Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli telefon başında ondan mesaj gelmesini mi bekleyecksin?işin olur,canin istemez v.s ama adam direk tribe girmiş. Bence niyeti çok belli emin konuştuğu başka birileri de vardir

Aynen daha dün tanışmışım sürekli msj mı yazmam gerekiodu ,maden bulmuş gibi atlamam mı lazım..
Bilmem cok mu eleştirel oldum ben de?

Midem bulandı benim de....47 yaşına dek her haltı yemiş gibi geldi...İnsanın annesi falan da mı evlendirmez bi şekilde anlamadım..
Evlenmeyen bir sürü insan var kadın yada erkek. Insanın annesi falan da evlendirmez mi nedir Allahaskina? Nasıl kırıcı sözleriniz pes. Bu sitede bile binlerce evlenmemiş kadın var. Her halti yemis cümleniz de çok kötü.
Insanların evlenmiş olup olmasi yada dul olmasi yada cocuksuz olmasi onlari yargilama firsati vermez.

Modernlik özgürlük dedi mi kaçacaksın zaten..

Bu adamın teklif ve düşüncelerine göre ve hep cocukluydu bulamadım demesine göre söyledim onu..genel değil

Aynen daha dün tanışmışım sürekli msj mı yazmam gerekiodu ,maden bulmuş gibi atlamam mı lazım..
Bilmem cok mu eleştirel oldum ben de?
Çok eleştirel degilsin aslinda adam da anormallik var 47 yasinda ergen ergen hareketler ,kaprisler falan hiç çekilmez. Onun derdi macera yaşamak söyleyim evlilik düşünen olgun adam böyle davranmaz

Midem bulandı benim de....47 yaşına dek her haltı yemiş gibi geldi...İnsanın annesi falan da mı evlendirmez bi şekilde anlamadım..

Evlilige bakis açin bu mu? Yetiskin bir bireyin annesi tarafindan evlendirilmesi?? Bu adam 30 yasinda ana kuzusu olup evlenseydi muhtesem olurdu yani?

Bunlar nasil bakis açilar bu konuda anlamadim. Yok kumasi iyi olsaydi, alani çok olurdu gibi çirkin çirkin ifadeler. Ve niyese sen hep böyle saçma sapan tipler ile tanistiriliyorsun ve konu açiyorsun buralarda. Etrafinda çok ilginçmis dogrusu!

Ve sorun beraber yasamak degil. Bunu ille 40indan sonrada yapman gerekmiyor. Bence birçok evlevlik bosanmaya gitmezdi, millet önce beraber yasasaydi, evlilik olmazdi çünkü. Beraber yasamak keske daha normal olsaydi bizim kültürde.

Asil falso adamin sizi ergenler gibi test etmesi ve kivirmasi. Yanliz basina tatile, arkadaslar ile gezmekte normal seyler. Özgürlük degil yani.

Konu bana pek inandirici gelmiyor artik açikçasi. Eger gerçek ise, umarim artik etrafini ya uyarirsin seni saçma sapan insanlar ile tanistirmasinlar diye. Yada artik etrafin önerilerini takmayacaksin. Yoksa her gün böyle konu açarsin artik.

ne demek istedigi cok belli degil mi..kibar bor dille nasil ifade edelim..Beraber olalim cinsellik olsun..evlilik yok..

Hayır asla dedi, neymiş beni test etmiş...

Hangi konuda kendisini karar mercii yada uzmanı olarak görüyor da sizi test ediyor?
Bizim lise dönemlerinde de sınıfta ki erkekler kız arkadaşlarını öpmeye çalışıp test ederlerdi akıllarınca. İzin veriyorsa eğlenilecek, vermezse ciddi düşünülecek kızmış onlara göre!!! O zaman bile "cücük kadar aklıyla beni test edecek adamın alnını karışlarım" derdim. Direkt kendime hakaret olarak algılardım.

Beyimiz ergenlikten çıkamamış anlaşılan. Sende evlilik değil beraber yaşamak istediğini söyleseydin. Duruma atlayınca da "avucunu yalarsın paşam, seni test ettim" deseydin keşke.

Bence bundan hemen kaç. Bu daha ne istediğini bilmıyor. Ayrıca modern derken ne demek yani benim aklıma kötü şeyler geldi mesela konuşmalarından. Arada başkalarıyla da takılırız falan mı demek istiyor.

Adamin durumu icler acisi ama sizin evlilige bakis aciniz da degisik. Yok annesi de mi evlendirmedi, yok iyi olsaydi bana kalmazdi. O zaman sizin icin de boyle mi dusunmeleri gerekir. Sacmalik.

Sanki evlilik değil de birlikte yaşamak istiyor gibi geldi bana da. Aklında bu olmayan bir insanın dilinde de hiç olmaz zaten. Benim şuan ki erkek arkadaşım da, evlenmeden önce bir süre birlikte yaşamak taraftarı, yani mümkün olsa hemen taşınalım der ama tabi ben yapamam, ailemle yaşıyorum, küçük bir ilçede yaşıyoruz, mümkün değil öyle bir şey ailem açısından. Bunu istemesi şu şekilde tuhaf olmaz, siz görüşmeye başlarsınız, zaman geçer, duygular artar, hep seninle olmak ister ve keşke evlenene kadar birlikte yaşasak fln der anlarım, hatta daha bile iyi, anlaşıp anlaşamayacağınız konusunda da, daha ilk konuşmada bunun lafını etmek , sanki evlilikten çok, iki tarafın, aynı evde yaşadığı ama özgür bir hayat da sürdüğü ilişki tarzını istiyor gibi duruyor, daha avrupai bir ilişki yani. Pek Türk örf ve adetlerine uygun evlilik adamı gibi gelmedi bana

Bence bundan hemen kaç. Bu daha ne istediğini bilmıyor. Ayrıca modern derken ne demek yani benim aklıma kötü şeyler geldi mesela konuşmalarından. Arada başkalarıyla da takılırız falan mı demek istiyor.

Modern bende de direkt bunu çağrıştırdı....ilk 6 ay 1 senede değil ama daha sonrası içinmiş

Aynen ben de bunu demeye çalıştım ama eleştirildim.
Yani beraber yaşanır tabi de baştan teklif etmek et parçası gibi görülmekten başka bişey değil...Bakalım dur daha yüzyüze bile görüşmedik...Ama bu kadar cinsellik meraklısı olan kişi baksan gerçekten o konuda da kötüdür...

Annesi evlendirmemiş mi lafım eleştirilmiş...Birdaha yazayım, adam 47 yaşında bulamadım diyor, hep çocuklu diyor, annelerin çevresinden yardım alınır boyle durumlarda, annesi olmaz arkadaşı olur ama annesi oğlunu tanıdıgı için daha uygun kişiyi önerir...47 yaşa kadar bulamadım demek saçma sadece

Adamin durumu icler acisi ama sizin evlilige bakis aciniz da degisik. Yok annesi de mi evlendirmedi, yok iyi olsaydi bana kalmazdi. O zaman sizin icin de boyle mi dusunmeleri gerekir. Sacmalik.

Anne durumunu açıkladım
Bana kalmazdı derken bu yaşlara kalmazdı en azından evlenmiş olurdu 1 kere demek istedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…