Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi once bana yazarken denişik yazdı....denişik mi değişik olacak dedim...herif anlamadı evet yani herkes gibi değilim gibi bişiler dedi...Sustum ben de..
Sonra aradığında da sözel olarak denişik dedi...Ve gerçekten bu kelimenin böyle söylendiğini sanıyor...

Düşünsene adamla alışverişe çıkmışsın, mağazada hayatım bu çok denişik diyor milletin içinde. Olmaz be ne biliim

Bebeğime bebeyim demekle kapısır
Yok ya, bı de normalını denısık sanması?
Olmaz vesıkalı, baksın ısıne

Omurgasız ya.
Ayrıca; ilişki içinde özel hayatlarımızı kaybetmemiz gerektiğini söyleyen kim?
Biriyle evlenince, sevgili olunca; sosyal arkadaşlarla tatile "gidebilmek", gece eğlenmeye, sohbet etmeye "çıkabilmek" modern veya özgür (her insan özgür, bu kelimeyi amacı dışında vurgular için kullananlara da içimden çok hoş olmayan cümleler söylüyorum) olduğunu değil, normal bir insan olduğunuzu gösterir.

Aynı evde yaşamak, bu ve bunun gibi cıvık adamlar dışındakiler için; evlenmeyi düşündüğünüz kişiyle en az 1 sene yapılması gereken bir eylem bence. (zina zina diye gelen meşaleller görmeden kaçayım.)
Ben yaptım mı?
Yapmadım.
Pişman mıyım?
Başımı vuracak duvarları katalogdan seçiyorum. Öyle büyük pişmanım.

47 yaş falan hikaye yani. 47 yaşında cıvık bir ergen karşınızdaki.

Yaa çok feci. Allah korusun böylesinden de.

Siz bu yaşa kadar evlenmemişsiniz bundan sonra evleneceksen tabi ki özgürce takılacaksın, kafanı dinleyeceksin yeri gelecek. Evlilik birbirinin özgürlüğünü kısıtlamak değil ki...

Herkes kelimesini de herkez yaziyor olmalı

Denişik dedıgıne göre behzat ç ızlıyor .Bence denısık o ama sen bılırsın

Bir erkek bir ilişki için modern ve özgür tanımını kullandığı zaman, istediği gibi, istediği kadar takılacağı bu arada başkalarıyla da takılabileceği bir ilişki istediğini bir tek ben mi öyle anlıyorum? Çocuklu istememesi de bununla bağlantılı olarak bu ''özgür ve modern'' ilişkiye engel olarak gördüğündendir muhtemelen..

En başta o kelimeyi "denişik" diye telaffuz etmesine puan kırarım.
Adam omurgasız memeli grubunda sanırım.
Özgür kadın istediğini söylüyor, özgürlük isteyen birini reddediyor.
Beraber yaşama teklifinde bulunuyor, ardından "bazı kadınlar öyle istiyor ama ben evlilik tercih ederim" diye kıvırıyor.
Bir erkeğin sürekli "modern ve özgür" kadın istediğini söylemesinden nem kaparım. O kadınla yatıp kalksın; ama evliliği durmadan ertelesin. Aynı anda hem karnım doysun, hem pastam dursun hesabı. Bir de bu konuşmanın ilk kez dün gerçekleşmesi... Allah'ım sen konuyu biliyorsun.
47 yaşında sırf boş kalmamak için her türlü kılığa girer böyle biri. Güvenilir bulmadım. Umarım siz de o insan evladına şans vermezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…