Beraber yaşama teklifi

M monalazo
13 yıllık evlilikte, 13 yıldır vajinismus olmak normal mi sence?

13 yılın 7 yılı koca yüklükte yaşıyor. Aranızda sohbet, muhabbet, cinsellik yok taş gibi popoya rağmen.

Komşun sana ayrı ev teklif ediyor, kocan gülüyor.

Kankası çift fantezisi istiyor, kocan evin dekorasyonu uygun değil diye reddediyor.

Aranızda kediler ve minnet dışında bağ yok. Ki herkes kendi hayatını yaşıyor.

Ama senin tüm bu olanlara tepkin "hihihi" den öteye gitmiyor.

Madem minnet borcun var. Kocanı sal, başkasıyla evlensin, sevişsin, mutlu olsun.

Yok çocuğu sanırım konu sahibesinin amma fit bir ficutu ve iki kedisi varmış ayrılırsa da bir kedi çok sarsılırmış çok ilginç değilmi

Pis, sapık, ilgisiz ama minnet borcun var.
Hala evlisin.

Külahıma anlat, o heyecanla dinliyor seni.

Yok çocuğu sanırım konu sahibesinin amma fit bir ficutu ve iki kedisi varmış ayrılırsa da bir kedi çok sarsılırmış çok ilginç değilmi
benimde köpeğim var
eşimden ayrılsam en fazla beş kilo verir köpeğim oda onun yaranına olur
hep kötü yollara sürüklüyor kızçemi

Ben bedenime saygı duyuyorum, ve kendimi böyle mutlu hissettiğim için gerçekten fitim:) kendimi övmeyi değil genelde gömmeyi severim ki enaniyet oluşmasın ama, taş gibiyim hamdolsun :)

Ama sizde fazla üzerine gittiniz. Karşınızda mutlu edilemeyen ve artık muhtemelen hayatını kime harcadığını düşünen bir kadın var, 52 yaşında.

Bırakın ne dediyse demiş üstüne açıklama da yapmış defalarca. İlk cümlesinde görsem bende tepki verirdim ama kendini önemli hissetmeye ve beğenilmeye ihtiyacı olan yaşı ilerlemiş bir kadına bu kadar da yüklenilmez bana göre.

Ve tespitlerinize bayıldım maaşallah size. Hayatın başında olan biri için iyi gözlem yeteneği :)

canıkm cunku arkadaş popo şaplatmaktan başka bir şeyi takmıyor konuda
yani derdi sadece fitlik ve taş gibi poposu
yoksa eşi bu teklifle gelmiş umurunda değil
bağnaz bir insan değilim ama bu teklifle gelen kocadan sonra derdım ne fıtlık nede popo şaplatlatmak olurdu

Benim herif kiskancliktan eve arkadaslarini zor getiriyor senin kocanda bi alem ne isi var elalemin adaminin senin evinde. Hele de bu zamanda!!

Benimde mahremiyet duygum çok fazla. Benden nasıl böyle bir şey istedi anlamıyorum. Ben evimin anahtarını kardeşime dahi vermem. Üstelik hiç bir şeyimi paylaşmayı sevmem. Ama dediğiniz gibi eşimin sapık bir fantazisi olduğunu sanmıyorum. Yinede midem bulandı teklifine, böyle düşünebilmesine. Komşuma gelince. Adam çok yaşlı olduğu için komiğine gitti herhalde. Ama yinede tuhaf. Hep tuhaf ya..

Sevmiyor ki.
Minnet borcu varmış, hem kediler kahrolur.

Pis, sapık, ilgisiz ama minnet borcun var.
Hala evlisin.

Külahıma anlat, o heyecanla dinliyor seni.

Gunahhhhhhhh vurma öldü konu sahibihem dikkat et kedinin biri sarsılır ayrılırsa o bile çok mühim

Fit vücudumu ben değil siz dert etmişsiniz.
Niye dert ediyim banane. Burada konu açan sizsiniz. Mutsuz bir evliliğiniz var,görmezden gelip başka şeylere takıyorsunuz. Olmuyorsa olmuyordur. Kendinize başka bir hayat kurabilir,mutlu olabilirsiniz. Bahanelere sığınmayın. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bana birşey olmaz ki olan size olur.

Arkadaşı da evli ve çocukları var. Bekar değil yani. Başka bir ilde, tatil yöresi diyeyim. ortak ev tutup yaşayalım diye istemişker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…