Konuda nerelere geldi. Ne zaman konu açsam popom sabote ediyor
Neresinden tutarsanuz tutun elinizde kalır bu yorumdan sonra .Ha! İşte bunu demek istiyorum. Şimdi popom şaplanmalık diye hımbıl hımbıl gezen, çiçekli basmanın üstüne böcekli giyinmiş, ayağında çorap, çorabın üzerinde patik, ve naylon terlikli bir teyze elinde tespih, yaz yiğenim! benim popom şaplanmalık, yaz kadınlar kulübünde herkes okusun. Yaz ki bilsinler yiğenim.gibi olsa kömik olurdu gerçekten. Senin neyine teyze gibi yorumlar alırdı. Hani enişte şaplayabilir tabi ki özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama o popo taş gibi olsun diye her sabah 2000 tane ip atlamış bir kadın, ?kocası yüz vermedi ise derdini paylaşamayacakmı. Konuda nerelere geldi. Ne zaman konu açsam popom sabote ediyor
Haklısınız demek istediğimi ben anlatamıyorum.Neresinden tutarsanuz tutun elinizde kalır bu yorumdan sonra .
Zira o basmanın altına patik çekip üstüne de lastik çeken hanımların hepsi çirkin ve selülitli mi ?
Köylü milletin efendisidir demişler
Kaldı ki taş gibi vücudunuz olsada kocanız farklı fantaziler peşinde anlaşılan
Yani taş gibi jartiyerli selülistsiz uzun bacaklar yeterli değilmiş
Yo gayet anlaşılır oldu benceHaklısınız demek istediğimi ben anlatamıyorum.
Nereye taşınacak konum. Hayır Muneciğim yapmaz öyle haksızlık.Bu konu taşınmalı benceMune
Allah aşkına! diyorum ben. O zaman basma etekle gez. Sevgililer gününde üzerinde şık bir giysi değil, altında tül çorap değil patik giy. Ayrıca öncesinde de soğan kavur ki kokusu üzerine sinsin. Ayrıca löp löp ye ve yediklerin orandan burandan pörtlesin. Ama seksi ol.Yo gayet anlaşılır oldu bence
Zira o yorumunuz direk basma don giyen kadının yetersiz olduğuna çıkıyordu
Meğerse bir çok erkej eşlerinin kilolarını dert etmezler sevisirken, hata etmisler!!!Allah aşkına! diyorum ben. O zaman basma etekle gez. Sevgililer gününde üzerinde şık bir giysi değil, altında tül çorap değil patik giy. Ayrıca öncesinde de soğan kavur ki kokusu üzerine sinsin. Ayrıca löp löp ye ve yediklerin orandan burandan pörtlesin. Ama seksi ol.
Dikkat edin hımbıl hımbıl dedim.tabiki o giysilerin içinde afet kadınlar olabilir. Sadece ununu elemiş eleğini asmış kadını tarif etmek istedimNeresinden tutarsanuz tutun elinizde kalır bu yorumdan sonra .
Zira o basmanın altına patik çekip üstüne de lastik çeken hanımların hepsi çirkin ve selülitli mi ?
Köylü milletin efendisidir demişler
Kaldı ki taş gibi vücudunuz olsada kocanız farklı fantaziler peşinde anlaşılan
Yani taş gibi jartiyerli selülistsiz uzun bacaklar yeterli değilmiş
Sevgililer günü nedir yahu !Allah aşkına! diyorum ben. O zaman basma etekle gez. Sevgililer gününde üzerinde şık bir giysi değil, altında tül çorap değil patik giy. Ayrıca öncesinde de soğan kavur ki kokusu üzerine sinsin. Ayrıca löp löp ye ve yediklerin orandan burandan pörtlesin. Ama seksi ol.
Ten uyumu ve sevgi önemli. Birde üstüne bakımlı olunursa daha güzel değilmi. Yemek var yemek var. İkisinden de karnın doyar tabi. Bir şey diyemem.Meğerse bir çok erkej eşlerinin kilolarını dert etmezler sevisirken, hata etmisler!!!
Ten uyumu sevgi önemli değil dimi!
Popo saplatmalik oldu mu tamam...
Eşiniz de bu yüzden 7 yıldır size dokunmuyordur belki..
Her basma don giyen hımbıl hımbıl mı ?Dikkat edin hımbıl hımbıl dedim.tabiki o giysilerin içinde afet kadınlar olabilir. Sadece ununu elemiş eleğini asmış kadını tarif etmek istedim
Benim eşim asla kabul etmezdi kaldı ki ben kaynimi bile istemem hele elin adamı yaniYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
eşinize gore daha güzel degilmis ama dimiTen uyumu ve sevgi önemli. Birde üstüne bakımlı olunursa daha güzel değilmi. Yemek var yemek var. İkisinden de karnın doyar tabi. Bir şey diyemem.
Ütopya bence:)Her basma don giyen hımbıl hımbıl mı ?
Nerede yaşıyorsunuz çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?