Konu fake mi değilmi bilemem ama bu kadar sorununuz içinde (örneğin komşunuzun size aşağılık bir teklifle gelmesi, kocanızın teklifi vs) gerçekten insanlarla dalga geçer gibi şeylere takılıyorsunuz. Gerçekten enteresan. Not: kedi sevginizi aşağılamıyorum ben de iki kedi sahibiyim. Ama allah aşkına kedim çok sarsılır nedir ya şaka falan mı
Yalan mı kızzzDeli yaaa
Israrla anlamiyor yaa kocasinin yanlisiymis fit olup da sevilmemesi!!
Ya gerçekten cok saf ya da bizimle kafa bulan bi erkekcik..
Ben hala soktayim kadin!bunlari dert etmiyor da benim vucudum fit diyorBiz evimize partneri yani eşi yada sevgilisi , nişanlısı olmayan tek gelen çok yakınımız olmayan birini asla kabul etmiyoruz
Uygun gelmiyor bana , eşimde bu konuda hassastır
Komşu dıydısının dıysdıı kalkıyor beraber yaşayalım diyor
Şaka gibi
Yatakta habersizce görüntü alan bir erkekten beklenmedik şeylerde değil aslında
Mahkemede boşanma sebebi sayılacak kınulardan çünkü bunlarBen hala soktayim kadin!bunlari dert etmiyor da benim vucudum fit diyor
Hangimizin kocası uygunsuz resimlerini çekiyor yaa habersiz bide
Allah korusun esim böyle yapacak üstüne bu teklifle gelecej şikayet ederim net yani gelip konu mu açarım
Yapanlar var ama .Ben hala soktayim kadin!bunlari dert etmiyor da benim vucudum fit diyor
Allah korusun esim böyle yapacak üstüne bu teklifle gelecej şikayet ederim net yani gelip konu mu açarım
Edep ahlak insanlık es olmak terk etmisler bunları malesef!O neydi gız hepsini okuyamadım ama bu kadar da olmaz edep ya hu diyorum
Ya zaten bana bir fantazi çeşidi olarak değil de direk sapkınlık olarak geliyor bu durum .Yapanlar var ama .
Resimlerini çekip arkadaşlarına gösteren , anlatan .
Allah mutluluğunuzu bozmasın. Zaten benim sevgiye aşka bir lafım olmadı. Ama yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.Hamilelikten sonra kilo sürecim zor oldu
85 kiloyu görmüş kadınım
Ama eşim her kapıdan girdiğinde sarılıp öperdi
Sarılmadan uyumazdı
Kilo bir kafının sevilmemesinin bahanesi olmayacağı gibi
Taş gibi olmskta mükemnel olduğu algısını yaratmaz bencede
Ben inanmadım bu işe bu şekilde uygunsuz konuşan birinin gerçekten dert sahibi olması inandırıcı değil kimlik belli değil ifşa da olmak zor burda ama insan kız arkadaşıyla şakalaşırken bile böyle konuşmaz midem bulandıEdep ahlak insanlık es olmak terk etmisler bunları malesef!
Fit olmak popo saplatilacak olmasi başka evli ciftle beraber yasamak trendleri
Ha bi se yatakta habersiz cekilen uygunsuz fotolar var..
Fit mi değilsiniz nedir,amma taktınız fitliğime!Israrla anlamiyor yaa kocasinin yanlisiymis fit olup da sevilmemesi!!
Ya gerçekten cok saf ya da bizimle kafa bulan bi erkekcik..
Bir çok kadın bunu sorun eder boşanma davası acar ama ablamiz dert bile etmiyor yaMahkemede boşanma sebebi sayılacak kınulardan çünkü bunlar
Bunu dava da dile getir
Hakim şartsız boşar
Oha ya pisliklerYapanlar var ama .
Resimlerini çekip arkadaşlarına gösteren , anlatan .
Fit vücudumu ben değil siz dert etmişsiniz.Sizin zaten normal bir evliliğiniz yok ki. O yüzden eşinizin bu teklifi de hiç anormal değil. Bunlar gerçekse eğer,psikolojiniz bozulmuş sizin. Bütün bu saçmalıklar içinde tek derdiniz fit vücudunuz. Eğer sadece güzellikle olsa eşinizle bu durumda olmazdınız değil mi?
Erkek arkadaşımla konuşuyoruz, evlenince arkadaşlarımıza gidip geliriz vs. vs. Evli olan arkadaşlarımızı ağırlayalım kalırlar uzaktan gelenler evimizde ama ben bekar olan arkadaşlarımı yatıya kabul etmem demişti. Erkekler bizim düşünemediğimz ayrıntıları düşünüyo genel olarak ama işte ADAM olanlar.Ben hala soktayim kadin!bunlari dert etmiyor da benim vucudum fit diyor
Herkes fit olmak zorunda mı nasıl mutluysa öyledir gerçekseniz sorununuza gerçek çözümler bulun şaplattırma muhabbeti yerine erkek ve adam arasındaki fark gibi kadın var kadın var demeye getiriyosunuz kadın platformunda yapılacak en son şey bu olsa gerek konuyu üslupsuzlaştıran sizsiniz kimseye atarlanmayınFit mi değilsiniz nedir,amma taktınız fitliğime!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?