Yok çocuğu sanırım konu sahibesinin amma fit bir ficutu ve iki kedisi varmış ayrılırsa da bir kedi çok sarsılırmış çok ilginç değilmiAmin
Bak anlamadığın şu ; sana böyle bir teklif ve ya söylemle gelen erkek net olarak seni sevmiyordur ve sapkın bir erkektir.
çocuğunuz var mı bilmiyorum fakat çocuğum için dahi korkarım böyle insandan dolayı .
elin herifi sizinle yaşayıp ne yapacakmış sormadınız mı ?
ve bu herif kocanıza bunu bu kadar rahat söyleyebildiyse düşüncem o ki kocanız belkide çok sohbetinizi yaptı bu kişye
Pis, sapık, ilgisiz ama minnet borcun var.Çünkü eşimi ben istemiyorum yanımda. O bayılıp ta yatar benimle ama pis. Pis olmasından iğrenirim o da benimle yatmak için temizlenmeyi, tercih edeceğine gidip salonda yatar. Fosur fosur sigara içer, dişini senede bir kere fırçalar. ön sevişme bilmez, ağzı konuşmaz. Bildiği tek şey küsmek, trip yapmak. Çamurdan adam etmeye çalıştım beceremedim. Elimde patladı! Hiç çaba göstermedi. Çok pis hem de. Anladın mı? Eğer benimle yatmayı çok isteseydi, biraz özen gösterirdi. Ama bu haliyle kabul etsem bayılarak gelir. Bana aşık! Beni istiyor, anladınız mı? Bu kadar detaya girmek istemedim. Sadece pis, yakınlaşamamızın suçlusu o. O yüzden kısaca benimle ilgilenmiyor diyorum.
benimde köpeğim varYok çocuğu sanırım konu sahibesinin amma fit bir ficutu ve iki kedisi varmış ayrılırsa da bir kedi çok sarsılırmış çok ilginç değilmi
Ben bedenime saygı duyuyorum, ve kendimi böyle mutlu hissettiğim için gerçekten fitim:) kendimi övmeyi değil genelde gömmeyi severim ki enaniyet oluşmasın ama, taş gibiyim hamdolsun :)Sen kendin için sağlığın için bedenine saygı duyup sağlığını koruyorsan amenna
sırf kocam beni yadırgamasın , aşşağılamasın adı altında buna kafa yoruyorsan işte burada bir sorun var .
Kaldı ki konuda konu sahibini aşşalayan bir kişi bile yok
kendi kendini dibe çekiyor bu arkadaş
ve şu patikli lastikli teyzelere çemkirip aşşaladığını görmeyen gözünüz nitekim beni görmüş
bakın buda çok ilginç
canıkm cunku arkadaş popo şaplatmaktan başka bir şeyi takmıyor konudaBen bedenime saygı duyuyorum, ve kendimi böyle mutlu hissettiğim için gerçekten fitim:) kendimi övmeyi değil genelde gömmeyi severim ki enaniyet oluşmasın ama, taş gibiyim hamdolsun :)
Ama sizde fazla üzerine gittiniz. Karşınızda mutlu edilemeyen ve artık muhtemelen hayatını kime harcadığını düşünen bir kadın var, 52 yaşında.
Bırakın ne dediyse demiş üstüne açıklama da yapmış defalarca. İlk cümlesinde görsem bende tepki verirdim ama kendini önemli hissetmeye ve beğenilmeye ihtiyacı olan yaşı ilerlemiş bir kadına bu kadar da yüklenilmez bana göre.
Ve tespitlerinize bayıldım maaşallah size. Hayatın başında olan biri için iyi gözlem yeteneği :)
Benim herif kiskancliktan eve arkadaslarini zor getiriyor senin kocanda bi alem ne isi var elalemin adaminin senin evinde. Hele de bu zamanda!!Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Benimde mahremiyet duygum çok fazla. Benden nasıl böyle bir şey istedi anlamıyorum. Ben evimin anahtarını kardeşime dahi vermem. Üstelik hiç bir şeyimi paylaşmayı sevmem. Ama dediğiniz gibi eşimin sapık bir fantazisi olduğunu sanmıyorum. Yinede midem bulandı teklifine, böyle düşünebilmesine. Komşuma gelince. Adam çok yaşlı olduğu için komiğine gitti herhalde. Ama yinede tuhaf. Hep tuhaf ya..Biz evimize partneri yani eşi yada sevgilisi , nişanlısı olmayan tek gelen çok yakınımız olmayan birini asla kabul etmiyoruz
Uygun gelmiyor bana , eşimde bu konuda hassastır
Komşu dıydısının dıysdıı kalkıyor beraber yaşayalım diyor
Şaka gibi
Yatakta habersizce görüntü alan bir erkekten beklenmedik şeylerde değil aslında
Sevmiyor ki.
Pis, sapık, ilgisiz ama minnet borcun var.
Hala evlisin.
Külahıma anlat, o heyecanla dinliyor seni.
Gunahhhhhhhh vurma öldü konu sahibiM monalazo
13 yıllık evlilikte, 13 yıldır vajinismus olmak normal mi sence?
13 yılın 7 yılı koca yüklükte yaşıyor. Aranızda sohbet, muhabbet, cinsellik yok taş gibi popoya rağmen.
Komşun sana ayrı ev teklif ediyor, kocan gülüyor.
Kankası çift fantezisi istiyor, kocan evin dekorasyonu uygun değil diye reddediyor.
Aranızda kediler ve minnet dışında bağ yok. Ki herkes kendi hayatını yaşıyor.
Ama senin tüm bu olanlara tepkin "hihihi" den öteye gitmiyor.
Madem minnet borcun var. Kocanı sal, başkasıyla evlensin, sevişsin, mutlu olsun.
Niye dert ediyim banane. Burada konu açan sizsiniz. Mutsuz bir evliliğiniz var,görmezden gelip başka şeylere takıyorsunuz. Olmuyorsa olmuyordur. Kendinize başka bir hayat kurabilir,mutlu olabilirsiniz. Bahanelere sığınmayın. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bana birşey olmaz ki olan size olur.Fit vücudumu ben değil siz dert etmişsiniz.
Sevmiyor ki.
Minnet borcu varmış, hem kediler kahrolur.
Arkadaşı da evli ve çocukları var. Bekar değil yani. Başka bir ilde, tatil yöresi diyeyim. ortak ev tutup yaşayalım diye istemişker.Amin
Bak anlamadığın şu ; sana böyle bir teklif ve ya söylemle gelen erkek net olarak seni sevmiyordur ve sapkın bir erkektir.
çocuğunuz var mı bilmiyorum fakat çocuğum için dahi korkarım böyle insandan dolayı .
elin herifi sizinle yaşayıp ne yapacakmış sormadınız mı ?
ve bu herif kocanıza bunu bu kadar rahat söyleyebildiyse düşüncem o ki kocanız belkide çok sohbetinizi yaptı bu kişye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?