Beraber yaşama teklifi

Kocası yüklükte yatan üyesiniz değil mi? O adamın hayatı baştan sona falso zaten. Bu teklif asla normal içerikli olamaz.
Sizin de sürekli fit selülitsiz güzel olduğunuzu vurgulamanız ağır bir kompleks belirtisi. Yok işte yok bu adam o güzelliği görmüyor umursamıyor tercihi değilsiniz. Boşanın rahat edin.

Kızlar tamam konu fake ya da değil de 52 yaş da teyze değil abartmayın sjsjjs. Annem de 52 yaşında görseniz 52 demezsiniz. Mesleği zaten fit olmasını gerektiren bir meslek, sağlıklı besleniyor (benden daha sağlıklı ben daha 3 beyazı hayatımdan çıkaramadım ), pilates de yapıyor. Yanımda görenler ablan mı diye soruyor.

Eee.
Sonuç?
13 yıllık vajisin.
İşin var.
Komşun sana göz koymuş.
Kankası size göz koymuş.

Ve tek derdiniz fit vücutla, evin dekorasyonu mu?
Üşenmediniz de okudunuz mu onca şeyi.
Eşime, maddi manevi borcum var, ayrılamıyorum. Karı koca değil ama İki dost gibiyiz.
Herşeyi eşimle yaşamak istedim, başkasında gözüm yok. Olduysa oldu, olmadıysa canı sağolsun. Cinsellik önemli, bende çok romantik birisiyim ama eşimle olmadıktan, beni ilk çıplak gören erkekle olmadıktan sonra başkası ile ilgilenmiyorum. Ben burcumdan dolayı mıdır nedir (yengeç) eşime, evime çok sadığım. Ayrı birisiyle evlendiğimi, kendime yeni bir hayat kurduğumu düşünemiyorum bile. Üstelik beraber baktığımız kedilerimiz var. Onlarda hayatımızı daha yaşanılır kılıyor. Ayrılsak ne olacak. Kedileri mi paylaşacağız, mümkün değil. Hele bir tanesi, oğluşum ikimize de düşkün. Çok sarsılır öyle bir şey olsa.

Vajinismusla ilgili dalga geçenleri kınıyorum bu çok ciddi bir hastalık yok ben sevişmiyorum bilmem ne konuşulmaz! Üye eğer fakr değilseniz eşiniz gay olabilir ben böyle düşündüm. Bi de üyeler onu anlamadım yazın eşi yüklükte uyuyanla aynı üye mi ?

ya siz şaka mısınız? Bizi sınıyosunuz galiba kafa buluyosunuz kesin. eşimin benim çıplak hallerimi çekip başkalarıyla paylaşabilmesi ihtimalini bilmem bile ayrılma sebebi. Ay çok feci. Gerçek olmasın nolur..

Bence eşiniz ve arkadaşı ayrı eve çıksın.İstedikleri kadar fotoğraf da çekebilir o zaman beyefendi

Kimse vajınusmusla dalga gecmedı bunu nerden çıkarısnız ?
Tutarsız laflarına karşılık bırde vajınusmusum dıyor dedık ...

Ha! İşte bunu demek istiyorum. Şimdi popom şaplanmalık diye hımbıl hımbıl gezen, çiçekli basmanın üstüne böcekli giyinmiş, ayağında çorap, çorabın üzerinde patik, ve naylon terlikli bir teyze elinde tespih, yaz yiğenim! benim popom şaplanmalık, yaz kadınlar kulübünde herkes okusun. Yaz ki bilsinler yiğenim.gibi olsa kömik olurdu gerçekten. Senin neyine teyze gibi yorumlar alırdı. Hani enişte şaplayabilir tabi ki özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama o popo taş gibi olsun diye her sabah 2000 tane ip atlamış bir kadın, ?kocası yüz vermedi ise derdini paylaşamayacakmı. Konuda nerelere geldi. Ne zaman konu açsam popom sabote ediyor

Art niyet ararim yuh yani elin adamiyla niye ayni evde yasayasin.. Bu duydugum en sacma teklif esiniz de size mi anlatti yani

Vurgulamamın sebebi yaşımdan dolayı. E yani teyza sende... demesinler diye.

Ben onu vurgulama amacınızı anladım yani gayet çekici olduğunuzu vurgulamak istemişsiniz aslında. Yani yaşınız biraz büyük diye belki libido azalmasını ya da eşinizin sizi eskisi kadar çekici bulmadığını söylemelerine istinaden vurguladığınız bir şey herhalde, yoksa direkt "Popom çok güzel" demek için değil. Anladım ben sizi. Bu arada maşallah :)

Oh ya, sağolun. Ben anlatamadım bu şekilde. Derdimi anlatayım derken daha bulaştırdım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…