- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Ben bağnazım yerine göre.canıkm cunku arkadaş popo şaplatmaktan başka bir şeyi takmıyor konuda
yani derdi sadece fitlik ve taş gibi poposu
yoksa eşi bu teklifle gelmiş umurunda değil
bağnaz bir insan değilim ama bu teklifle gelen kocadan sonra derdım ne fıtlık nede popo şaplatlatmak olurdu
insan kaynanasını kendi annesini cekemıyorArkadaşı da evli ve çocukları var. Bekar değil yani. Başka bir ilde, tatil yöresi diyeyim. ortak ev tutup yaşayalım diye istemişker.
200 değil cancağızım 2000200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyor
kocası sadece etken olmuş kendini bu yolda feda eden kendisiBen bağnazım yerine göre.
Ama adam yıllardır ayrı yatıyor, en son kilerde yaşıyordu tepsiyle yemeğini alıyor yiyor geri koyuyor.
Afedersiniz ama evde bi canlı besliyor gibi, tek bir iletişimleri Yok.
Sizce normal bir psikolojide olabilir mi ?
Cinsel açlığı dışarı vuruyor göremiyor musunuz?
Beğenilme arzusu, övülme isteği, cinsel açlık ve belki boşa giden bir ömür..
Ben yazdıklarını garipsemiyorum. Bu hale getiren adam utansın, söylediğine tepki verememesi bile kadının içinde ne denli bittiğini gösterir ki geç bile kaldı.
200 değil lütfen200 ip atlamadan fitiz ne olcak şimdi bırah bırah ya gel gidelim bu sapkınlık furyası beni hayattan soğutuyor
Mutlaka.şu an sevmiyor olabilir ama sevmiş.
20.000 olsun...en taşı da sen ol ...200 değil cancağızım 2000
Boşanabilirdi.Ben bağnazım yerine göre.
Ama adam yıllardır ayrı yatıyor, en son kilerde yaşıyordu tepsiyle yemeğini alıyor yiyor geri koyuyor.
Afedersiniz ama evde bi canlı besliyor gibi, tek bir iletişimleri Yok.
Sizce normal bir psikolojide olabilir mi ?
Cinsel açlığı dışarı vuruyor göremiyor musunuz?
Beğenilme arzusu, övülme isteği, cinsel açlık ve belki boşa giden bir ömür..
Ben yazdıklarını garipsemiyorum. Bu hale getiren adam utansın, söylediğine tepki verememesi bile kadının içinde ne denli bittiğini gösterir ki geç bile kaldı.
Mutlaka.
Sevmese evlenmezdi.
Ancak 13 yıldır pis olduğu için vajiyi yenemediği adamdan soğumayı bırak, nefret eder insan.
3, 5 sene değil 13 sene. Ve bu 13 senenin 7 yılında kedi dışında hiçbir ortak paylaşımları yok.
O yüzden inandırıcı gelmiyor.
Aa tüh bilememişim ya200 değil lütfen2000
He tamam o zaman sizin tabirinizle şaplatılırmış200 değil cancağızım 2000
Eminim bizden daha çok düşünüyor bu soruyu konu sahibi.kocası sadece etken olmuş kendini bu yolda feda eden kendisi
şu yaşına kadar onunla aynı yataga dahı gırmeyen adam için yıllarını vermış , değer mi sizce ?
Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gittişuan içime oturan oküze saman vermekle meşgulum.... duymamış olayım okadar abest okadar sacça senin eşinde kusura bakma canım ama neyin kafasında acaba....
O zamanda söylemiştik ama nedenlerinin olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Boşanabilirdi.
Zaten tek başınaymış gibi bir hayat sürüyor.
Gerçek değildir benceHönkkkkkkkkkkk hayatta neler duycaz daha neler ne gerek varmışşş többe
O noktayı bende hatırlayamıyorum ya, eski konuya geriye dönüp bakmaya da üşeniyorum açıkçasıboşanmama sebebini diyorsan o bana da inandırıcı gelmiyor. kaç kerede sordum cevap yok hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?