Beraber yaşama teklifi

belli ki psikolojik sorunlarıda var.
aslında destek alsa kendini sevmeyi öğrense keşke.. yazık yani güzel olmaya çalışıp takdir ve kabul görmeye çalışmış bunca zaman..

Nasıl yani. Neyimden cesaret almış olabilir. Çok ayıp bu yorumuz.
Yahu biraz gözünüzü açın lütfen sorgulayin Eşinizi
Onca yıl mutsuzluk içinde yasamissiniz
Cinsellik yok birlikte yatmak yok sevgi yok üstüne de Eşinizin başka fantazileri var
Hic bir erkek sanmıyorum 7 yıl sevismeden duracagini

Bence tam da zannettiğimiz gibi Acayip fanteziler dönüyor ortada bakın söyleyim. Bu ülke şartlarındaki hiçbir koca böyle bir durumu kabul edemez. Evde yabancı bir erkek Yada namusu gözü görmeyecek derecede cimri mi yoksa kocanız? Kira ve faturaları mı paylaşacak? Daha küçük bir eve geçin

belli ki psikolojik sorunlarıda var.
aslında destek alsa kendini sevmeyi öğrense keşke.. yazık yani güzel olmaya çalışıp takdir ve kabul görmeye çalışmış bunca zaman..
Bir hayat boşa gitmiş ya keşke daha fazla yazık etmese kendine
Psikolojik destegi yazmayi düşündüm ama kabul etmiyor bunlarin yanlış olduğunu

Aynı evde yaşamayı düşünen iki erkeği "ay salaklar" olarak algılamak için polyannacılıktan öte bir ruh hali lazım.
Son olay için bahsetmedim
Bu zamana kadar olan dönemi düşünerek yazdım
Konu sahibinin de çok sağlıklı düşündüğünü zannetmiyorum zaten

eşimi de arkadaşını da bi psikologa götürürdüm valla şok oldum

O kadarda degil .. Fazla da guvenmesin arkadasina millet bu devirde babasina guvenmiyor soz misali. Sizin hayir demenizden once esinizin ben boyle birseyi kabul edemem demesi lazimdi ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…