Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam çok uyuz ya. Birseyler soyleyip soyleyip olumsuz tepki alinca yok test ettim, yok baskalari oyle istiyor diye çeviriyor sürekli. Guvenilecek biri degil. Devamli bir yoklama halinde sinsi yilan gibi, bisey istiyorsa adam gibi sorsun acik acik bu ne...

47 yasina kadar evlenmemesinin açiklamasi da ayri saçma "gencken calistim" calismakla ne ilgilisi var, herkes calisiyor.
Evlenmek dedigin şey illa planli programli "şuan evleneyim" demeyle olmuyor ki hayatin akisinda karsina biri cikar ve evlenecek kadar aşik olursun, evlebilirsin. Tercih etmedim, asik olmadim veya istedigimle olmadi diyebilirdi dogru sekilde.

Çok laf dolandiran insan sevmem. Sizin yerinizde olsam uzak dururdum.

Evde kolelik yaptiginla kalirsin

Soyle bir seyi yaparsan kendine saygin kalacak mi her seyden once? Bir adam isini birak diyecek birakacaksin, eee peki calis diyecek calisacaksin senin kendi beynin yok mu? Adam kadinlari insan yerine koymuyor ki.

47 yasinda adam, adam olsaydi zaten adam gibi ailenin karsisina cikardi. berbare yasamak vs fasa fiso. kapama oldugunla kalirsin biraz akilli ol yahu bu adam saglam pabuc degil. Adam zaten dede yasinda. Ailen arkadaslarin 50yasinda adamla olmana bir sey demez mi??

Konumu iyi okudunuz mu acaba...
Bu adamla beraberim mi demişim
İşi mi bırakmayı düşünüyorum demişim
Ay neyse ya

Adam bana takılacağı birisini arıyor gibi geldi.arada gelsin,biraz gitsin..sonra kız arkadaşı olursa ona karışılmalsın..falan
Kısacası yatak arkadaşı arıyor. ..

Bir adam sana sürekli “modern” lafını ediyorsa beklentisi evlenmeden önce birliktelik yaşayan bir kadındır. Bu tiplerin modernlikten anladıkları budur maalesef.

Var ya bişi diim mi...Bunlar de ciddi anlamda cok iyi cinsellik yaşatabilse yine dersin ki adam bunu istiyor tercihi evlenmemek ok...Ama bu tiplerde o da yoktur eminim...Ne anlar ki bunlar kadını mutlu etmekten de cinsellikte edecek ...Bence o da bi zeka gerektiriyor, kadını çözmek, hoşlandıklarını yaşayarak öğrenmek ona göre şekil almak...İstediği şeyle yaptığı arasında uçurumlar var bu tiplerin

Ne güzel yazmışsınız. Umarım anlattığınız gibi biri çıkar karşınıza. Böyle tiplerle boşuna vakit kaybetmeyin.

Hadi herseyi geçtim iki konuştun diye hayatım diye hitap etmesi cok itici. Ben olsam direk uzaklaşırım. Kaç yaşında adam nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ya da sapık bile olabilir. O seni denemiş ya sende onu deneyebilirsin ama bence ugraşmaya degmez. İnşallah gönlüne göre biri olur hayatında cok mutlu olursun.

Sana doğru söylediği tek şey seni denemesi olmuş .

Konuşurken bir sağdan bir soldan dem vurarak seni denemiş .

Bu devamlı bi huysa çin işkencesi gibi

Bence rahatsız edici ya , herkesin bi tabiatı var sonuçta .
Böyle a mı b mi c mi sorularındansa zaman için birbirinizi tanımalısınız , diye düşünüyorum .

47 yasında olgunlasmamıs adamla ugrasmaktansa 30 yasindaki olgunlasmamısı tercih ederim, genc derım. Baklavası var derım. Yunan heykeli gıbı derım, bır bahane bulurum cok istersem.
47yasındakıne bulamam bahane.
Degısıge denısık demesı ve senın bundan rahatsız olmana guldum cunku bende olurdum.ben olunca bana abartma diyorlar, demek ki normal bırsey bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…