyim olursa Ben de uyarilmak ya da farkina varmam icin söylenmesi taraftariyim dedim. Arkandan konusacagima seni sevdigim icin söylemek istedim dedim. Bana tavirli ama misler gibi dolasiyor du ne son karsiöastigimizda. En azindan mesaj alinmis

Ben öyle insanlar tanıdım ki iş hayatında yüzüne ay canım cicim deyip arkasından bir sürü dedikodu yapan. Boyle bir sürü insan var cevremde. Arkamdan dedikodu yapılacağına uygun bir dille yüzüme söylense, karşıdaki kişinin iyi niyetine de inandıysam ağlamazdım. Kendimi iyi niyetli ifade edebildim mi bilmiyorum ama toplu yasıyorsak rahatsız olduğumuz konuları dedikodu yapmadan dile getirmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu bana göre olan ya da keyfime uymadığı için istediğim bir durum da değil. Hatta sürekli dile getiriyorum insanlık hali uzun yoldan gelmiştir, o gün çıkarken duş alamamıştır, rolon u bitmiştir istisna kokar bişey demem. Ama sürekli sürekli birlikte olmak zorunda olduğum bir insan. Ben de insanım.

Kıyafetin kumaşı da önemli polyester, naylon ve akrilik kumaşlar bakteri üremesine neden olup koku yapıyor.

O zaman sanslisin. Benim de terim kokmaz ama sürmedigim zaman genede hafifte olsa oluyor. O bile rahatsiz ediyor beni. Bazilari kokuyor maalesef, yediklerimiz ictiklerimiz ve giydiklerimiz cok etkiluyor. Ben en son sentetik kumasli bi buluz giymistim kokmayan ben koktum vallahi. O yüzden giydigimiz kiyafetlerde önemli

Giydiğimiz kıyafetlere falan iz yapar mı peki.
Bazı yağlar leke bırakıyor. Eğer öyle değilse ben de bu yöntemi uygulayalım çok iyiymiş.

Karşınızdaki biri size saygısızlık yapıyorsa kokarak sizi iğrendiriyorsa ne yapılmalı? O buna dikkat etmiyorsa biz neden alttan alalım? Yaşını başını almış insanlarız her eleştiryi kaldıranilmemiz lazım ve karşımızdakini rahatsız ediyorsak bu sonuca katlanmamız lazım.
milletin midesini bulandıracak şekilde kokuyorsanlaf duymaya dahazır ol sonuçta orası kendi evin değil doğal ortam. Ben bunu bizzatyaşadım odaya her girdiğimde leş gibi ben kokmaya başladım. Yaşamadığınız için helal diyebiliyorsunuz.

Giydiğimiz kıyafetlere falan iz yapar mı peki.
Bazı yağlar leke bırakıyor. Eğer öyle değilse ben de bu yöntemi uygulayalım çok iyiymiş.
Bende leke yapmiyor.Genelde siyah giyinirim belkide o yuZden. lAma siz azıcık bir yapın deneyin. eğer leke yaparsa kullanmaSiniz

ha birde ter kokuyorsun şeklinde mail atan bir site vardı ordan mail atabilirsiniz, kimliğiniz görünmüyordu sizin yerinize atıyordu.

ya da tek kullanımlık mailden bu durumu anlatan bir mail atabilirsiniz.

eğer çirkef biriyse yüzüne söylemen iş yerinde senin huzurunu kaçırmasına sebep olabilir geldi böyle yapmak daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…