Beraber yaşama teklifi

Allah mutluluğunuzu bozmasın. Zaten benim sevgiye aşka bir lafım olmadı. Ama yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.
Amin
Bak anlamadığın şu ; sana böyle bir teklif ve ya söylemle gelen erkek net olarak seni sevmiyordur ve sapkın bir erkektir.
çocuğunuz var mı bilmiyorum fakat çocuğum için dahi korkarım böyle insandan dolayı .
elin herifi sizinle yaşayıp ne yapacakmış sormadınız mı ?
ve bu herif kocanıza bunu bu kadar rahat söyleyebildiyse düşüncem o ki kocanız belkide çok sohbetinizi yaptı bu kişye

Belli ki erkekcik canım. .

Fit mi değilsiniz nedir,amma taktınız fitliğime!
Ah canım hem fitim hem kocam tarafından cok seviliyorum şükürler olsun bi gece bile ayrı uyuyamayiz

Ama siz takilmaniz gereken,kocanizin sapikliklarina takilmayip fitim bennnn diye tutturunca böyle oluyor..

Sizin yapmaniz bosanmak
Bu kadar genisligi yasamak bana göre cok normal diyosunuzda devam

Yüklük konunuzu da hatırlıyorum. O zaman da sormuştum size sevilmek, beğenilmek, arzulanmak istemez misiniz hiç, bu evliliğe neden devam ediyorsunuz diye? Bazı sebepleriniz varmış ama bana sorarsanız hiçbir sebep hayatı çöpe atmak için yeterli değil. İnsanlar evlatlarına rağmen boşanıyor kaldı ki minnet duygusu, kedi sahibi olmak buna engel olsun. Son olarak bu teklif bile direkt boşanma nedeni bana kalırsa. Ben eşinizin swinger fantazisi olduğunu değil de eşcinsel olduğunu düşünüyorum. O arkadaşıyla arasında farklı bir ilişki olabilir. Böyle bir dizi var Grace and Frankie diye. Onu andırdı bana.

Hah canim işte bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ablaya ama anlamıyor eşindeki sapkinligi yahut yanlışları görmüyor burda bize atar yapiyor

Yahu ne olursa olsun 52 yaşında ( kendi anlatımına göre) taş gibi kadın var.
Aşağılamaması gerektiğini bu yaştan sonra biz öğretemeyiz ama ben 32 yaşımda taş gibi olmak için çaba sarfediyorsam konu sahibine de biraz emeğinden dolayı saygı duymak gerek.

Adam hiç yanaşmıyor diye tamamen salabilirdi, veya içi hala heyecan doluysa başkasına aklı kayabilirdi.
Ben takdir ediyorum hala bu yaşta eşinin dikkatini çekmeye çalışanları. Ben olsam çoktan pes etmiştim dediklerini görmüyorum bile ben açıkçası.

Konu sahibi, eşinizde zaten bişeyler olduğu belliydi. Enerjinizi şu adama harcamayın artık. Bırakın Yüklükte yaşayacağına nerde isterse orda yaşasın. Kılı tüyü pisi de olmaz.

200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyor

200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyor
Cidden gidelim canim konu sahibi söylemleriyle midemi bulandirdi..
Bu ne sapikliktir
Tek diyecegim şu gördüğümüz başına gelmesi muhtemel sonu yaşamasını umuyorum

Hah canim işte bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ablaya ama anlamıyor eşindeki sapkinligi yahut yanlışları görmüyor burda bize atar yapiyor
Vefa borcu varmış o yüzden boşanmıyomuş ya galiba bu kadar büyük ne borcu olabilir. Kendini kandırmak bence.

Namus benim namusum erkek için değer biçmiyorum. Böyle bi teklifi nefsime konduramazdım. Ne diyelim abla vücudunu tartışıyo burda başka bi derdi yok.

Çünkü eşimi ben istemiyorum yanımda. O bayılıp ta yatar benimle ama pis. Pis olmasından iğrenirim o da benimle yatmak için temizlenmeyi, tercih edeceğine gidip salonda yatar. Fosur fosur sigara içer, dişini senede bir kere fırçalar. ön sevişme bilmez, ağzı konuşmaz. Bildiği tek şey küsmek, trip yapmak. Çamurdan adam etmeye çalıştım beceremedim. Elimde patladı! Hiç çaba göstermedi. Çok pis hem de. Anladın mı? Eğer benimle yatmayı çok isteseydi, biraz özen gösterirdi. Ama bu haliyle kabul etsem bayılarak gelir. Bana aşık! Beni istiyor, anladınız mı? Bu kadar detaya girmek istemedim. Sadece pis, yakınlaşamamızın suçlusu o. O yüzden kısaca benimle ilgilenmiyor diyorum.

Sen kendin için sağlığın için bedenine saygı duyup sağlığını koruyorsan amenna
sırf kocam beni yadırgamasın , aşşağılamasın adı altında buna kafa yoruyorsan işte burada bir sorun var .
Kaldı ki konuda konu sahibini aşşalayan bir kişi bile yok
kendi kendini dibe çekiyor bu arkadaş
ve şu patikli lastikli teyzelere çemkirip aşşaladığını görmeyen gözünüz nitekim beni görmüş
bakın buda çok ilginç

Eşi de geçtim ailem bile olsa silerim ben vefa borcu nedir yani ne ödedi o kadar?
Konu da tek takıldığı nokta ama ben fitim popom şöyle ama kocam 7 yıldır ayri yatıyor ne yapabilirim. .
Bosan ablam boşan

Bu bahsettikleriniz cok can sıkıcı seyler yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…