- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.113
- 448
- 33
Benim eşim ve arkadaşı, ya çok iyi niyetli ve samimi yada kafayı yemişler. Ben ilk seçeneğe daha çok inanıyorum. Salak oldukları dışında bir şeye ihtimal vermiyorum. Öyle düşünsem bir dakika durmam evde zaten.
Bize sadece bu soruyu garipsemesinin normal olup olmadığını sormuş :)
Burdakiler geneli bilmez ama, dalga geçiyorsun gibi geliyor insanlara.Genelde böyleyim, elimde değil. Evimi su basmıştı, o zaman bile komik bir ayrıntı bulmuştum.
İşte buna gülünür.Benim eşim ve arkadaşı, ya çok iyi niyetli ve samimi yada kafayı yemişler. Ben ilk seçeneğe daha çok inanıyorum. Salak oldukları dışında bir şeye ihtimal vermiyorum. Öyle düşünsem bir dakika durmam evde zaten.
Bence dalga geçiyor.Burdakiler geneli bilmez ama, dalga geçiyorsun gibi geliyor insanlara.
Komedi gelen ayrıntılardansa gerçekten güleceğin bir hayata başlangıç yap.
Kafa mı buluyosunuz bizle,gercek deil dimi buEşim tuhaf, di mi kızlar
o kadar tuhaf mı?Kafa mı buluyosunuz bizle,gercek deil dimi bu
Bence konu sahibinin de sorunları var.bence kedi ve minnet bahane.
düzen bozmak işine gelmiyor olabilir bu yaştan sonra. ki bunu dese öne sürdüğü bahanelerden daha makul bir açıklama olur..
Bunları en başta yazmaniz gerekir ablacim..Çünkü eşimi ben istemiyorum yanımda. O bayılıp ta yatar benimle ama pis. Pis olmasından iğrenirim o da benimle yatmak için temizlenmeyi, tercih edeceğine gidip salonda yatar. Fosur fosur sigara içer, dişini senede bir kere fırçalar. ön sevişme bilmez, ağzı konuşmaz. Bildiği tek şey küsmek, trip yapmak. Çamurdan adam etmeye çalıştım beceremedim. Elimde patladı! Hiç çaba göstermedi. Çok pis hem de. Anladın mı? Eğer benimle yatmayı çok isteseydi, biraz özen gösterirdi. Ama bu haliyle kabul etsem bayılarak gelir. Bana aşık! Beni istiyor, anladınız mı? Bu kadar detaya girmek istemedim. Sadece pis, yakınlaşamamızın suçlusu o. O yüzden kısaca benimle ilgilenmiyor diyorum.
Sadece kabul etmediğimi belirtdim. Ne var bunda. Haketten ben mi tuhafım?
Ev mi açayım demiş oooovv kaç kaç kaçBunları en başta yazmaniz gerekir ablacim..
Kalkıp ben fitim popom söyle ama kocam 7 yıldır BENIMLE yatmiyor dediniz
Gercekten dalga gectiginizi düşünüyorum. .
Çevir kazı yanmasin yapiyosunuz şu an
Ayrıca kocanız da saf salak değil tercihleri farklı
Bunu anlamak zor olmasa gerek
Kk da bütün kadınlara sorun hangisine bi yaşlı adam gelip sana ev acayim dediginde eşleri güler gecer??
Vefa borcum var boşanmam diyorsunuz da o borcu yillarca görmezden gelinerek zaten ödemissiniz
neeeGeçen haberlerde parktaki bankta birbirine oral yapan 70 li yaşlarda iki ihtiyardan bahsediliyordu.
Videoyu izlemeden iğrendim.
Konu sahibinin eşiyle kankası mıydı acaba?
Ya işte ona kızıyorum ben de gerçekten görmek istemiyor oluşu cok tuhaftuhaf mı denir bilemem ama anlamıyorsun bazı şeyleri algılarını kapatmış gibisin.
Eşi de gülmüş geçmiş ojelim allah aşkına bu eş kişisiyle aynı çatıda durulurmuEv mi açayım demiş oooovv kaç kaç kaç
Benim eşim ve arkadaşı, ya çok iyi niyetli ve samimi yada kafayı yemişler. Ben ilk seçeneğe daha çok inanıyorum. Salak oldukları dışında bir şeye ihtimal vermiyorum. Öyle düşünsem bir dakika durmam evde zaten.iki kere gördüğün adamın çok iyi niyetli olduğunu nereden anladın ?
salak olduklarını düşünüyorum demişsin de şimdi salak var , salak var
iki salak ta böyle organizasyonlar kurgulayamaz bence
üstelik kurgulayacak başka salaklık mı yokta 4 , 5 kişiyi aynı eve boca etmeyi planlıyorlar ?
ve salak lafı da hoş olmamış , uyanık diyelim biz ona ama sen onuda anlamazsın
Bu çok ağır bir itham olmuşGeçen haberlerde parktaki bankta birbirine oral yapan 70 li yaşlarda iki ihtiyardan bahsediliyordu.
Videoyu izlemeden iğrendim.
Konu sahibinin eşiyle kankası mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?