Beraber yaşama teklifi

Ben bağnazım yerine göre.
Ama adam yıllardır ayrı yatıyor, en son kilerde yaşıyordu tepsiyle yemeğini alıyor yiyor geri koyuyor.
Afedersiniz ama evde bi canlı besliyor gibi, tek bir iletişimleri Yok.
Sizce normal bir psikolojide olabilir mi ?
Cinsel açlığı dışarı vuruyor göremiyor musunuz?
Beğenilme arzusu, övülme isteği, cinsel açlık ve belki boşa giden bir ömür..

Ben yazdıklarını garipsemiyorum. Bu hale getiren adam utansın, söylediğine tepki verememesi bile kadının içinde ne denli bittiğini gösterir ki geç bile kaldı.

Arkadaşı da evli ve çocukları var. Bekar değil yani. Başka bir ilde, tatil yöresi diyeyim. ortak ev tutup yaşayalım diye istemişker.
insan kaynanasını kendi annesini cekemıyor
sapkın dusunceli degıl dıyorsun esın ıcın ama hıc tanımadığın insanla aynı evde yaşayıp ne paylaşacaksın

Neyi tartistiginizi bir anlayabilsem,kadin kendini seviyor hayatindan memnun ya da degil.Kocasiyla nasil yasar o da onu baglar,teklif duşündurucu ama yinede kocasini en iyi kendisi tanir.
Geri kalan muhabbet gereksiz ve ego kasici,birakin bosanmiyorsa da kendi hayati kendi sorunu....

kocası sadece etken olmuş kendini bu yolda feda eden kendisi
şu yaşına kadar onunla aynı yataga dahı gırmeyen adam için yıllarını vermış , değer mi sizce ?

şu an sevmiyor olabilir ama sevmiş.
Mutlaka.
Sevmese evlenmezdi.

Ancak 13 yıldır pis olduğu için vajiyi yenemediği adamdan soğumayı bırak, nefret eder insan.

3, 5 sene değil 13 sene. Ve bu 13 senenin 7 yılında kedi dışında hiçbir ortak paylaşımları yok.

O yüzden inandırıcı gelmiyor.

Abla sen teklifi kabul etme , eşine de sor bakalım hangi mantıkla bunu kabul edip üstüne bide sana soruyormuş...

Boşanabilirdi.
Zaten tek başınaymış gibi bir hayat sürüyor.

boşanmama sebebini diyorsan o bana da inandırıcı gelmiyor. kaç kerede sordum cevap yok hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…