Beraber yaşama teklifi

Ütopya bence:)
Kurban olurum ben köylülerimize
Arkadaş yaş kompleksine girmiş belli ki
Doğallıktan ziyade bakımın önemini geç idrak edenlerden
Öyle köylü ablalar , teyzeler tanıyorum ki evde dehşetül vahşet taş gibi kadın
Neresi hımbıl hımbıl şimdi

Türk erkekleri dünyada eşini yabancı kadınlarla en çok aldatan erkek seçilmiş. Güzel rus kadınları, Türk erkeklerinden, güzellikleri ile sömürdükleri parayla Rusya yı yeniden inşa ettiler. yaaa! önemsiz diyemesin.

Yemek var yemek var diyo ya saka gibi!!!
Kocasina yedirememis yillarca cillop gibi poposunu gelmis afeti devranim diye patikli ablalarimizla alay ediyo
Töbeler olsun

Tamam da canısı ben hımbıl olanından bahsediyorum.

Tamam da o zaman neden eşiniz evdeki taştan da taş olan hatuna bakmıyor yanında yatmiyor hanımefendi? ?
Demekki herseyden daha önce gelen üslup ve insanlık dimi

Üstelik sizin kocanizda bambaşka alemde yaşıyor iki evli ayni evde Swinger dan baska ne amacla yasasin..

Karı Koca cok uygunsunuz Tebrikler. .

Böyle diyorsunuz da 7 yıldır kocanızla sevişmiyorsunuz o nasıl iş? Üstün coco chanel koksa, jartiyerlerin şekil şekil olsa ne olur? Adam sizinle ayrı yatıyor ve elin herifini evinize getirmeye meraklı çünkü adamın tek derdi swinger. Anladın mı olayı şimdi? 52 yaşında kadınsınız biz mi anlatacağız? Nasıl anlamıyorsunuz?
Burda kimse vajinismus olmanızla dalga geçmiyor. 7 yıldır birlikte olmamışsınız bu vajinismusla alakalı değil, sevişmiyorsunuz ki arkadaşım. Basma etek soğan kokusu olsa ne olur olmasa ne olur?
Benim eşim bana bu teklifle gelseydi ki zaten benimle yatmayan adamı baştan defederim de hadi defetmedim diyeyim bir de böyle teklifle gelseydi ahlak polisine swinger fantezisinden şikayet eder boşardım. Böyle bir şey olamaz. Ki size daha önce sarkmış adamı eşinize anlatırken gülmüş bile, demekki adamın fantezisi bu.
Of ya 52 yaşındasınız ben size ne anlatabilirim ki?
Tek derdiniz seksi vücut, jartiyer, parfümler falanlar filanlar!

Kendinize reva gördüğünüz hayat nasıl iğrenç umarım görebilmişsinizdir? Benim ona vefa borcum var diye her haltını çekmeye devam ediyorsanız buyurun tabi!

konu sahibi forumda çok aktif, fake olsaydı çoktan farkedilirdi diye düşünüyorum. evet konu normal değil ama ilk defa böyle birinin fake olmadığını düşünüyorum

Yemek var yemek var diyo ya saka gibi!!!
Kocasina yedirememis yillarca cillop gibi poposunu gelmis afeti devranim diye patikli ablalarimizla alay ediyo
Töbeler olsun
Konu fake mi bılmıyorum fakat bence bir kadın yemek var yemek var gibi bir ağıxla konuşmaz
Erkek ağzı gibi bir konuşma çünkü

Konu fake mi bılmıyorum fakat bence bir kadın yemek var yemek var gibi bir ağıxla konuşmaz
Erkek ağzı gibi bir konuşma çünkü
Hala vücudum fit allah fit diyo ya
Benim vucudum da fit ama kilolu olduğum dönemde cok oldu eşim aa sen fit değilsin yatagi ayirayim demedi
Üstelik bi iki aydan da bahsetmiyor abla/abi 7 yil diyor..
Bende o kelimelerinden erkek olabileceğini düşünüyorum. .

Madem öle eşiniz gitsin onların yanına yerleşsin.. zati evlilik hayatınız kalmamış..

Konu fake mi değilmi bilemem ama bu kadar sorununuz içinde (örneğin komşunuzun size aşağılık bir teklifle gelmesi, kocanızın teklifi vs) gerçekten insanlarla dalga geçer gibi şeylere takılıyorsunuz. Gerçekten enteresan. Not: kedi sevginizi aşağılamıyorum ben de iki kedi sahibiyim. Ama allah aşkına kedim çok sarsılır nedir ya şaka falan mı

Hamilelikten sonra kilo sürecim zor oldu
85 kiloyu görmüş kadınım
Ama eşim her kapıdan girdiğinde sarılıp öperdi
Sarılmadan uyumazdı
Kilo bir kafının sevilmemesinin bahanesi olmayacağı gibi
Taş gibi olmskta mükemnel olduğu algısını yaratmaz bencede

Israrla anlamiyor yaa kocasinin yanlisiymis fit olup da sevilmemesi!!
Ya gerçekten cok saf ya da bizimle kafa bulan bi erkekcik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…