Beraber yaşama teklifi

Zaten tek mesele senin fit vicutun.
Ve evin dekorasyonu.

Yazdığın diğer her şey çok normal :)

Tamam ama seni kadın gibi görmeyen bir adamla birliktesin değil mi? Bunun üstüne başka söz söylenir mi? Sizinle yatmıyor aşşağılıyor, saçma teklifler sunuyor. Siz ne kadar güzel fit olursanız olun böyle bir adamla yaşadıktan sonra bir değeriniz olmuyor maalesef!

Benim Kocam bana böyle bir teklifle gelecek onun ağzını burnunu kirardim. Oha yani bu kadarına da pes

Hic normal degil bir erkek bunun teklifini esine nasil edebilir ya

İlk cep telefonum 1997 de olmuştu.

Teyze 65 doğumlu.

kaç yıllık evli olduğunu bilmiyoruz.

Ama 7 yıldır vajiymiş :)
13 yıldır evliyim. 13 yıldır vajiyim. 7 yıl eşimden ayrı yatıyoruz. Önceden vaji olmama rağmen beraber yatıyorfuk. Çünkü vajiyi yenme çalışmaları yapıyorduk. Evimizde her zaman internetimiz oldu. Cep telefonu ile fotoğraf çekinilebiliyordu.

Hah ben o bahsettiğin ikinci grubum teyzecim. Yalnız yaş olarak 28 değil 27yim. Ama aşırı kilo, monoton ve sporsuz bir hayat, kötü beslenmeye ve yaşlanma belirtilerine rağmen sevişiyorum valla

Demek ki seks hayatının sırrı şaplanmalık popo ve fit vücutta değil

Eee.
Sonuç?
13 yıllık vajisin.
İşin var.
Komşun sana göz koymuş.
Kankası size göz koymuş.

Ve tek derdiniz fit vücutla, evin dekorasyonu mu?

İnsanların illa da 20’li yaşlarda evlendiğini sanan sığ zihniyetlerle, dert olarak laf arasında yazılmış bir cümleyi cımbızla alıp da burda alay eden insanları kınıyorum.

Sevgili M monalazo ,akrabalık bağı bile olmayan evli iki çiftin birlikte yaşaması aşırı derecede anormal,eşinizin aklında başka şeyler olabilir,bu teklifin başka hiçbir mantıklı açıkmasın yok bence..

Manyak olduklarını düşünürüm ne münasebet

Tabiki öyle demek istemedim zaten. İyi bir seks hayatı için ten uyumu yeterli. Görüntü önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…