Arkadaş yaş kompleksine girmiş belli kiÜtopya bence:)
Kurban olurum ben köylülerimize
Yemek var yemek var diyo ya saka gibi!!!Arkadaş yaş kompleksine girmiş belli ki
Doğallıktan ziyade bakımın önemini geç idrak edenlerden
Öyle köylü ablalar , teyzeler tanıyorum ki evde dehşetül vahşet taş gibi kadın
Neresi hımbıl hımbıl şimdi
Tamam da canısı ben hımbıl olanından bahsediyorum.Arkadaş yaş kompleksine girmiş belli ki
Doğallıktan ziyade bakımın önemini geç idrak edenlerden
Öyle köylü ablalar , teyzeler tanıyorum ki evde dehşetül vahşet taş gibi kadın
Neresi hımbıl hımbıl şimdi
Bu benim değil kocamın yanlışı.Yemek var yemek var diyo ya saka gibi!!!
Kocasina yedirememis yillarca cillop gibi poposunu gelmis afeti devranim diye patikli ablalarimizla alay ediyo
Töbeler olsun
Tamam da o zaman neden eşiniz evdeki taştan da taş olan hatuna bakmıyor yanında yatmiyor hanımefendi? ?Türk erkekleri dünyada eşini yabancı kadınlarla en çok aldatan erkek seçilmiş. Güzel rus kadınları, Türk erkeklerinden, güzellikleri ile sömürdükleri parayla Rusya yı yeniden inşa ettiler. yaaa!önemsiz diyemesin.
Kocanizi yanlistan cevirmek için fit vucudunuz var kullanin.Bu benim değil kocamın yanlışı.
Ablacım bırakta onuda kendisi düşünsünTamam da canısı ben hımbıl olanından bahsediyorum.
Ha! İşte bunu demek istiyorum. Şimdi popom şaplanmalık diye hımbıl hımbıl gezen, çiçekli basmanın üstüne böcekli giyinmiş, ayağında çorap, çorabın üzerinde patik, ve naylon terlikli bir teyze elinde tespih, yaz yiğenim! benim popom şaplanmalık, yaz kadınlar kulübünde herkes okusun. Yaz ki bilsinler yiğenim.gibi olsa kömik olurdu gerçekten. Senin neyine teyze gibi yorumlar alırdı. Hani enişte şaplayabilir tabi ki özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama o popo taş gibi olsun diye her sabah 2000 tane ip atlamış bir kadın, ?kocası yüz vermedi ise derdini paylaşamayacakmı. Konuda nerelere geldi. Ne zaman konu açsam popom sabote ediyor
Allah aşkına! diyorum ben. O zaman basma etekle gez. Sevgililer gününde üzerinde şık bir giysi değil, altında tül çorap değil patik giy. Ayrıca öncesinde de soğan kavur ki kokusu üzerine sinsin. Ayrıca löp löp ye ve yediklerin orandan burandan pörtlesin. Ama seksi ol.
Konu fake mi bılmıyorum fakat bence bir kadın yemek var yemek var gibi bir ağıxla konuşmazYemek var yemek var diyo ya saka gibi!!!
Kocasina yedirememis yillarca cillop gibi poposunu gelmis afeti devranim diye patikli ablalarimizla alay ediyo
Töbeler olsun
Hala vücudum fit allah fit diyo yaKonu fake mi bılmıyorum fakat bence bir kadın yemek var yemek var gibi bir ağıxla konuşmaz
Erkek ağzı gibi bir konuşma çünkü
Konu fake mi değilmi bilemem ama bu kadar sorununuz içinde (örneğin komşunuzun size aşağılık bir teklifle gelmesi, kocanızın teklifi vs) gerçekten insanlarla dalga geçer gibi şeylere takılıyorsunuz. Gerçekten enteresan. Not: kedi sevginizi aşağılamıyorum ben de iki kedi sahibiyim. Ama allah aşkına kedim çok sarsılır nedir ya şaka falan mıÜşenmediniz de okudunuz mu onca şeyi.
Eşime, maddi manevi borcum var, ayrılamıyorum. Karı koca değil ama İki dost gibiyiz.
Herşeyi eşimle yaşamak istedim, başkasında gözüm yok. Olduysa oldu, olmadıysa canı sağolsun. Cinsellik önemli, bende çok romantik birisiyim ama eşimle olmadıktan, beni ilk çıplak gören erkekle olmadıktan sonra başkası ile ilgilenmiyorum. Ben burcumdan dolayı mıdır nedir (yengeç) eşime, evime çok sadığım. Ayrı birisiyle evlendiğimi, kendime yeni bir hayat kurduğumu düşünemiyorum bile. Üstelik beraber baktığımız kedilerimiz var. Onlarda hayatımızı daha yaşanılır kılıyor. Ayrılsak ne olacak. Kedileri mi paylaşacağız, mümkün değil. Hele bir tanesi, oğluşum ikimize de düşkün. Çok sarsılır öyle bir şey olsa.
Hamilelikten sonra kilo sürecim zor olduHala vücudum fit allah fit diyo ya
Benim vucudum da fit ama kilolu olduğum dönemde cok oldu eşim aa sen fit değilsin yatagi ayirayim demedi
Üstelik bi iki aydan da bahsetmiyor abla/abi 7 yil diyor..
Bende o kelimelerinden erkek olabileceğini düşünüyorum. .
Israrla anlamiyor yaa kocasinin yanlisiymis fit olup da sevilmemesi!!Hamilelikten sonra kilo sürecim zor oldu
85 kiloyu görmüş kadınım
Ama eşim her kapıdan girdiğinde sarılıp öperdi
Sarılmadan uyumazdı
Kilo bir kafının sevilmemesinin bahanesi olmayacağı gibi
Taş gibi olmskta mükemnel olduğu algısını yaratmaz bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?