- 30 Aralık 2009
- 23.963
- 96.562
- 1.123
AminAllah mutluluğunuzu bozmasın. Zaten benim sevgiye aşka bir lafım olmadı. Ama yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.
Belli ki erkekcik canım. .Ben inanmadım bu işe bu şekilde uygunsuz konuşan birinin gerçekten dert sahibi olması inandırıcı değil kimlik belli değil ifşa da olmak zor burda ama insan kız arkadaşıyla şakalaşırken bile böyle konuşmaz midem bulandı
Ah canım hem fitim hem kocam tarafından cok seviliyorum şükürler olsun bi gece bile ayrı uyuyamayizFit mi değilsiniz nedir,amma taktınız fitliğime!
Hah canim işte bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ablaya ama anlamıyor eşindeki sapkinligi yahut yanlışları görmüyor burda bize atar yapiyorErkek arkadaşımla konuşuyoruz, evlenince arkadaşlarımıza gidip geliriz vs. vs. Evli olan arkadaşlarımızı ağırlayalım kalırlar uzaktan gelenler evimizde ama ben bekar olan arkadaşlarımı yatıya kabul etmem demişti. Erkekler bizim düşünemediğimz ayrıntıları düşünüyo genel olarak ama işte ADAM olanlar.
Yahu ne olursa olsun 52 yaşında ( kendi anlatımına göre) taş gibi kadın var.Sevgililer günü nedir yahu !
Sevginin günü mü olur ?
Sanırım yedi yirmi dört sitriptiz yapıp jartiyer ve kostümlerle ayakta duruyorsun
O kadar seksi olduğun için eşin başka bir erkekle seni aynı çatı altına sokmak istiyor belli ki
O yüzden küçük gördüğün basma donu bşrazda siz deneyin
Belki böyle teklifletle gelen sapkın insanlardan kurtulursunuz
200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyorBelli ki erkekcik canım. .
Ah canım hem fitim hem kocam tarafından cok seviliyorum şükürler olsun bi gece bile ayrı uyuyamayiz
Ama siz takilmaniz gereken,kocanizin sapikliklarina takilmayip fitim bennnn diye tutturunca böyle oluyor..
Sizin yapmaniz bosanmak
Bu kadar genisligi yasamak bana göre cok normal diyosunuzda devam
Afiyet bal şeker olsun :)konuda o kadar fit kelimesi geçtiki
ister istemez beş kilo aldım
Cidden gidelim canim konu sahibi söylemleriyle midemi bulandirdi..200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyor
Vefa borcu varmış o yüzden boşanmıyomuş ya galiba bu kadar büyük ne borcu olabilir. Kendini kandırmak bence.Hah canim işte bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ablaya ama anlamıyor eşindeki sapkinligi yahut yanlışları görmüyor burda bize atar yapiyor
Çünkü eşimi ben istemiyorum yanımda. O bayılıp ta yatar benimle ama pis. Pis olmasından iğrenirim o da benimle yatmak için temizlenmeyi, tercih edeceğine gidip salonda yatar. Fosur fosur sigara içer, dişini senede bir kere fırçalar. ön sevişme bilmez, ağzı konuşmaz. Bildiği tek şey küsmek, trip yapmak. Çamurdan adam etmeye çalıştım beceremedim. Elimde patladı! Hiç çaba göstermedi. Çok pis hem de. Anladın mı? Eğer benimle yatmayı çok isteseydi, biraz özen gösterirdi. Ama bu haliyle kabul etsem bayılarak gelir. Bana aşık! Beni istiyor, anladınız mı? Bu kadar detaya girmek istemedim. Sadece pis, yakınlaşamamızın suçlusu o. O yüzden kısaca benimle ilgilenmiyor diyorum.Tamam da o zaman neden eşiniz evdeki taştan da taş olan hatuna bakmıyor yanında yatmiyor hanımefendi? ?
Demekki herseyden daha önce gelen üslup ve insanlık dimi
Üstelik sizin kocanizda bambaşka alemde yaşıyor iki evli ayni evde Swinger dan baska ne amacla yasasin..
Karı Koca cok uygunsunuz Tebrikler. .
Sen kendin için sağlığın için bedenine saygı duyup sağlığını koruyorsan amennaYahu ne olursa olsun 52 yaşında ( kendi anlatımına göre) taş gibi kadın var.
Aşağılamaması gerektiğini bu yaştan sonra biz öğretemeyiz ama ben 32 yaşımda taş gibi olmak için çaba sarfediyorsam konu sahibine de biraz emeğinden dolayı saygı duymak gerek.
Adam hiç yanaşmıyor diye tamamen salabilirdi, veya içi hala heyecan doluysa başkasına aklı kayabilirdi.
Ben takdir ediyorum hala bu yaşta eşinin dikkatini çekmeye çalışanları. Ben olsam çoktan pes etmiştim dediklerini görmüyorum bile ben açıkçası.
Konu sahibi, eşinizde zaten bişeyler olduğu belliydi. Enerjinizi şu adama harcamayın artık. Bırakın Yüklükte yaşayacağına nerde isterse orda yaşasın. Kılı tüyü pisi de olmaz.
Eşi de geçtim ailem bile olsa silerim ben vefa borcu nedir yani ne ödedi o kadar?Vefa borcu varmış o yüzden boşanmıyomuş ya galiba bu kadar büyük ne borcu olabilir. Kendini kandırmak bence.
Namus benim namusum erkek için değer biçmiyorum. Böyle bi teklifi nefsime konduramazdım. Ne diyelim abla vücudunu tartışıyo burda başka bi derdi yok.
Çünkü eşimi ben istemiyorum yanımda. O bayılıp ta yatar benimle ama pis. Pis olmasından iğrenirim o da benimle yatmak için temizlenmeyi, tercih edeceğine gidip salonda yatar. Fosur fosur sigara içer, dişini senede bir kere fırçalar. ön sevişme bilmez, ağzı konuşmaz. Bildiği tek şey küsmek, trip yapmak. Çamurdan adam etmeye çalıştım beceremedim. Elimde patladı! Hiç çaba göstermedi. Çok pis hem de. Anladın mı? Eğer benimle yatmayı çok isteseydi, biraz özen gösterirdi. Ama bu haliyle kabul etsem bayılarak gelir. Bana aşık! Beni istiyor, anladınız mı? Bu kadar detaya girmek istemedim. Sadece pis, yakınlaşamamızın suçlusu o. O yüzden kısaca benimle ilgilenmiyor diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?