- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
KAdın mıı yoksa İrkek mi . Erkeklerın poposu gerçekten güzel oluyor
52 yasindaymis yeni evli galiba:)İlk cep telefonum 1997 de olmuştu.
Teyze 65 doğumlu.
kaç yıllık evli olduğunu bilmiyoruz.
Ama 7 yıldır vajiymiş :)
Zaten tek mesele senin fit vicutun.Hayır sahte değilim. Vaji olmam beraber bir şeyler yapmadığımızı göstermez. Sadece 13 yıldır evliyiz. Evimizde her zaman internet oldu. Ve yaşımı hiç göstermem. Gayet bakımlı, fit, selülitsiz, kırışıksız, güzel de bir kadınım. Eşimle evlendiğimde 40 ıma giriyordum ve ailesi bana hayran olmuştu. Eşim benden küçük olduğu halde, kimse sorun etmedi. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum. Siz sadece yaşdan dolayı bir ön yargıya kapıldınız. Sanki taş devrinden gelmişim gibi. Pek çok kadın, yaşına rağmen, günümüzde, yaşıtlarına nazaran daha bakımlı ve genç görünebiliyor. Bazıları da aşırı kilo, monoton, sporsuz bir hayat, kötü beslenme sonucu 28 yaşında yaşlanma belirtileri gösteriyor. Yani demek istediğim hala fotoğraflarda süper çıkıyorum.
Kocası istese de yanaşamıyor ki çünkü vaji :)
Tamam ama seni kadın gibi görmeyen bir adamla birliktesin değil mi? Bunun üstüne başka söz söylenir mi? Sizinle yatmıyor aşşağılıyor, saçma teklifler sunuyor. Siz ne kadar güzel fit olursanız olun böyle bir adamla yaşadıktan sonra bir değeriniz olmuyor maalesef!Hayır sahte değilim. Vaji olmam beraber bir şeyler yapmadığımızı göstermez. Sadece 13 yıldır evliyiz. Evimizde her zaman internet oldu. Ve yaşımı hiç göstermem. Gayet bakımlı, fit, selülitsiz, kırışıksız, güzel de bir kadınım. Eşimle evlendiğimde 40 ıma giriyordum ve ailesi bana hayran olmuştu. Eşim benden küçük olduğu halde, kimse sorun etmedi. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum. Siz sadece yaşdan dolayı bir ön yargıya kapıldınız. Sanki taş devrinden gelmişim gibi. Pek çok kadın, yaşına rağmen, günümüzde, yaşıtlarına nazaran daha bakımlı ve genç görünebiliyor. Bazıları da aşırı kilo, monoton, sporsuz bir hayat, kötü beslenme sonucu 28 yaşında yaşlanma belirtileri gösteriyor. Yani demek istediğim hala fotoğraflarda süper çıkıyorum.
Bu konudaki en iyi dedektif ödülüne de sizi layık gördük efendim
13 yıldır evliyim. 13 yıldır vajiyim. 7 yıl eşimden ayrı yatıyoruz. Önceden vaji olmama rağmen beraber yatıyorfuk. Çünkü vajiyi yenme çalışmaları yapıyorduk. Evimizde her zaman internetimiz oldu. Cep telefonu ile fotoğraf çekinilebiliyordu.İlk cep telefonum 1997 de olmuştu.
Teyze 65 doğumlu.
kaç yıllık evli olduğunu bilmiyoruz.
Ama 7 yıldır vajiymiş :)
Evet.vaji olduğunu kendisi mi yazmış?
elmadilimi nin söylediği tam şaplatmalık popom var ama kocam yüklükte yatıyor minvalinde yorum yazdığı konusunu hatırlıyorum çünkü.
Hayır sahte değilim. Vaji olmam beraber bir şeyler yapmadığımızı göstermez. Sadece 13 yıldır evliyiz. Evimizde her zaman internet oldu. Ve yaşımı hiç göstermem. Gayet bakımlı, fit, selülitsiz, kırışıksız, güzel de bir kadınım. Eşimle evlendiğimde 40 ıma giriyordum ve ailesi bana hayran olmuştu. Eşim benden küçük olduğu halde, kimse sorun etmedi. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum. Siz sadece yaşdan dolayı bir ön yargıya kapıldınız. Sanki taş devrinden gelmişim gibi. Pek çok kadın, yaşına rağmen, günümüzde, yaşıtlarına nazaran daha bakımlı ve genç görünebiliyor. Bazıları da aşırı kilo, monoton, sporsuz bir hayat, kötü beslenme sonucu 28 yaşında yaşlanma belirtileri gösteriyor. Yani demek istediğim hala fotoğraflarda süper çıkıyorum.
13 yıldır evliyim. 13 yıldır vajiyim. 7 yıl eşimden ayrı yatıyoruz. Önceden vaji olmama rağmen beraber yatıyorfuk. Çünkü vajiyi yenme çalışmaları yapıyorduk. Evimizde her zaman internetimiz oldu. Cep telefonu ile fotoğraf çekinilebiliyordu.
Eee.13 yıldır evliyim. 13 yıldır vajiyim. 7 yıl eşimden ayrı yatıyoruz. Önceden vaji olmama rağmen beraber yatıyorfuk. Çünkü vajiyi yenme çalışmaları yapıyorduk. Evimizde her zaman internetimiz oldu. Cep telefonu ile fotoğraf çekinilebiliyordu.
Manyak olduklarını düşünürüm ne münasebetYok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Tabiki öyle demek istemedim zaten. İyi bir seks hayatı için ten uyumu yeterli. Görüntü önemli değil.Hah ben o bahsettiğin ikinci grubum teyzecim. Yalnız yaş olarak 28 değil 27yim. Ama aşırı kilo, monoton ve sporsuz bir hayat, kötü beslenmeye ve yaşlanma belirtilerine rağmen sevişiyorum valla
Demek ki seks hayatının sırrı şaplanmalık popo ve fit vücutta değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?