- 16 Nisan 2013
- 163
- 155
- 303
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
İyide cnm bana baba ol diye evlenmedim deseydin koca istiyom gerçi demişsin rabbim yardımcın olsun bu topikte sana çok üzülüyorum benim derdim gibi inanIste bende de tam tersi. Ilgi drger ve sefkat cok fazla ama bi anne baba gibi sanki. Is cinsellige gelince yok istemiyor
Bende 5 ay oldu cnm ama benim libodo tavanKızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Ben bugün anneme geldim. Ailem çok kızıyor. Halam teyzem de öyle. 1 gün daha durma o evde muhtaç değilsin bu şekilde kafayı yersin sana kocalık yapmıyorsa tükür yüzüne gel diyorlar
Evet canım çünkü çok yorgun oluyosun ama eşinin gönlünü yap derim erkek milleti güven olmaz
Öyle öyle hevesi kalmıyor insanın. Sonra sen istemiyorsun zatenBende 5 ay oldu cnm ama benim libodo tavangerçi olsa ne olur ki benim eşim de her türlü sorun var iki haftada bir zor oluyor erken boşanma cabasi kırkım çıktığında hep ağladım istemiyorum beni diye
Seyrettin mi? Biraz ütopik ama benim çok hoşuma gitmişti.Simdi seyrediyorum.tesekkurler yazdigin icin umarim olur
Canim cok sagol.. buradaki bu samimiyet zaten insana en iyi gelen sey.. iyiki varsiniz sagolunİyide cnm bana baba ol diye evlenmedim deseydin koca istiyom gerçi demişsin rabbim yardımcın olsun bu topikte sana çok üzülüyorum benim derdim gibi inan
Tamamini bitiremedim ama dedigin gibi evet.. bitiricem en kisa zamanda. Ama benim sorunuma nasil cozum bulacagiz onu disuniyorum kara kara... yok mu hic bir fikri olan ya. Dun kocama dedim ki... bak dedim 6 ay oldu. Artik bu is icin biseylrr yap lutfen dedim. Ben de bir insanim bana da yazik dedim.seni cok ozledjm dedim. Cevap yok. Kalkti gitti dusunceli dusunceli...Seyrettin mi? Biraz ütopik ama benim çok hoşuma gitmişti.
Ay vallahi düşünüyorum da sanki o da üzülüyor ama olmuyor bir çözüm bulamıyor gibi.Tamamini bitiremedim ama dedigin gibi evet.. bitiricem en kisa zamanda. Ama benim sorunuma nasil cozum bulacagiz onu disuniyorum kara kara... yok mu hic bir fikri olan ya. Dun kocama dedim ki... bak dedim 6 ay oldu. Artik bu is icin biseylrr yap lutfen dedim. Ben de bir insanim bana da yazik dedim.seni cok ozledjm dedim. Cevap yok. Kalkti gitti dusunceli dusunceli...
Canım cozumu belli doktora gidilecek terapi alinacak. Maddi imkanlari dert ediyo. Etmeyecek. Gerekirse ailesinden alacak birsekilde bulacak. Paraysa mevzu para hicbir zaman bulunmayacak durduk yere. Bu cile cekilir mi ya. En kotu gidilir kredi cekilir. Bu cileyi cekmektense. Annesi kolundaki bilezigini bozdursun versin. Onu da o bulacak. Ama o eli kolu bagli beklerse olmaz. Kendine ustune basina almaya gelince para buluyor. Inandirici degilAy vallahi düşünüyorum da sanki o da üzülüyor ama olmuyor bir çözüm bulamıyor gibi.
Sen acikca konussan anlatsan yapmazmi ki gercekten cok zor ya illa iliski degl diger yonden de olsa beni tatmin etmelisin seninle ozel paylasimimiz olmazsa biz nasil es oluruz diger insanlardan ne farkimizi kalir birbirimiz icin vs gbi ama 6 ay yani normalij.cok cok disinda insallah duzelir arkadasimZaten bana en cok koyan o. Bisey yapmayalim sadece opup kokliyim azcik ama yatagimizda olalim istedim. Ya sonucta karsindakini mutlu etmenin tek yolu heleki bi kadinin iliski degilki. Bunu bile yapmiyor ya akil etmiyor. Kahroluyorum bu yuzden
Bugun hazirlanip aksam yataga giricem. Ve aynen soylediklerini soyliycem. Ama bende artik reddedilmekten utaniyorum uzuluyorum. Ya insan kocasindan utanir miSen acikca konussan anlatsan yapmazmi ki gercekten cok zor ya illa iliski degl diger yonden de olsa beni tatmin etmelisin seninle ozel paylasimimiz olmazsa biz nasil es oluruz diger insanlardan ne farkimizi kalir birbirimiz icin vs gbi ama 6 ay yani normalij.cok cok disinda insallah duzelir arkadasim
Cok sagol canim. Unuturmuyum hicc.. sayenizde sorunlarima az da olsa cozum ariyorum. Dediklerini yapicam.mutlakaYa normal bi evlilikte de bazen sen istiyosun esin istemiyo yorgunum vs yarin obur gun olsn cnm diyebiliyor da bozuluyoruz cok cok haklisin.sabrin tahammulun bitiktir . Istersen yatak asamasindan once 2 kahve yap tv telefon kapatin oturup ciddi bi sekilde konusmak istiyorum artik yeter de birbirinize olan sevginizle basla konusmaya onu suclamadan sen de bana karsi sevgi merhamet hissediyorsun biliyoruj bunun icin cabaliyorum ben de ama sorun ne bizi bu kadar bu yonden uzaklastiran biz esiz birbirimize karsi sorujluluklarimizdan birisi de cinsel yonden tatmin ve sen buna yaklasmuyorsun sebebini acikca ogrenmek en buyuk hakkim de. Hadi bi takm sertlesme vs her neyse sorunun varss ola ki olmazda hadi kendi canin istemiyosa bile beni bi sekilde tatmin etmelisin buna ihtiyacim var biz evliyiz de bakalim. Insanlar olum kalim yasiyor da genede 6 ay uzaklsmiyorlar. Hani dini yonden paylasm yasak ta bukadari sorun olmaz sanirim yilda 100 iliski olmayan evlilikte bosanma hakki bile var sanirim ama sahsen bu devirde kimse senede 100 iliski yasayamiyor gibime geliyor is hayati stresi gecim skntisi derken 10 15 gune 1 cogu evliliklerde . Allah herseyin hayirlisini versin gercekten diliyorum insallah cozume ulastirirsiniz bu aksam konusunca bizi de unutma uygun zamanda durumu yaz
Kesinlikle.. artik gun gecmiyor. Kendi istemedigi icin beni de istemiyo mu dusuniyor nedir. En azindan karimi memnun edeyim diye farkli biseyler yapabilir bi tek o degil ki yol.Sakince konusmaya calis tatli dille karsi taraf sana kendini acsin artik bi zahmet neyse derdi . Kendisi normal mi buluyor bukadar zaman bu durumun yasanmamasinj. Acikir yemek yersin, susar su icersin . Bu da evli bi insan icin ihtiyac ve esinden ihtiyacini gidermeli insan 3 gun bekle 3 hafta bekle de 6 ay bu ya.
Tık olmasa da sen başla gerisi gelir. Bak kocası istemeyenler ne halde. Adamı da o duruma düşürme. Ortayı bulunSlm kizlar bende de sikinti var ama esimde değil bendeAdam hergün her dakika istiyor bende tık yok giseng yazmışsınız kullanabilir miyim ? Ne yapacağım bilmiyorum artık :/
Tatlım tek yol ilişki değil de yarın öbür gün bebek isteyince ne olacak?Kesinlikle.. artik gun gecmiyor. Kendi istemedigi icin beni de istemiyo mu dusuniyor nedir. En azindan karimi memnun edeyim diye farkli biseyler yapabilir bi tek o degil ki yol.
Yuzune tukur gel demesineBabyrose07 neden kahkaha attın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?