Beraber yaşama teklifi

Bazan yatı şaka, yarı ciddi, espiri olsun diye yazdığım şeyleri bile nasıl büyütüp çarpıtmışsınız. Pes yani.

Tabiki kabul etmedim. Sadece eşimin teklifini garipsemekte haklımıyım diye konu açtım. Evet, bazan başka insanlar ne düşünür anlamıyorum.

şu soruyuda ciddiye alıp cevap verdin ya..
algılarında biraz eksiklik olduğunu olayları normal insanların değerlendirdiği gibi değerlendiremediğini düşündüm şimdi..

bence kedi ve minnet bahane.
düzen bozmak işine gelmiyor olabilir bu yaştan sonra. ki bunu dese öne sürdüğü bahanelerden daha makul bir açıklama olur..
Of ya, o da var. Tepeme yağmur yağmıyor ama daha sulak bir yere de gidemiyorum. Ağaç gibi, kendimi olduğum yerde kök salmış gibi hissediyorum.

Bazan yatı şaka, yarı ciddi, espiri olsun diye yazdığım şeyleri bile nasıl büyütüp çarpıtmışsınız. Pes yani.
İyi de adam için pis vs demişsiniz cinsel hayatınız sizin tercihiniz olur olmaz kimseyi bağlamaz bu ama saygı da yok evliliğinizde evdeki kediden ne farkı var eşinizin yazık etmeyin hayatınıza bi de üstüne gelmiş 4 lü yaşayalım teklifi ağız aramış arkadaşıyla farklı bir paylaşımı var ya da eşiyle ya da ikisiyle başka ihtimal gelmiyo benim aklıma insan bunu duyunca bile delirir arkadaşıyla tartışır utanmadan size soruyo

şu soruyuda ciddiye alıp cevap verdin ya..
algılarında biraz eksiklik olduğunu olayları normal insanların değerlendirdiği gibi değerlendiremediğini düşündüm şimdi..
Sadece kabul etmediğimi belirtdim. Ne var bunda. Haketten ben mi tuhafım?

Konu nerden nereye gelmiş. Niye boşanmıyosunuz? Hem eşiniz için hem de sizin için işkence gibi evlilik.

Arkadaşımın eşinin arkadaşı aylardır onlarda kalıyor. Daha ne kadar kalcağı da belli değil. Çocuk bekar. Ben enişteyi çok kıskanç bilirdim ama normal görüyor demek ki. Bilemedim niyetini eşinin.

Neyse bence boşanmalısınız zaten. Siz zaten ev arkadaşısınız, aradan çekilin birlikte kalsınlar

bence kedi ve minnet bahane.
düzen bozmak işine gelmiyor olabilir bu yaştan sonra. ki bunu dese öne sürdüğü bahanelerden daha makul bir açıklama olur..
Aynen. Makul ve açıkçası desteklenecek bir bahane olur.
Bunca dersini çektim şimdi sefasını sürücem dese kimse bişey diyemez.

Esiniz yabanci bir erkek ve kadinla ayni evde yasamak istiyor ve sizden de bunu mu istiyor.
Burnuma kotu kokular geliyor.

Bu iş swinger a kadar gider söyliyim.
Benim eşim ve arkadaşı, ya çok iyi niyetli ve samimi yada kafayı yemişler. Ben ilk seçeneğe daha çok inanıyorum. Salak oldukları dışında bir şeye ihtimal vermiyorum. Öyle düşünsem bir dakika durmam evde zaten.

Hadi şimdiye kadar alıştığı anormal düzeni bozmak istemedi.

Böyle saçma bir teklifle gelen kocaya tepkisi, "hayır". Kan gövdeyi götürmesi gerekirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…