Eşiniz size bunu ciddi ciddi mi söyledi, gerçekten mi? İnanılır gibi değil. Sizin evinizde siz, eşiniz ve başka bir çift daha?Eşim tuhaf, di mi kızlar
O noktayı bende hatırlayamıyorum ya, eski konuya geriye dönüp bakmaya da üşeniyorum açıkçası
Tabiki kabul etmedim. Sadece eşimin teklifini garipsemekte haklımıyım diye konu açtım. Evet, bazan başka insanlar ne düşünür anlamıyorum.Eee karar verdiniz mi dörtlü yaşamaya
Tabiki kabul etmedim. Sadece eşimin teklifini garipsemekte haklımıyım diye konu açtım. Evet, bazan başka insanlar ne düşünür anlamıyorum.
Of ya, o da var. Tepeme yağmur yağmıyor ama daha sulak bir yere de gidemiyorum. Ağaç gibi, kendimi olduğum yerde kök salmış gibi hissediyorum.bence kedi ve minnet bahane.
düzen bozmak işine gelmiyor olabilir bu yaştan sonra. ki bunu dese öne sürdüğü bahanelerden daha makul bir açıklama olur..
İyi de adam için pis vs demişsiniz cinsel hayatınız sizin tercihiniz olur olmaz kimseyi bağlamaz bu ama saygı da yok evliliğinizde evdeki kediden ne farkı var eşinizin yazık etmeyin hayatınıza bi de üstüne gelmiş 4 lü yaşayalım teklifi ağız aramış arkadaşıyla farklı bir paylaşımı var ya da eşiyle ya da ikisiyle başka ihtimal gelmiyo benim aklıma insan bunu duyunca bile delirir arkadaşıyla tartışır utanmadan size soruyoBazan yatı şaka, yarı ciddi, espiri olsun diye yazdığım şeyleri bile nasıl büyütüp çarpıtmışsınız. Pes yani.
Sadece kabul etmediğimi belirtdim. Ne var bunda. Haketten ben mi tuhafım?şu soruyuda ciddiye alıp cevap verdin ya..
algılarında biraz eksiklik olduğunu olayları normal insanların değerlendirdiği gibi değerlendiremediğini düşündüm şimdi..
Aynen. Makul ve açıkçası desteklenecek bir bahane olur.bence kedi ve minnet bahane.
düzen bozmak işine gelmiyor olabilir bu yaştan sonra. ki bunu dese öne sürdüğü bahanelerden daha makul bir açıklama olur..
Ablacım sende ziyadesiyle tuhaflık var zaten. En tuhafı da hala bazı şeyleri komik bulman, işin ciddiyetini görmezden gelmen.Sadece kabul etmediğimi belirtdim. Ne var bunda. Haketten ben mi tuhafım?
Genelde böyleyim, elimde değil. Evimi su basmıştı, o zaman bile komik bir ayrıntı bulmuştum.Ablacım sende ziyadesiyle tuhaflık var zaten. En tuhafı da hala bazı şeyleri komik bulman, işin ciddiyetini görmezden gelmen.
Gider diil zaten öyle ki zaten şuan amaç başka ihtimal yokBu iş swinger a kadar gider söyliyim.
Bize sadece bu soruyu garipsemesinin normal olup olmadığını sormuş :)Esiniz yabanci bir erkek ve kadinla ayni evde yasamak istiyor ve sizden de bunu mu istiyor.
Burnuma kotu kokular geliyor.
Benim eşim ve arkadaşı, ya çok iyi niyetli ve samimi yada kafayı yemişler. Ben ilk seçeneğe daha çok inanıyorum. Salak oldukları dışında bir şeye ihtimal vermiyorum. Öyle düşünsem bir dakika durmam evde zaten.Bu iş swinger a kadar gider söyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?