- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Sürekli telefon başında ondan mesaj gelmesini mi bekleyecksin?işin olur,canin istemez v.s ama adam direk tribe girmiş. Bence niyeti çok belli emin konuştuğu başka birileri de vardir
Evlenmeyen bir sürü insan var kadın yada erkek. Insanın annesi falan da evlendirmez mi nedir Allahaskina? Nasıl kırıcı sözleriniz pes. Bu sitede bile binlerce evlenmemiş kadın var. Her halti yemis cümleniz de çok kötü.Midem bulandı benim de....47 yaşına dek her haltı yemiş gibi geldi...İnsanın annesi falan da mı evlendirmez bi şekilde anlamadım..
Maalesef adam sağlam ayakkabı değil. Modernlik bu değil, kendisinin modernlik adı altında başka beklentileri var muhtemelen. Hiç hoşlanmadım, 47 yaşında koca adam karşısındaki kadını bu şekilde mi tanımaya çalışıyor ? Çok itici.
Evlenmeyen bir sürü insan var kadın yada erkek. Insanın annesi falan da evlendirmez mi nedir Allahaskina? Nasıl kırıcı sözleriniz pes. Bu sitede bile binlerce evlenmemiş kadın var. Her halti yemis cümleniz de çok kötü.
Insanların evlenmiş olup olmasi yada dul olmasi yada cocuksuz olmasi onlari yargilama firsati vermez.
Çok eleştirel degilsin aslinda adam da anormallik var 47 yasinda ergen ergen hareketler ,kaprisler falan hiç çekilmez. Onun derdi macera yaşamak söyleyim evlilik düşünen olgun adam böyle davranmazAynen daha dün tanışmışım sürekli msj mı yazmam gerekiodu ,maden bulmuş gibi atlamam mı lazım..
Bilmem cok mu eleştirel oldum ben de?
Midem bulandı benim de....47 yaşına dek her haltı yemiş gibi geldi...İnsanın annesi falan da mı evlendirmez bi şekilde anlamadım..
Hayır asla dedi, neymiş beni test etmiş...
Bence bundan hemen kaç. Bu daha ne istediğini bilmıyor. Ayrıca modern derken ne demek yani benim aklıma kötü şeyler geldi mesela konuşmalarından. Arada başkalarıyla da takılırız falan mı demek istiyor.
Sanki evlilik değil de birlikte yaşamak istiyor gibi geldi bana da. Aklında bu olmayan bir insanın dilinde de hiç olmaz zaten. Benim şuan ki erkek arkadaşım da, evlenmeden önce bir süre birlikte yaşamak taraftarı, yani mümkün olsa hemen taşınalım der ama tabi ben yapamam, ailemle yaşıyorum, küçük bir ilçede yaşıyoruz, mümkün değil öyle bir şey ailem açısından. Bunu istemesi şu şekilde tuhaf olmaz, siz görüşmeye başlarsınız, zaman geçer, duygular artar, hep seninle olmak ister ve keşke evlenene kadar birlikte yaşasak fln der anlarım, hatta daha bile iyi, anlaşıp anlaşamayacağınız konusunda da, daha ilk konuşmada bunun lafını etmek , sanki evlilikten çok, iki tarafın, aynı evde yaşadığı ama özgür bir hayat da sürdüğü ilişki tarzını istiyor gibi duruyor, daha avrupai bir ilişki yani. Pek Türk örf ve adetlerine uygun evlilik adamı gibi gelmedi bana
Adamin durumu icler acisi ama sizin evlilige bakis aciniz da degisik. Yok annesi de mi evlendirmedi, yok iyi olsaydi bana kalmazdi. O zaman sizin icin de boyle mi dusunmeleri gerekir. Sacmalik.
Ya bu erkeklerdeki seni test ettim şımarıklığı da beni benden alıyor sen kimsin de neyi test ediyosun garip gureba şeyler gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?