Bence konu sahibinin de sorunları var.
İster bağımlılık diyelim ister olayların üstünü örtme
13 yıl birşeylere tepki vermemek için çok uzun
Ben bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.Bu çok ağır bir itham olmuş
Biz burda ne kadar kızsakta sonuçta konu sahibinin eşi
Nasıl yani. Neyimden cesaret almış olabilir. Çok ayıp bu yorumuz.
Yorumlara baktim da
Hayret ettim.
Bence alay ediyor
Ya da onun da niyeti var
Yoksa o soruyu sorabilecek yuzu nereden bulacak adam.
Belki banyoya birlikte girerler
İşte bunu diyorum bendekonu sahibesi kilitlemiş kendini.
başka bir hayat şekli düşünemiyor.
normalleştirmiş beyninde hayatını..
Ya işte ona kızıyorum ben de gerçekten görmek istemiyor oluşu cok tuhaf
Hiç hiç normal değil ki bunlar
Üstelik 40 yaşında evlendim 52 yaşındayım diyor
O kadar yılları boşa gitmiş
Ama konu Sahibi ablamiz gülüyor
Yahu biraz gözünüzü açın lütfen sorgulayin EşiniziNasıl yani. Neyimden cesaret almış olabilir. Çok ayıp bu yorumuz.
Bence tam da zannettiğimiz gibiYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Aynı evde yaşamayı düşünen iki erkeği "ay salaklar" olarak algılamak için polyannacılıktan öte bir ruh hali lazım.İşte bunu diyorum bende
Kendi dünyasının polyannası olmuş.
Bir hayat boşa gitmiş ya keşke daha fazla yazık etmese kendinebelli ki psikolojik sorunlarıda var.
aslında destek alsa kendini sevmeyi öğrense keşke.. yazık yani güzel olmaya çalışıp takdir ve kabul görmeye çalışmış bunca zaman..
Son olay için bahsetmedimAynı evde yaşamayı düşünen iki erkeği "ay salaklar" olarak algılamak için polyannacılıktan öte bir ruh hali lazım.
Onu bana biri dicek yaşına başına bakmaz eşim işin sonu iyi olmazEşi de gülmüş geçmiş ojelim allah aşkına bu eş kişisiyle aynı çatıda durulurmu
Öyle tabi zaten eşime sıra bana gelene kadar ben bi hallederim,esim hele gülüp geçecek hayal bile edemiyorum olacaklariOnu bana biri dicek yaşına başına bakmaz eşim işin sonu iyi olmaz
eşimi de arkadaşını da bi psikologa götürürdüm valla şok oldumYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Gülecek ağzını yırtarım hiç acımam nasıl bi fantazik dünyaları varsa sıradan gelmişÖyle tabi zaten eşime sıra bana gelene kadar ben bi hallederim,esim hele gülüp geçecek hayal bile edemiyorum olacaklari
komik mi bu şimdi?? iğrenç bir yorum.Belki banyoya birlikte girerler
Saygilica olmaz demis konu Sahibi deGülecek ağzını yırtarım hiç acımam nasıl bi fantazik dünyaları varsa sıradan gelmiş
Eşim bin katı tuhaf. Birde arkadaşına evin dekorasyonunda sorun yaşanır, eşinle anlaşamazlar diye mesaj çekmiş. Gülsem mi ağlasam mı?!
O kadarda degil .. Fazla da guvenmesin arkadasina millet bu devirde babasina guvenmiyor soz misali. Sizin hayir demenizden once esinizin ben boyle birseyi kabul edemem demesi lazimdi ama neyseYok zannettiğiniz gibi değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?